Перейти до змісту

В чому ж вона - чоловіча сила ?

Mala

67 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

"Вот скажи мне, американец, в чём сила? Разве в деньгах? Вот и брат говорит, что в деньгах. У тебя много денег, и чего? Я вот думаю, что сила в правде. У кого правда — тот и сильней. Вот ты обманул кого-то, денег нажил. И чего, ты сильнее стал? Нет, не стал. Потому что правды за тобой нет. А тот, кого обманул, за ним правда, значит, он сильней" (с)

Оскільки, тема створена в жінклубі, то і перемивати кістки будемо чоловікам :) То в чому ж їхня сила , коли їх вважають сильнішою половиною людства ? А ?

Р.С. Якщо є ще варіанти до голасавалки - пропонуйте , добавлю.

Опубліковано

мене тут занесло до вас... перепрошую але якщо така голосувалка то жінкам тут тяжко щось виголосувати без чоловіків. Проголосував за розум та рівновагу .... чоловік має у самий критичний момент просто закатати рукава та виконати свою роботу... то є справжня мужність та холодна голова

Опубліковано

В усьому, що справжній чоловік робить, для нас, слабкої половини людства, щоб ми почували себе " найсильнішими" :rolleyes:

p.s. а взагалі то в нашій (жіночій) слабкості, і наскільки ми собі дозволяєм бути слабкішими, то настільки і вони (чоловіки)- сильніші :)

Опубліковано

Ви це маєте на увазі?  :D

...

ну да, фантазії чоловіків, коли вони викручуються зі складних ситуацій )))) можна позаздрити :smile-zachot:

а якщо серйозно то думаю, що сила виявляється в дійсно всяких там складних життєвих ситуаціях, в умінні прийняти мудре і правильне рішення, в той час як жінці можуть заважати емоції.

Опубліковано

Iх сила в несхожостi з нами, жiнками. Незвiдане манить. А ще люблю вiдчувати себе " за кам'яною стiною".

Опубліковано

Дивна тема. Для заданого питання є лише одна поширена в народі відповідь і вона всім дорослим відома. Та і дітям, що бачили рекламу різних "Простамолів", "Пумпанів", "Гентосів" і тп також. Дивно, що тут ще можуть виникати якісь альтернативні варіанти.

п.с. А чоловічі "принади" - етапять. Значить, тоді жіноче достоїнство? :D

Опубліковано

п.с. А чоловічі "принади" - етапять. Значить, тоді жіноче достоїнство? :D

Можливо, малось на увазі Бентлі в гаражі і яхта у карибському басейні :rolleyes:

• 3 тижня потому...
Опубліковано

а в мене відповідь така: спочатку реагуємо на мязи, потім думаємо, а чи не піди б десь з цими "мязами" пройтися-прогулятися, отут і видивляємося товщину гаманця, по ходу діла і розум примічаєм, потім якшо все добре і всім добре і на "принаду" увагу звертаємо..... А через певний період часу вилазить оцей "свій варіант", і чешемо там де не чешеться (демо версія відносин). Ось так. Напевне сила чоловіків це вміння адаптуватися і викручуватися з будь яких ситуацій. Не знаю, я вже не впевнена що в чоловіків є хоч якась сила....(Щось в мене настрою нема  :()

Опубліковано

а в мене відповідь така: спочатку реагуємо на мязи, потім думаємо, а чи не піди б десь з цими "мязами" пройтися-прогулятися, отут і видивляємося товщину гаманця, по ходу діла і розум примічаєм, потім якшо все добре і всім добре і на "принаду" увагу звертаємо..... А через певний період часу вилазить оцей "свій варіант", і чешемо там де не чешеться (демо версія відносин). Ось так. Напевне сила чоловіків це вміння адаптуватися і викручуватися з будь яких ситуацій. Не знаю, я вже не впевнена що в чоловіків є хоч якась сила....(Щось в мене настрою нема :()

я сам худий і кашляю, м"язи атрофовані від цілодобового сидіння за компом:)

мільйонів теж ніфіка не заробляю..

піпіську при знайомстві не щупають..

але часом на мене звертають таки увагу...

так що кожному своє :)

Опубліковано

Когда то читал что женщины как и мужчины формируют свои вкусы ориентируясь на характер,манеры,воспитание,привычки своих отцов(матерей).

Сила наверное в умении угодить девушке,женщине ибо чтобы провернуть такую аферу обычно нужна и физ сила и сила духа и сила кошелька,а иногда и сила воли.

Опубліковано

а в мене відповідь така: спочатку реагуємо на мязи, потім думаємо, а чи не піди б десь з цими "мязами" пройтися-прогулятися, отут і видивляємося товщину гаманця, по ходу діла і розум примічаєм, потім якшо все добре і всім добре і на "принаду" увагу звертаємо..... А через певний період часу вилазить оцей "свій варіант", і чешемо там де не чешеться (демо версія відносин). Ось так. Напевне сила чоловіків це вміння адаптуватися і викручуватися з будь яких ситуацій. Не знаю, я вже не впевнена що в чоловіків є хоч якась сила....(Щось в мене настрою нема :()

я сам худий і кашляю, м"язи атрофовані від цілодобового сидіння за компом:)

мільйонів теж ніфіка не заробляю..

піпіську при знайомстві не щупають..

але часом на мене звертають таки увагу...

так що кожному своє :)

так ніхто ж не каже що піпіску при знайомстві щупаютьclosedeyes.gif.... Хоча всяке буваєunsure.gif

Опубліковано

так ніхто ж не каже що піпіску при знайомстві щупаютьclosedeyes.gif.... Хоча всяке буваєunsure.gif

тут потрібно цілу тему створювати - в жінок ж тут куча різних теорій. наприклад чого тільки не чув на рахунок оцінювання: і по розміру взуття і по руках і по носі :D

Опубліковано

тут потрібно цілу тему створювати - в жінок ж тут куча різних теорій. наприклад чого тільки не чув на рахунок оцінювання: і по розміру взуття і по руках і по носі :D

Мені що саме цікаве, що ви, мужчини, цим замарачуєтесь. Я наприклад злякалася коли б до мене підійшов кульгаючи носатий-рукатий мужчина з 50 розміром взуття.0116.gif

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...