Перейти до змісту

Чижик - негр?

BACbOK

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні бачив, що по цілому місту порозклеювали надписи "Чижик - негр". :D

Чим ближче до дати виборів - в діло починає йти артилерія - чорний піар.

З.І. Цікаво, це опоненти Чижика роблять таку рекламу, чи його команда?...

s_1287835746_3dca436705.png

s_1287835675_d940b0f29b.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оце так перегони :) я теж щойно побачив і пофоткав post-4365-097871000 1287836212_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дібіли мля. Скоро напишуть "Шиба-гей".))) Що тільки не придумують, аби привернути увагу виборця до кандидатів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стьогаються з його рекламок - я теж спочатку подумав, що або Чижик перед фотосесією в солярії підгорів, або "фотожоперам" він недоплатив ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чижик перетворився на негра, щоб стати мером Луцька? ФОТО

У ніч з 22 на 23 жовтня в Луцьку масово з'явилися плакати з червоним надписом "Чижик - негр" без жодних вихідних даних. Нагадаємо, що Олександр Чижик - кандидат на посаду Луцького міського голови від політичної партії "ПОРА".

В історії українських політтехнологій відомий аналогічний випадок. Під час виборів 2002 року команда кандидата на посаду Львівського міського голови Любомира Буняка запустила "в народ" листівки "Буняк - негр". Буняк тоді став мером Львова, вигравши кампанію у свого головного конкурента - чинного на той час градоначальника Василя Куйбіди.

"- Можна відзначити, що Ваша передвиборна кампанія була проведена блискуче. Невідомо лише, скільки тут Вашої заслуги, а скільки—штабу. Питання суто технологічне – листівка «Буняк—негр» була розроблена штабом?

- Наша, безперечно. Мені здається, це була ідея Кузана. Коли почали проти мене застосовувати якісь технології, інші речі, Кузан каже: «Давайте, Любомире Костянтиновичу, спробуємо «Буняк—негр». Знайшли фотографію негра…

А тоді багато людей приходили в штаб, двері туди не закривалися. Різні люди приходили. І прийшов якийсь мій прихильник, побачив цю листівку і почав обурюватися: «Як так можна! Дивіться, що ті бандити роблять, куйбідівці». Розумієте? А я йому не міг сказати. Він бідкається, а я ж знаю, що це виборча технологія нашого штабу", - зізнався в інтерв'ю Буняк.

Цілком можливо, що передвиборний штаб Чижика вирішив по аналогії також вдарити подібним креативом. Тільки чи це матиме ефект на виборців? Адже Луцьк - не Львів, а Волинь - не Галичина...

http://kowel.at.ua/news/chizhik_peretvorivsja_na_negra_shhob_stati_merom_lucka/2010-10-23-785

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От лихо, я так і думав, що він негр :)

Якщо по темі, то я вельми сумніваюсь, що в цього кандидата є шанси отримати посаду мера, хоч він був би негром-геєм-інопланетянином.

p.s. По місту вже тиждень як пише на стінах "Комуністи з Романюком". Ось в цьому випадку може бути чорний піар

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не

Комуністи з Романюком

а "коммунисты с романюком" (велика різниця) ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

" Чижик - лол! "

я б краще такі надписи порозвішував)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну то піди і порозвішуй, хто тобі не дає.

З.І. А взагаі ця політреклама затрахала вже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені знайомі з інших політ. сил казали що то сама команда чижика таке робить адже у контексті розуміння фрази "чижик-негр" вони вбачають що чижик на посаді мера буде працювати (пахати) як негр !!! (Ну типу вони хочуть дати нам намьок що тіпа чижик сильний та витривалий і роботящий і він на їхню думку зможе бути робочим мером для народу :lol: :lol: :lol: ) !!!

мені знайомі з інших політ. сил казали що то сама команда чижика таке робить адже у контексті розуміння фрази "чижик-негр" вони вбачають що чижик на посаді мера буде працювати (пахати) як негр !!! (Ну типу вони хочуть дати нам намьок що тіпа чижик сильний та витривалий і роботящий і він на їхню думку зможе бути робочим мером для народу :lol: :lol: :lol: ) !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не

Комуністи з Романюком

а "коммунисты с романюком" (велика різниця) ;)

а ще точніше "КОМУНИСТЫСРОМАНЮКОМ", ось так з однією "м" в слові "коммунисты" і без пробілів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я вчора помітив спостерігачів :))) на мерських (слово то я ке гарне вийшло!) виборах від Чижика біля кафе "Юлія".

post-5266-015328800 1288074319_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я скоріше за справжнього негра проголосую, ніж за цього вискочку. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я скоріше за справжнього негра проголосую, ніж за цього вискочку. 

і за кого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

p.s. По місту вже тиждень як пише на стінах "Комуністи з Романюком". Ось в цьому випадку може бути чорний піар

Цікаво, адже електорат комуністів - це пенсіонери, переважно російськомовні. Писати на парканах вони не будуть.

З таким самми успіхом "стара гвардія" може запустити інтернет-вірус, чи влаштувати "RnB patty".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...