Перейти до змісту

Подарую шатуни.

Demeter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Віддам в добрі руки шатуни Shimano FC-M191 (здається, маркування не знайшов), 170мм, 24-32-42 (мабуть). Стан на фото. Трохи ржаві, але то діло виправляється. Мені прослужили десь до 1000км. Болти каретки десь були, ну один точно бачив. Самовивоз з 40ового.

post-7596-005097400 1288273470_thumb.jpg

post-7596-071085500 1288273532_thumb.jpg

Опубліковано

Маю б/у педалі, можу подарувати.

І взагалі у кожного є якісь деталі, які не потрібні і продавати незручно. А подарувати можна. З таких деталей можна зібрати комусь велосипед!

Опубліковано

Бачу тут вже трохи черга намалювалась. Я вже й не знаю як зробити правильно. Першим в ПМ забронював Basil. Тепер чекаю коли задзвонить/приїде/забере.

Опубліковано

Бачу тут вже трохи черга намалювалась. Я вже й не знаю як зробити правильно. Першим в ПМ забронював Basil. Тепер чекаю коли задзвонить/приїде/забере.

Дякую, Діма!

Опубліковано

Шатуни вчора успішно знайшли нового власника. Натомість знайшлись ще деякі велодетальки, що шукають нового "тата" (маму) ;).

Щоб не створювати нову тему продовжусь тут.

Отже :

1. Переклюк передній Shimano С050 (Під трубу 34.9, універсальна тяга). Стан: брудний :)

2. Гріпси Tatoo. Стан на 4 з 5. Пробок в руль нема.

3. Ну і сама вкусняшка: Колесо Tattoo BGM BX-36 (мабуть), коротше кажучи: втулка Tattoo Tour на 36 дірок (кажу зразу втулку треба перебрати, змазка в підшипниках змилась завдяки лінивому мені і Великому Kärcher, хоча катить досить непогано), під Ві; спиці якісь сріблястого кольору; обод на 36 дірок, під Ві, ширини не міряв (стояла покришка 2.3"), без коцок. Колесо рівненьке, без вісімок і яєць. Здається навіть з ексцентриком. Ага, колесо 26".

Все знаходиться на 40-ому.

Опубліковано

Якщо умови "аукціону" не змінились ( "Віддам в добрі руки" та " Самовивоз з 40ового" ) тоді заберу все

1. Переклюк передній Shimano С050 (Під трубу 34.9, універсальна тяга). Стан: брудний :)

2. Гріпси Tatoo. Стан на 4 з 5. Пробок в руль нема.

3. Ну і сама вкусняшка: Колесо Tattoo BGM BX-36 (мабуть), коротше кажучи: втулка Tattoo Tour на 36 дірок (кажу зразу втулку треба перебрати, змазка в підшипниках змилась завдяки лінивому мені і Великому Kärcher, хоча катить досить непогано), під Ві; спиці якісь сріблястого кольору; обод на 36 дірок, під Ві, ширини не міряв (стояла покришка 2.3"), без коцок. Колесо рівненьке, без вісімок і яєць. Здається навіть з ексцентриком. Ага, колесо 26".

Все знаходиться на 40-ому.

В приват написав свій номер телефону і прошу відповіді також -таки номер телефону автора.

ПыСы. Ясно, що без соку не розберемся.

Опубліковано

Отак і пропиваються велосипеди :0001:

Дякую, Діма за барахло. Воно ще послужить. А на рахунок тел. апаратів - звертайся, як буде треба.
Опубліковано

привіт. я тут звичайно новенький але прошу допомоги, бо конче потрібно заднє колесо 26". з попереднім сталася трагедія. прошу допомогти. мій номер:0990590131

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...