Перейти до змісту

Papa Duke у Луцьку


YanZyk

Рекомендовані повідомлення

Хотілося б дізнатись ціну білетів і цікаво ж скільки ще бажаючих піти на такий концерт?:) Хто не чув Василя Попадюка - користуйтесь гуглом:))) Він знає:))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні заходила в драмтеатр: квитки на балкон 90 і 120 гривень, в партері найдешевші квитки 100 гривень, далі цін не пам'ятаю, на жаль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Билеты в партере от 100 до 210 грн.

Василь Попадюк та гурт PapaDuke (Canada)

Василь Пападюк - український скрипаль-віртуоз ,більше відомий за останні десять років у Канаді, ніж на своїй Батьківщині. Василь розпочав займатись музикою в 4 роки. Його батько - композитор та диригент, відомий на весь світ сопілкар,учасник хору ім.Верьовки ( сьогодні його іменем у рідній Коломиї названо вулицю), намагався привити синові любов до гри на флейті. Однак Василь віддав перевагу піаніно , а згодом у віці 6-ти років захопився скрипкою, зрештою своїй прихильності він не зраджує і до нині. З 7 років він навчався в Київській музичній школі імені Лисенко , а з 18-ти років продовжив навчання в українській Національній консерваторії ім. Чайковського, яку закінчив з відзнакою. Згодом виїхав до Канади. Проживає в місті Торонто.

Протягом своєї кар'єри ,Василь Пападюк виступав з багатьма славетними музикантами та артистами, а саме : Український Національний Ансамбль Танцю , Київський Театр Циганської Пісні, Театр музики народів світу під керівництвом Назарова ( Москва). Був учасником творчого колективу який представляв культурну програму колишнього лідера СРСР Михайла Горбачова. Згодом неодноразово виступав і перед президентом України Віктором Ющенко, котрий із захопленням слухав музику у виконанні Василя Пападюка.

Серед найбільш пам'ятних подій в житті Василя є запис минулого року, спільного альбому з вокалістом групи Deep Purple- Яном Гіланом .Зокрема Василь записав для Гілана один із треків альбому Gillan's Inn. Попадюк неодноразово брав участь в концертах Jesse Cook, Pavlo, Jann Gillan, Jeff Heally, Soffy Milman . У 2002 році Василь створив гурт Papa Duke з яким записав свій перший альбом.Музичний напрям : WORLD MUSIC - поєднання класики і музики поп, джазу і року. У 2009 році, Президент України присвоїв звання Василю Попадюку -Заслуженого Артиста України.

Склад гурту : Василь Пападюк - скрипка

Роберт Ботош ( ROBERT BOTOS )- піаніно ,

Девід Вест (DAVID WEST) - гітара

Віктор Хоменко - бас гітара

Френк Ботош (FRANK BOTOS) - барабани

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Був у Луцьку на концерті. Сподобалося.

Причому так, що поїхав у Рівне на його ж концерт.

Тепер думаю махнути в Коломию чи в Івано-Франківськ - шукаю компанію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...