Перейти до змісту

Правила спілкування з ППС

demokrat

Рекомендовані повідомлення

Нещодавно самому довелося неприємно спілкуватись з нахабними ППСніками ,вирішив трохи погуглити і знайшов декфлька цікавих порад, можливо комусь знадобиться http://cym.org.ua/tmp/090723212252P.html ... :160:

Коль шо нетак сорі. :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нещодавно самому довелося неприємно спілкуватись з нахабними ППСніками ,вирішив трохи погуглити і знайшов декфлька цікавих порад, можливо комусь знадобиться http://cym.org.ua/tmp/090723212252P.html ... :160:

Коль шо нетак сорі. :0011:

Важлива інформація!!!! :smile-zachot: Якраз вчора вночі, в підїзді і мене "грузили"...такий злий був! :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто як це "в під'їзді грузили"? :sq_ye: Шо вже не так зробив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..просто виходив від девочкі з квартири(додому їхав), а їх хтось викликав з підїзду - хтось в якійсь квартирі шумів...вони: хто такий, з якої квартири, сюда...я трошки почав "умнічати" :rolleyes: - і в нас це "діло" чуточку затянулось...обшукував мене РУКАМИ!!!! :mdr: Ну, всіх деталей не буду описувати(довго буде), потім мали у відділок везти...але почав телефонувати знайомим своїм(він звичайно спав в 1.30 ночі)-злякались напевно за свою дупу :) - і відпустили: "лан, живи поки я добрий" :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..інет дуже глючить, вже не можу видалити цей пост (2 одинакових написалось)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Діло було рік тому.Стою я ввечері на зупинці біля Любе, що біля історичного, чекаю маршрутку, спеціально йшов з роботи і забіг в магазин і купив печива. А позаду стоїть група ППС, значить громадський порядок охороняють. Тут під'їжджає тролейбус і чую позаду голоса "Сідаєм!"

І дивлюсь, шурують ППС-ники мимо мене на тролейбус, а печиво тримаю в руці, за кінчик торбинки. І тут чую чиясь рука ХВАТЬ з моєї руки торбинку, і бачу, якийсь з ППС-ників з моїм печивом сідає в тролейбус, тут миттю двері закриваються, і ти виродки стоять і ржуть всередені. Мені нічого не лишилося, як піти й купити солодощі знову. Піти поряд до міськвідділу і розказати ситуацію, то ще на кінцеву 9-ки відправлять. Мораль така: якшо ви бачите ППС-ника, обходьте його 10-ю дорогою, бо голодний охоронець порядку і захисник Вкраїни - то справжнє зло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мудаки. Ничего, не расстраивайся, они своего дождутся. В один прекрасный день на них перевернётся КАМАЗ с печеньками. Земля круглая и накушаются они ещё досыта :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...