Перейти до змісту

як же ж ми святкували :))) 30 жовтня


Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Розпочалося дійство, за вже відомою луцькою традицією, - пізніше.

Гурт завзятих молодих поетів (Ірина Загладько, Варвара Черезова, Анна Луцюк, Ігор Семенюк, ведуча - Зю Побережнюк, акомпанемент - Ольга Марчук) представили на той момент нечисленній публіці поетично-перформенсне дійство "Музика Чужих Ляльок". А в подарунок Квартирі FM вони представили арт-мишоловку - необхідну в будь-якій квартирі річ :)

Надалі послідували музичні вітання від Аліни Феї (котра також є і квартиранткою :), Романа Мойсеюка з гурту Outcry, та чудового дуету Павла Завади та Олега Дмитрука. До речі, в одній з пісень дуету Сільвер підігрував на колісній лірі, що було досить незвично та антуражно. Хочеться додати, що було неймовірно приємно чути від музиканітв на поетів теплі та щирі слова привітань. Дякуємо вам, друзі!

А ще окремо дуже хочемо подякувати Павлу Заваді за те, що допоміг виставити звук, оскільки це не є так вже й легко.

Поки тривала перерва перед другою частиною святкування, в залі збирався народ, приїжджали музиканти, журналісти, бігали по залу у справах заклопотані "квартиранти".

І о 18.30 ведучі оголосили початок музичного святкування та спитали у зали, чого ж вони вирішили прийти на концерт, і що таке Квартира FM. Відповідачі або не знали, що то до біса таке і з чим його їдять, або просто злякалися вигляду мікрофона, тому повної відповіді на питання ведучі так і не почули ..ну і що? І поїхали далі J

Розпочали вечір гості з Одеси - БугиДО. Хлопці вирішили зробити хід конем і продемонстрували глядачам, як це - на квартирнику. Пояснивши це невідлаштованістю звуку у приміщенні. І тому зійшли зі сцени і зіграли справжню акустику. Гості дня народження, у свою чергу, не розгубилися та обсіли сцену й слухали. Як не дивно, в залі тоді попри кількість народу було майже тихо :) І якби не поведінка учасників БугиДО перед виходом на сцену та під час сауд-чеку - то атомосферу можна було б назвати приємною та чудовою. А свій власний настрій - святковим.

Другими порадували нас наші давні друзі гурт Радіо, з якими ми побували на виїзних квартирниках в Рівному, в Тернополі, в Острозі. Хлопці презентували кілька нових пісень та чудово виступили в акустиці. Не забувши про актуальну пісеньку в переддень виборів: "в країні свято - горить Верховна Рада" :)

Далі на сцену вийшли ще одні луцькі музиканти, з котрими ми їздили на квартирник-ночівку до Рівного при фестивалі СУП - гурт Хімцентр. Чудово відіграли, гарно зазвучали. Чекаємо їх на наступному квартирнику!

З обнімашками та хоровим співом за "кулісами" привітав нас гурт Джигура. Вручивши на сцені "оскар", хлопці подарували всім добрячий шматочок своєї творчості, під яку відривалися гуртом усі "квартиранти".

Надалі на гостей та музикантів чекав вогняний сюрприз. Як зазначив ведучий Павло Приймачок: "на кожному святі треба хоча би щось підпалити". Театр вогню "Лотос" представив іменинникам та гостям свята неймовірно чудове дійство. І наприкінці заставив усіх пристуніх заспівати Happy Birthday to you :) під презентацію вогняних букв З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ. Дуже вразило, справді!

Після вогняної перерви зі сцени нас вітав гурт ТакА: так мило і ніжно і чуйно, як завжди. З цими людьми ми знайомі з вечора пам'яті Цоя, коли вони просто експериментували і виконували кілька каверів.

Опісля запальні Збіг Обставин презентували нову програму та подарували нам Рудольфа - друга їх Мейсона. На жаль, Рудольф пропав разом з кількома іншими подарунками з подарункового чемодану.

А надалі почалися сюрпризи: гості свята гурт Кінг Сайз самовільно вийшли на сцену прямо перед Спаленими Вітрилами....Кінг Сайз виступати по програмі не мали, а лише зловивши мене десь в залі сказали, що хотіли би привітати нас зі святом двома піснями. Добре. Оголосимо зі сцени, якщо буде час. Часу не виявилось. А те все музичне мародерство тривало біля години загалом, і тому часу до 12-ти не вистачало взагалі. А попереду ще 3 гурти до виступу... Отримавши дозвіл продовжити концерт до першої ночі, ми попросили скоротити програму, але й це не допомогло - на другій з половиною пісні гурту Dying Memory Remains вимкнули світло. А гурт F.A.T. не мав можливості виступити ВЗАГАЛІ. Просимо вибачення перед народом, котрий так до цього готувався і обіцяємо реабілітуватись, тому що як не крути - а треба було в моменті постояти за себе і своє свято перед певними людьми.

Звичайно, концерт не обійшовся без непотрібних ексцесів, про які в кожного залишилися свої особисті враження. Куди ж без цього J Навіть в цистерні добрячого меду завжди буде малесенька ложка дьогтю.

Незважаючи на ці нюанси... Всі дружно співали Хеппі Бьоздей Ту Ю під керівництвом Тімохи зі Спалених Вітрил, адже вийшли вони на сцену якраз по дванадцятій - вже 31-го жовтня- у фактичний день народженян Квартири :) Потім загадували бажання і задували першу свічечку на святковому торті.

Дякуємо нашим друзям-гуртам за повагу та розуміння таких форс-мажорних ситуацій, за подарунки та привітання. Всім гостям - за те, що прийшли, принесли подарунки чи не принесли чи просто були присутні. Тим, хто нас підтримував протягом року і в підготовці до концерту.

Дякуємо тим, хто допоміг і цій нелегкій підготовці до свята: студії Октава, Луцьк Прокат, Центру іноземних мов "Мандарин", фабриці реклами "Факторія", фірмі Союз-НЕТ, гурту Джигура та Андрію Морозу та гурту F.A.T. А також тим, хто нас завжди підтримував інформаційно: радіо "Луцьк", радіо "СІД ФМ", компанії СВІ.

А ще велике ДАНКЕ! Керміту Олегу зі студії Тоніка, котрий прийшовши як гість, допомагав підтримувати звуковий баланс під час дійства.

Загалом свято вдалося. І пора не забувати про квартирники, оскільки там рідніше, душевніше, приємніше :)

Питання до квартирантів:

Що для тебе особисто оця Квартира FM?

Макс: Пазітіффффф, купа знайомих, цікаві заняття (відео, зйомка, монтаж).. Колектив з яким ПРИЄМНО навіть неприємне

Юля: Пізнання купи всього нового і цікавого, купа знайомств,.. а також ви моя 2-га сім"я і ми маємо триматись разом!

Софія: Спілкування (шо завжди головне)

Іринка: Нових друзів, шанс розвитку

Оленка: я познайомилась з купою хороших людей, яких встигла полюбити. І це тільки початок.

Вуйко: творча реалізація, купа позитиву, абалдєнні люди

Сергій: дала місце для кроку вперед =) більш нема що додати

Рома: Мне трудно ответить на этот вопрос, только по тому, что еcли бы не было этого проекта - тогда у меня не было бы всего того, что у меня есть на сегодняшний день, а это - огромное количество хороших друзей, масса впечатлений и воспоминаний, позитивных и не очень, но зато они есть :) огромный опыт в организации тех. части наших квартирников и концертов (мне конечно ещё учится и учится но, уже что-то шарю :)Да и в общем, я не представляю себе жизнь без этого движа, на который я подписался 31,10,2009 года :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хтось притарабанив такі чудові святкові штучки:)

4rzh5l-kj8.jpg

Джигура:)

4rzh3b-fvj.jpg

привітання від поетів

4rzh5a-53i.jpg

фрагмент з фаєр шоу від театру вогню ЛОТОС

4rzh54-fp4.jpg

танці

4rzh4u-36m.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...