Перейти до змісту

Бондар знімає кандидатуру ?

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Кандидатів стало менше

http://www.volynnews.com/news/city/z_dystantsiyi_ziyshov__vazhkovahovyk_merskykh_perehoniv_u_lutsku/

"причиною такого кардинального рішення стало глибоке розчарування роботою Територіальної виборчої комісії Луцька"

Причина якась мутна. Думаю, банальний тиск влади за якісь дєлішки

хто як гадає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто як гадає?

дешовый пеар

кишка тонка - вот и снимает

нужно было реально оценивать свои силы!!!!!!!!

получил бы свои 0.1% и было бы ясно кто из ху

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а смисл було стільки бабла вкладати? тож не дурак

чого він злякався? який смисл знімати, що це дає? я не розумію плюсів для нього

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабуть перепродується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, что его просто купили с потрохами. А слова вроде

"причиною такого кардинального рішення стало глибоке розчарування роботою Територіальної виборчої комісії Луцька"

обычное нытьё. "Мамаааа! Меня обижают! АААА!" Тьфу, блин. Куда делись настоящие лидеры? Зачем нам такой мэр, если он не в состоянии бороться и добиваться поставленных целей? :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабуть перепродується.

А куда він дує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабуть перепродується.

А куда він дує?

Я ж написав "мабуть"...

Відкіля мені знати. Завтра вийде й по ящику ляпне "Всі хто за мене, голосуйте за... " і багато хто буде здивований.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо дійсно знімається, то це більш за все з якимось кандидатом домовився, та і + шансів як на мене в його було менше навіть від Шиби, а до Романюка то взагалі, але мені здається, що просто піариться, ніби знімається і тут натякає із за якого кандидата, а потім ніби його впросив народ вернутися....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Четвірка для нього зависока оцінка. На Борді він менше Чижика і Токарського набрав.

Аргументи схожі: на зло кондуктору...

Треба ще вміти вчасно продатись   :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дешевий цирк з поганим клоуном на чолі, от вам і "волошки в полі", які виявилися лайном під ялинкою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але й двійочник ! його потенційний виборець більше місяця йому у рот заглядува, ловив кожне його слово , а він ....

Думаю ще сьогодні ввечері на черговому ефірі пан Володимир скаже - голосуйте мої братці за такого то достойника !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1288098921' post='590061']

але й двійочник ! його потенційний виборець більше місяця йому у рот заглядува, ловив кожне його слово , а він ....

Думаю ще сьогодні ввечері на черговому ефірі пан Володимир  скаже - голосуйте мої братці за такого то достойника !

і при чому тут "влада валить конкурентів"? 

хто-хто, а пан бондар таки завжди був таким собі "ручним опозиціонером" і про це писано-переписано...

Це питання до мене ? Я писав що влада валить конкурентів ??? Та влада любить конкурентів ! :D

Я мав на увазі що пан Бондар дуже хитрий жук ! Відпрацював на когось !

Думаю тут ніякої політики а скоріше гарні наперед продумані бізнес домовленості

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не хотіллося б проводити історичних паралелей, але... як сказав Іосіф Сталін - "Главное на выборах - не как проголосуют, а как посчитают".

Можливо він уже в курсі - "как посчитают". А часу щоб вдало переметнутись (продатись) ой як мало залишилось. Треба ж поспішити. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Результати вчорашньої зутрічі трійки Клімчук-Романюк-Бондар.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"влада валить конкурентів" - там в кінці знак питання :) я питав, а не стверджував

продовження історії:

http://www.volynnews.com/news/city/vybory_demokraty_prohraly__bondar/

"Він зазначив, що не буде підтримувати жодного кандидата на посаду міського голови Луцька."

не вгадали :)

так що фіг поймеш його мотивацію, моє припущення, що залякали колишніми дєлішками

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Він зазначив, що не буде підтримувати жодного кандидата на посаду міського голови Луцька."

не вгадали :)

Ну чому ж не вгадали ? Зняття своєї кандидатури і є непряма підтримка іншого кандидата.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ёпти, а як же утеплення будинків? :0005:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фсьо буде пучком... З Башкалєнком вони добазаряться... Бондар же сказав, що наїздів на бізнес не було - http://pravda.lutsk.ua/news/24227/

та м"яко натякнув, що його голоси не повинні перейти ні до Шиби ні до Грицюка. Нада було взагалі за ,як там його? Смоллєта? Смоленга (читай товарістча Романюка) агітувати.

І ващє:

Голова Волинської обласної організації «Єдиний центр» Володимир Бондар заявив, що волинська влада діє сьогодні так, що говорити про не демократичність процесів немає підстав, – інформує інтернет-видання «Волинська правда».

«Немає якихось системних рішень, щоб говорити, що влада діє не демократично чи економічно неефективно», – зауважив «єдиноцетрист». Крім того Бондаря пояснив свою відсутність на сесії обласної ради 22 жовтня тим, що у нього були зустрічі з виборцями. Нагадаємо, що тоді депутати Волиньради на сесію не зібралися. Бондар пояснив своє відсутність і тим, що облрада тоді не мала розглядати якихось принципових рішень, а йшлося про звернення щодо нового Податкового кодексу. Мовляв, це не у компетенції обласних депутатів, а у компетенції Верховної Ради України. А ось свою активність на сесії, присвяченій питанню «харківських угод» між Україною та Росією, Бондар пояснив тим, що на такі речі має бути реакція суспільства. Коли йдеться про державність, незалежність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ось і свіженькі новини у вигляді СМС:

"Вибори мера демократи програли. Бондар іде в облраду. Єдиний центр №5".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де можна підписатись на таку розсилочку? :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да ладна вам випендрюватись. Якби демократична платформа висунула эдиного кадидьора. він би виграв. а так. коли 4-5 кондидатів. то дем.платформа приречена на програш. Тому демократи - ідіоти. якщо не домовляться. бо далі їх усіх засунуть в дальній кутокну і проведуть ряд інших статевих збочень.

Лвівани то є львівяни, вони висунили єдиного кандидати - і вони переможуть ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оператор який?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ёпти, а як же утеплення будинків? :0005:

Точняк! Я стільки разів приліпав очима до машруткових телевізорів, буквально впітуючи очима ролик Бондаря, уявляв як той колоровий пінопласт поповзе по стінах і мого будинку... навіть не хочу уявляти мрії скількох тисяч лучан він злив собі в кишеню за зняття кандидатури.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це політика. Бондар багато не набрав би. але цей крок посилив його позицію в обласну раду. Тому копайте глибше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це політика. Бондар багато не набрав би. але цей крок посилив його позицію в обласну раду. Тому копайте глибше.

Та наступили йому на яйця. от і все. Якби це було його вольове рішення, він принаймні продовжив би лінію обсирання Романюка. А так - раз... і в воду.

Наштовхує на думки те, що комусь ну дуже вже треба та посада міського голови. Аж приємно. За лучан порвуть кого хоч.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...