Перейти до змісту

«Падшие люди»

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Часто чую, як одні люди осуджують інших спираючись на власну поведінку, соціальні правила чи релігійні канони: "Зрадив з малолітньоюю шльондрою, а в нього ж жінка і діти", "Коротку спідницю вдягнула, а в неї дупа більша за танк", "Закохалась в іншого - б**дь", "Не втиг розійтись з одною - он вже іншу за ручку водить", "Так добре вчився в школі, такий хороший хлопчик - став алкоголіком", "Мама вчитель, тато інженер - а доця он офіціанткою працює" айайай..... і в тому дусі)))

Не впізлали своїх слів тут?)))

І от, що саме химерне)), тільки хтось скаже щось подібне, через певний час, те в чому вони осуджували одних, трапляється з пліткарями))))).

А що ви скажете про ЦЕ? Чи не настав час нам "дивитися кожному в свою тарілку" ?

"

• Відповідей 89
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

тільки хтось скаже щось подібне, через певний час, те в чому вони осуджували одних, трапляється з пліткарями))))).

якшо я скажу, що в когось дупа більша за танк... чи якщо мені не сподобається те, що хтось із знайомих погуляв наліво, маючи 7ю... чи про алкоголізм... то що, у мене теж це все появиться???

інша справа, якщо хтось возмущається з приводу такого, а саме ще гірше...

Чи не настав час нам "дивитися кожному в свою тарілку" ?

та можна дивитися, аби не гадили у неї...

Опубліковано

Я вообще считаю, что больше всего осуждают те, у кого не совсем совесть чиста дабы прикрть чьими-то пороками свои. А осуждать никого не стоит, каждый живет своей жизнью, и неизвесно как у самого она повернется.

Опубліковано

Конфлікт поколінь, хай йому грець.

Не виключено, що ті хто зараз повчає\критикує - самі ж в свій час таке вислуховували від попередників постарше.

О времена, о нравы :).

Час іде, те що раніше було небаченим ужасом - тепер норма поведінки.

Як приклад: 1975рік, "Іронія долі", жінка вперше в історії сов"єтского кіно закурила на екрані тв, тоді - шок! А сьогодні, це як добрий день...

Цікаво, як ми сприйматимем молоде покоління, років за 5-10-20? :)

Опубліковано

не суди , да не судим будешь. Матф. 7;1

ніхто не знає, що кожного з нас чекає завтра, бо, як то кажуть, - "жизнь, с*ка, та еще штука..."

Опубліковано

Человек единственное существо которое вогнало себя в рамки поведения, морали, философии,технологий и предрассудков.

Опубліковано

так-так, не засуджувати, а усіляко сприяти бл@дству, алкоголізму та ідіотизму olen.gif

Да уж сильно б..дей идиотов и алкашей волнует твое мнение.

+ можно иметь свое мнение и не повторять чужих ошибок. Другое дело сунуть нос куда не следует и смаковать подробности чужой жизни.Такое впечатление, что такие люди не имеют ничего интересного в своей так и лезут в чужую жизнь

Опубліковано

2 MOTOROLLLA

Тебе хтось образив? Хочеш поговорити про це?

Хочеш розрадити?)) Бери пляшку - приїзджай ;)

Хочу сказати, що в корні з тобою не згідний. Буду писати про себе – я завжди СУЖУ людей. Я не живу на власному острові і не маю такого доходу аби дозволити собі не залишати свій острів. Тому мені приходиться жити і працювати в якомусь суспільстві не зважаючи подобається це мені чи ні. Кожного дня приходиться стикатися з людьми і по службовим питанням і по звичайним житейським. Тупо не аналізувати поведінку, поступки, домовленості людей, які самим прямим чином впливають на мене (не розглядаємо аспект сім’ї). Аналізуючи все вищеописане я роблю ті чи інші висновки, а відтак змінюється моє ставлення до людей. Те що я назвав би когось шльондрою чи ні не змінило б вже зробленого висновку.

Остерігайся тих хто посміхається тобі в очі, а не говорить те що він думає.

З.І. Всі судять, тільки мало хто признаються в цьому.

Опубліковано

так-так, не засуджувати, а усіляко сприяти бл@дству, алкоголізму та ідіотизму olen.gif

Йорік.

Я віднині наказую декретом справедливим:

Заборонити все статтеве блядство!

Всім казай..бам, підарасам, лізбіянкам,

А такжє фєтішістам і нєкрофілам,

І з ними – всім, хто любить блядувати,

Засунуть в жопу лома з нєржавєйкі!

Цей мій декрет – краєугольна цегла

Політики унутрішньой.

Дрочити три рази на день – долг патріотичний

Перед вітчизною всіх чесних громадян!

Цнотливо мастурбацієй займаясь,

Почистимо ми наш народ ї..учий

Від скверни блядства смрадного! Ура!

Опубліковано

От і маємо опозицію топік стартеру)))

З тобою не згідна, але за розгорнуту відповідь - дякую)

Ти не аналізувала відношення до себе вчителів і керівників?

Опубліковано

От і маємо опозицію топік стартеру)))

З тобою не згідна, але за розгорнуту відповідь - дякую)

Ти не аналізувала відношення до себе вчителів і керівників?

Моторолка, дєточка, с твоїм атнашенієм к жизні ти нє сможеш здєлать кар"єру, дастічь успєха, взабрацця на високіє щаблі соціальной драбини

Опубліковано

Одно дело посмотреть на неприемлемое поведение другого и сделать выводы для себя, другое же смаковать чужое грязное белье.+ такое впечатление, что в жизни сплетников действительно ничего интересного нет......

Опубліковано

Моторолка, дєточка, с твоїм атнашенієм к жизні ти нє сможеш здєлать кар"єру, дастічь успєха, взабрацця на високіє щаблі соціальной драбини

Тактический шаг №1:

усыпить бдительность своего врага

:D

Опубліковано

Одно дело посмотреть на неприемлемое поведение другого и сделать выводы для себя, другое же смаковать чужое грязное белье.+ такое впечатление, что в жизни сплетников действительно ничего интересного нет......

канєшно!ну шо за жизнь- ні бухнуть, ні поє..ться...

Тактический шаг №1:

усыпить бдительность своего врага

:D

це знають навіть в школі малі діти, шо лучче перебдіть, ніж недобдіти!

Опубліковано

Оа при чем тут это?Если есть чем занятся, то не обращаешь внимания на чужие дела!!!!!

:ok2:

Саме тому в Японії і процвітає :0134: в міському транспорті! (і ще 4 контрольних !!!!)

Опубліковано

Да уж сильно б..дей идиотов и алкашей волнует твре мнение.

ви, бачу добре знайомі з тим, що хвилює ці категорії населення. це у вас професійне чи так житейське?

Опубліковано

Час іде, те що раніше було небаченим ужасом - тепер норма поведінки.

Як приклад: 1975рік, "Іронія долі", жінка вперше в історії сов"єтского кіно закурила на екрані тв, тоді - шок! А сьогодні, це як добрий день...

але це не означає, що ми маємо виправдовуватись цим. час іде і приносить щось нове...але можна вибирати, що з того нового взяти для себе.

і є різниця, що плітки розпускати, а що висловити своє нєгодованіє з приводу чогось.а якщо воно ще сказано "в очі", то що в тому поганого?

Остерігайся тих хто посміхається тобі в очі, а не говорить те що він думає.

вот!!!

Опубліковано

Приклад з самого себе :)

Інколи ловлю на думці, що осуджую різних людей. Але відразу з'являється думка, що я не краще їх самих, а можливо і гірший. І тому це залишається тільки у моїй голові. І ніколи не розповідаю пліток іншим. Усі мої міркування про інших, залишаються при мені. Я думаю, що так правильно. Пліткувати сам з собою і не виносити це на люди. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...