Перейти до змісту

Меблі під замовлення

alexjk

Рекомендовані повідомлення

Виготовлення меблів може відбуватись або за кресленнями Замовника, або ж наші майстри самостійно зроблять заміри приміщення та підготують креслення майбутніх меблів відповідно до Ваших побажаннь.

Спектр наших виробів є досить широким - це кухні, шафи-купе, вітальні, спальні, стінки, комп'ютерні столи, офісні, торгові й меблі для навчальних і дошкільних закладів тощо.

Архів прикладів

f5dcf976f3_preview.jpg 10325d3dbb_preview.jpg 5c3dd89f4c_preview.jpg c2e101794b_preview.jpg 09dc79de04_preview.jpg4c1db2120b_preview.jpg c7f53ace73_preview.jpg f28fefaf69_preview.jpg 8b9d7ec836_preview.jpg fb47b00f00_preview.jpg 3e6f166f6c_preview.jpg b82baab742_preview.jpg 661d113eeb_preview.jpg

Контакти:

Сергій - 097 880 96 64, 068 235 88 42

Краще всього передзвонити чи маякнути у будь-який час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відписав в приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таке зможете зробити?2 перші то 2 половинки одного інтерєру. Ширина стіни орієнтовно 2,5м. Скільки таке може потянути?

post-684-1287423983,07_thumb.jpg

post-684-1287423998,51_thumb.jpg

post-684-1287424013,49_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

ап

Таке зможете зробити?2 перші то 2 половинки одного інтерєру. Ширина стіни орієнтовно 2,5м. Скільки таке може потянути?

судячи з фоток, що ви дали ціна від 2500 грн, але все ж точну ціну можна сказати маючи всі розміри і остаточний дизайн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

alexjk, чому не відповідаєте на повідомлення в приват?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Звертаю вашу увагу, що дана майстерня знаходиться в Рівно. І замовлення з Луцька вони приймають лише у великих масштабах.

Топікстартеру варто було про це зауважити, а то майстер мало не зірвав мозок, з'ясовуючи, де ж знаходиться моя вулиця в Рівному   :0001:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без проблем будь-які корпусні меблі можна виготовити в Луцьку. Кому потрібно, звертайтесь - НАШІ МЕБЛІ Луцьк, 050 672 03 63 Руслан. Підхід дійсно індивідуальний - при оформленні дизайну враховуються ваші побажання, особливості приміщення та навіть матеріальні можливості.Можна подивитись каталог робіт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Так, виготовляють у Рівному.

Відношення до виготовлення я не маю ніякого, користі із замовлень теж мені немає. Люди, що роблять ці меблі, зокрема, вище вказаний в контактах Сергій, своєрідна людина. В них я собі робив кухню і прихожу, кухня класна, а от прихожу трохи зхалявили, тому і роблю їм зараз свинячу послугу.

Я не постійний користувач форуму, тому і вказав контакти людини відповідальної за послугу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...