Перейти до змісту

Робота в інтернеті

MassimoUA

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня, шановні форумчани, пропоную роботу в інтернеті, наповнюючи сайти.

Я створюю для вас сайт, ви його наповнюєте унікальною інформацією. Через три місяці (можна і за місяць) виходите на прибуток 1 бакс в день.

Сайт створюю безкоштовно (WP), ви платите лише за домен та хостінг. Сайт повністю ваш, я лише допомагаю вам з розкруткою, в обмін хочу отримати 1 статтю в місяць з посиланням на мій сайт.

Я: створюю сайт, допомагаю з розкруткою, налаштовую заробіток

Ви: наповнюєте сайт, виконуєте мої поради по просуванню вашого сайта, заробляєте через три місяці 1 бакс в день (мінімум). 10 сайтів х 1 бакс х 30 днів = 300 баксів в місяць.

Приклад такого сайту - строительный блог.

095 137 36 80 - мій номер телефону, завжди зі мною можна зустрітися в Майдані після 18:00, попередньо зізвонившись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь

в чому прикол? (хотів запитати подвох)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Немає ніякого подвоха. Заробіток на контекстній рекламі та продажі ссилок. Налаштування беру на себе. Мені треба сеткі сайтів, які будуть ссилатися на мої ресурси, що дасть мені рейтинг в Гуглі та Яндексі. Ссилкі я можу купити, або заробити своєю допомогою вам. Після створення сайт повністю ваш, робіть з ним, що захочите, можете мої поради не слухати, але якщо я створюю вам сайт, поставте будь-ласка мою статтю з посиланням на мій сайт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зароботок с адсенса, с контекстной рекламы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді можемо спробувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді можемо спробувати

Давайте сьогодні в майдані 18:30, телефон мій в першому записі, чекаю дзвінка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сапа?

з посиланням на мій сайт.

На який?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zorro как заработаешь первый мульйон-скажешь,ок?

Да и еще при встрече в майдане попроси паспорт или какой нить документ-ну что б потом легче искать можно было.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

контекстній рекламі та продажі ссилок

Звідки буде пузо і уніки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это из сферы "Даже бомж из Уфы зарабатывает 300 долларов в месяц, а ты лошара"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сапа?

з посиланням на мій сайт.

На який?

Сайтів в мене багато, це в залежності від моїх замовлень та потреб. Всі сайти мають наповнення відповідаюче законодавству України, парнуху рекламувати не потрібно буде.

Розміщати статті з посиланням на мене треба тільки тоді, коли ви вийдете на якийсь прибуток.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да и еще при встрече в майдане попроси паспорт или какой нить документ-ну что б потом легче искать можно было.

та тут не в мільйоні тугриків справа, я просто дуже не вірю ось таким заробіткам, тому й хочу як кажуть праверить, а вдруг все верри гуд...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А це вже ваша фантазія, головне наповнювати сайт унікальною інфою, копі паст не канає. Для Сапи уніки не потрібні, там головне кількість проіндексованих сторінок в Яндексі. А от коли отримаєте ще й уніки, тоді й кліки з адсенса, або Яндекс Діректа, чи тізерки. я буду вам пропонувати, а ви вибирайте.

та тут не в мільйоні тугриків справа, я просто дуже не вірю ось таким заробіткам, тому й хочу як кажуть праверить, а вдруг все верри гуд...

Я особисто заробляю, мої друзі косять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А це вже ваша фантазія, головне наповнювати сайт унікальною інфою, копі паст не канає. Для Сапи уніки не потрібні, там головне кількість проіндексованих сторінок в Яндексі. А от коли отримаєте ще й уніки, тоді й кліки з адсенса, або Яндекс Діректа, чи тізерки. я буду вам пропонувати, а ви вибирайте.

Я особисто заробляю, мої друзі косять...

Який толк від контекста якшо 0 уніков?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не пропоную абсолютно ніякого революційного заробітку, це звичайна робота. Я просто знімаю з вас всі технічні геморої, вобмін хочу одну ссилку в місяць.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який толк від контекста якшо 0 уніков?

Створили сайт, наповнили, поставили посилання на себе (форуми, блоги, соц-закладки), Яндекс проіндексував 1000 ваших сторінок, отримали тиц 10, пр 2, закинули сайт в Сапу, заробили долар в день. А якщо маєте уніки тоді додатково маєте на адсенсі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот уже есть повод для бана- слишком толсто квотишь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі карти розкрив прям :0005:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де ж сапа, контекст, ссилки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подвох в том, что вы бесплатно наполняете челу сайт. Вы да, будете получать 1$ в день, а он в разы больше.

То есть вы ему бесплатно все делаете.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де ж сапа, контекст, ссилки?

Блог створив недавно, тему вп треба ще порпавити, сайт в сапу буду закідати як отримаю ТИЦ 50, ПР 4. Доречі чекаємо на ап ПР.

Подвох в том, что вы бесплатно наполняете челу сайт. Вы да, будете получать 1$ в день, а он в разы больше.

То есть вы ему бесплатно все делаете.

Сайт - то є ваша власність, наповнюєте ви свій сайт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в сапі ти управляєш )))

І цим все сказано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в сапі ти управляєш )))

І цим все сказано

Я із задоволенням створюю для тебе твій аккаунт і керуй.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хостинг свій маю, домени куплю, вп поставлю і в сапу закину.

Толк від тебе тоді?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хостинг свій маю, домени куплю, вп поставлю і в сапу закину.

Толк від тебе тоді?

Ніякого. Доречі Сапа не є єдиною біржою, можете також спробувати ГоуГетЛінкс

Пропозиція для тих, кому потрібна моя допомога - 095 137 36 80

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...