Перейти до змісту

Межигір’я - мєсто обітанія богов...

kudrom

Скільки будемо терпіти цю владу?  

122 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Патріоти не ті, хто тільки в правих течіях пливе, і не тільки ті хто про ковбасу дешеву говорять , то про народ дбають.

табачник, наприклад, в правих течіях не пливе, про ковбасу дешеву не говорить, про народ "дбає", отже, патріот? а я то думав...

"думав" - ключеве слово.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 113
  • Створено
  • Остання відповідь

Корінь зла - у нас самих. Самогубством, сподіваюсь, ніхто займатись не буде....

Менталітет можна змінити - потрібне бажання у людей і загальний осуд...Кинув обгортку з морозива на вулиці - осміяли і освистали...При умові, що ці самі смітники хоч будуть в наявності не лише на пр. Волі...

П.С. Ех, мрії-мрії....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"ключЕве" слово "якого х№я"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хіба це відповідь? Пфуй... Как пошло...

Можна і щось по темі написати.

А можна щось по темі написати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Корінь зла - у нас самих. Самогубством, сподіваюсь, ніхто займатись не буде....

Менталітет можна змінити - потрібне бажання у людей і загальний осуд...Кинув обгортку з морозива на вулиці - осміяли і освистали...При умові, що ці самі смітники хоч будуть в наявності не лише на пр. Волі...

П.С. Ех, мрії-мрії....

А як зв’язаний менталітет Українців з рівнем життя і владою? Ніби в Європі немає людей, що смітять на вулиці і малюють на стінах? Це все стереотипи, що там все так гарно і порядно) Так як ми зараз, Європа і Америка жила століття назад.

Вони живуть по іншому тому що період загарбання капіталу проходив 100 - 150 років тому. А в нас цей період проходить зараз і кожен прагне відірвати шмат пирога по - більше. Нажаль в нас нема 100 - 150 років на те, щоб вже наша еліта накралась. Да і політики бачать у владі не роботу задля народу, а засіб здобутку продукту. Ну а щодо простих людей, то якщо будеш вести себе шибко порядно і чесно, то будеш голий і босий :( Така ось і виходить ситуація.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так виїдь і не ї..и мозги людям з розділом.

розділом ніхто нікому мізки не ї...є.

і не переживай, як буде можливість - виїду і буду вболівати за неньку україну здалека.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

буду іскрєннє рад

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

буду іскрєннє рад

Ой не лукав - сумніваюсь, що ти це помітиш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А це вже плагіат!!!! :angry:

Luychi, там де Ви і тема про Януковича - дотримання сабжу в принципі неможливе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а дотримання сабжу у цій темі- це хором читати мантру з тегів?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а дотримання сабжу у цій темі- це хором читати мантру з тегів?:)

Хоча б якесь дотримання правил - я це маю на увазі.

До чого тут тегі, Толік?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пфуй, вибачте, це просто кульбабка, порівняно з тим дебелим пфуєм із єнакієво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю як в інших, а в мене вже по-маленьку починають появлятися думки - як би того гаранта таво... :mdr:

І взагалі нерозумію людей, які просто йдуть з життя, не витримуючи скрутного становища в якому опинились. Якщо готовий попрощатись з життям - ну так можна з собою забрать "корінь зла"

при будь-якій охороні, людина не може бути захищена на 100%. :dont: ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а цто з вас п"яти так думає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А це вже плагіат!!!! :angry:

Luychi, там де Ви і тема про Януковича - дотримання сабжу в принципі неможливе.

Та це мав бути цитатнік, не хотіла я плагіат, вибачте якщо образила.

А чим, поясніть будь ласка, моя скромна персона не дозволяє Вам сабжу в темі дотримуватись? Так дуже хочеться сказати яка я неправа?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Праві Ви чи не праві - це Ваша особиста справа. І час покаже. В принципі, вже показав - праві Ви чи не праві.

Просто в темах про Януковича Ви намагаєтесь вибілити чорне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Праві Ви чи не праві - це Ваша особиста справа. І час покаже. В принципі, вже показав - праві Ви чи не праві.

Просто в темах про Януковича Ви намагаєтесь вибілити чорне.

А Ви вже точно знаєте, що є чорне, а що біле?

В житті, як і в природі, не все так однозначно. А білий колір - це лише сукупність всіх барв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мої здогади підтвердилися. Дискусія з Вами щодо всього, що стосується Януковича та ПР - заходить в тупік.

Тіштеся, поки ті самі барви з очей не впали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мої здогади підтвердилися. Дискусія з Вами щодо всього, що стосується Януковича та ПР - заходить в тупік.

Ну да - дискусії щодо всього, що стосується Януковича мусять протікати в правильному руслі, всі пости повинні доказувати який поганий він особисто і діюча влада в Україні, а інші думки і вислови - це тупік.

Це я вже не вперше читаю на цьому форумі. Вас не цікавлять аргументи. Ви викрасталізували демонічний образ Януковича і намагаєтесь його підтримувати. Всі пости які не вкладаються в даний стандарт вважаються тупими і агітаційними.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Ви вчиняєте з точністю до навпаки. Хоча аргументи простого населення країни та "економічні досягнення" ПР і Ко - для Вас ніщо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Ви вчиняєте з точністю до навпаки. Хоча аргументи простого населення країни та "економічні досягнення" ПР і Ко - для Вас ніщо.

Уявіть собі, існують і інші аргументи, і про економічні досягнення теж.

Дана тема перетворюється у чат і явно відходить від першоджерела. Може це комусь і цікаво чи смішно, але не є правильним. У Вас є досить інших тем для висловлення свого "фе", а в цій я більше такий діалог підтримувати не буду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Luychi 

а давай по факту, вказаному в заголовку теми? брехав обраний тобою Президент чи ні? тільки без спригувань, що Юля і Ющенко теж брехали, зараз ми про них не говоримо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kudrom, ти ще промінь від лампи в очі і як при допиті - калісь!

Щас я так і сказала. Тут не суд Лінча і не суд Лючі, будь який юрист підтвердить - людина не може визнаватись винною, поки це не підтвердить суд. Навіть Ярчик, котрий не дуже жалує нинішнього президента і мене, але мусить це підтвердити. А брехня чи небрехня не мені судити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а давай по факту, вказаному в заголовку теми? брехав обраний тобою Президент чи ні?

photo_18110.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SunSeth - маладец, старався!

Розчарування виборців у діючій владі - нормальний процес, і це, зокрема, було доведено на нинішніх виборах у США, де республіканці перемогли демократів Обами.

Як писав один учасник форуму "...надо думать до того..." тоді і розчарування буде менше. Чи ти дійсно віриш тому, що написано, і на заборах теж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...