Перейти до змісту

Медичні рецепти.

Luychi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нещодавно зіштовхнулась із такою проблемою, дочка захворіла і їй лор виписав ліки, потім лікар-терапевт, переглянувши цей список, дещо викреслила, дещо додала. Ліки, як це часто буває, записані були на звичайному аркуші. Та коли прийшла в аптеку, мені сказали, що антибіотики, які були в списку, продаються лише по рецепту за наявності печатки і підпису лікаря. Ліки таки мені продали, фармацевтом працює рідна моя сестра. Та не всім так може пощастити, а згідно останніх наказів від МОЗ певний перелік ліків, і антибіотики в їх числі, продаються по рецептам лікаря.

Так, що майте на увазі - вимагати зараз потрібно не лише чек у продавця, а й рецепт у лікаря.

Опубліковано

Лікарі повинні перші отримувати інструкції по відпуску певних препаратів (які вони прописують хворим) в аптеках тільки по рецепту... Значить Ви попали не до того лікаря, що потрібно...

Опубліковано

Лікарі повинні перші отримувати інструкції по відпуску певних препаратів (які вони прописують хворим) в аптеках тільки по рецепту... Значить Ви попали не до того лікаря, що потрібно...

Я була у двох лікарів. Я ж написала.

Сестра, та котора працює фармацевтом, якраз і розказує, що проблема в тому, що лікарі не виписують рецептів. Багато хто з них забули латину, але це не є суть важливо - рецепти виписувати можна українською мовою. Головне щоб був підпис лікаря і його особиста печатки. Це не важко, але важливо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...