Gegernaut Опубліковано 29 Жовтня, 2010 в 22:48 #1 Опубліковано 29 Жовтня, 2010 в 22:48 В мене до модема підключений світч.До свічя ще 3 компа.сеть не налаштована між ними.Проблема в тому що хочу зайти до них а не можу.Як це зробити?
Sub_Sys Опубліковано 29 Жовтня, 2010 в 22:57 #2 Опубліковано 29 Жовтня, 2010 в 22:57 Налаштувати сітку
Gegernaut Опубліковано 29 Жовтня, 2010 в 23:47 Автор #3 Опубліковано 29 Жовтня, 2010 в 23:47 Налаштувати сітку а по іншому ніяк
Адміністратори kmd Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 05:26 Адміністратори #4 Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 05:26 Ну дітвора пішла. Так питання зададуть, що голову можна зламати. Якщо є модем, значить смію припустити що є і інтернет. Твій комп має доступ до інтернет, "До свічя ще 3 компа" на них доступ до інтернет налаштований? Працює? Якщо працює значить мережа налаштована. Якщо ні налаштувати аналогічно свому комп'ютеру. Як ти, " хочу зайти до них а не можу." Ну блін, якщо фізично, то встань і сходи. Якто кажуть "нет ног нет шоколада" Якщо по мережі на розшарену папку чи диск. То повинна бути налаштована мережа, і папки такі зашарені, і доступ таки наданий Такі абстрактні запитання, навіть телепатів в штопор можуть загнати
S30 Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 08:43 #5 Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 08:43 А ти думав . Якщо сказати фразою з "Нашої Раши", то вийде щось на кшталт: "Современная молодежь настолько сурова, что даже не будет тратить 15 минут на поиск информации в интернете. Она лучше задаст банальный вопрос на форуме и будет долго терпеть насмешки и подколки в надежде , что кто-нибудь сжалится и напишет ответ".
Gegernaut Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 08:53 Автор #6 Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 08:53 Ну дітвора пішла. Так питання зададуть, що голову можна зламати. Якщо є модем, значить смію припустити що є і інтернет. Твій комп має доступ до інтернет, "До свічя ще 3 компа" на них доступ до інтернет налаштований? Працює? Якщо працює значить мережа налаштована. Якщо ні налаштувати аналогічно свому комп'ютеру. Як ти, " хочу зайти до них а не можу." Ну блін, якщо фізично, то встань і сходи. Якто кажуть "нет ног нет шоколада" Якщо по мережі на розшарену папку чи диск. То повинна бути налаштована мережа, і папки такі зашарені, і доступ таки наданий Такі абстрактні запитання, навіть телепатів в штопор можуть загнати А ти думав . Якщо сказати фразою з "Нашої Раши", то вийде щось на кшталт: "Современная молодежь настолько сурова, что даже не будет тратить 15 минут на поиск информации в интернете. Она лучше задаст банальный вопрос на форуме и будет долго терпеть насмешки и подколки в надежде , что кто-нибудь сжалится и напишет ответ". шо сеть налаштувати треба я і без вас знаю,і умнічати тут не треба.Поставлю питання так.А по інакшому якось можна влізти до них на компи
Maniko Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 09:08 #7 Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 09:08 Залізти без їх відома ти маєш на увазі? Тоді тобі на хакерські форуми.
S30 Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 09:30 #8 Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 09:30 шо сеть налаштувати треба я і без вас знаю,і умнічати тут не треба.Поставлю питання так.А по інакшому якось можна влізти до них на компи А ти на наше "умнічання" особливо не ображайся.Як сформулював питання таку і відповідь отримав.
Zerotul Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 09:34 #9 Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 09:34 А по інакшому якось можна влізти до них на компиБерешь табуреточку,залазишь на стол,а потом уже влезаешь на комп-правда я не знаю выдержит ли он твой вес.
Banzai Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 09:37 #10 Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 09:37 для начала надо сказать что есть такие люди на борде которые имеют полнейшее право умничать сколько угодно.. говорить им что они "умничают" крайне не вежливо с твоей стороны ...чтобы избежать насмешек и подколок со стороны знающих людей перед тем как задавать вопросы надо хотябы немного погуглить на заданую тему - глядишь вопрос отпадет и по крайней мере ты сможешь его сформулировать в понятном виде - четко изложив исходные данные и цель ...невозможно получить нормальный ответ на необдуманный вопрос ! задавая вопрос надо знать половину ответа .. иначе ни как! по теме - предположим у тебя есть сетка на несколько компов под управлением WinXP физически подключенных к одному свичу цель - просмотр открытых папок/файлов через "рабочую группу" решение 1. в свойствах моего компутера найти закладку "имя кампутера" - дополнительная настройка - кнопка "изменить" - прописать на всех компах одно рабочую группу ... потом ребутнуть компы2, открыть папку которой хочешь поделится - вверху "сервис"-"свойства папки"- закладка "вид" - проверяем галку "использовать простой общий доступ" - должна стоять3, выходим из папки на уровень выше - тыкам по ней правой кнопкой - "свойства" -"доступ" открыть общий доступ .. от мастера отказываемся .. там всё понятно написано паРусски... расписывать не вижу смысла ...если что не ясно - пошукай в гугле .. если уж совсем не ясно - спроси и тебе подскажут .. только обдумай вопрос сначала...
Gegernaut Опубліковано 31 Жовтня, 2010 в 15:25 Автор #11 Опубліковано 31 Жовтня, 2010 в 15:25 Вихід знайшов.Тему ЗАКРИТО!!!
Адміністратори kmd Опубліковано 31 Жовтня, 2010 в 19:08 Адміністратори #14 Опубліковано 31 Жовтня, 2010 в 19:08 Ще б тему хто закрив Хотілось би прочитати, рішення цього не вкінець ясного нам питання
Zheny@ Опубліковано 31 Жовтня, 2010 в 19:31 #15 Опубліковано 31 Жовтня, 2010 в 19:31 Як там уже класичне: ? Як підключитися до Фотаком і лазити по їхным компам? Знайшов! Кароче знаете можна компи зєднати друг з другом ну і лазити по ним Скажіть ЯК????????? і достойна відповідь:
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.