Перейти до змісту

Я атеїст і цим пишаюсь

Filtikultapistui

109 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

4iter, шо за кістка така чарівна?? :sq_ye: Дай посилання де почитати можна. Нє на шутку інтєрєсуєт!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 243
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Тема напомнила америкосовский баян

Благодарю вас за вашу заботу об обучении людей Закону Божьему. Я многому научился, слушая вашу программу, и я всегда делюсь полученными знаниями с окружающими меня людьми. Но у меня все еще остались некоторые вопросы по поводу нескольких библейских законов и мне нужна ваша помощь, чтобы правильно их истолковать.

Например, я хотел бы продать мою дочь в рабство, как это указано в Исходе, глава 21, стих 7. По вашему мнению, какую цену я могу за нее запросить?

В той же книге Левит, глава 25, стих 44, сказано, что если я хочу иметь рабов, то должен купить их у соседних народов. Мой друг утверждает, что это относится только к мексиканцам, но никак не к канадцам. Не могли бы вы разъяснить мне этот стих? Почему я не могу иметь канадских рабов?

Я знаю также, что не должен прикасаться ни к какой женщине, если у нее идет менструация, как сказано в книге Левит, глава 18, стих 19. Как мне узнать, идет ли у нее менструация? Я пробовал несколько раз спросить об этом напрямую у моих знакомых, но они почему-то все обижались.

У меня есть сосед, который продолжает работать по субботам. Исход, глава 35, стих 2, ясно говорит, что такой человек должен быть предан смерти. Обязан ли я убить его собственноручно? Не могли бы вы избавить меня от этой щекотливой обязанности?

Да, также: Левит, глава 21, стих 18, говорит, что нельзя приближаться к святилищу тому, у кого проблемы со зрением. Я же пользуюсь очками при чтении. Мое зрение должно быть обязательно стопроцентным? Можно ли занизить несколько это требование?

Последний вопрос. Мой дядя совсем не уважает то, что сказано в Левите, главе 19, стих 19, высаживая на своем дворе два разных вида семян. Так же и его жена, которая одевается в одежды из разнородных нитей, а именно, из хлопка и нейлона. А еще случается дяде моему злословить. Так скажите, должны ли мы выполнить всю эту достаточно трудоемкую процедуру целиком, а именно собрать всех жителей нашего городка и закидать камнями дядю с тетей, как это сказано в Левите, главе 24, стих 14? Может, мы просто могли бы сжечь их живьем в тихом семейном кругу (Левит, главе 20, стих 14) ?

Жду с нетерпением вашего ответа. Еще раз спасибо, что напомнили нам, что слово Божие вечно и неизменно. Только так и не иначе. Аминь!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4iter, шо за кістка така чарівна?? :sq_ye: Дай посилання де почитати можна. Нє на шутку інтєрєсуєт!

Оголошення: Центр мікрохірургії тоговоно запроваджує нову послугу: "Скажи віагрі пращай!". Швидко та майже безболісно вшиваємо кістку і ви в бойовій готовності 24 години на добу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як каже біблія, бог створив небо, землю, сонце, зірки, усе живе на землі та людину за 6 днів. Разом з тим наукові дані вказують на те, що планета Земля утворилась близько 4,54 мільярдів років тому, а життя з’явилось на землі близько 3,5 мільярдів років тому.

І взагалі для чого трактувати цю збірку казок, котра писалась різними людьми у різні періоди, тисячі разів переписувалась, звідки і маємо такі розбіжності в сьогоденній біблії. До речі ті люди, котрі її писали більше 2000 років тому, навіть не знали, що Земля кругла, лише в 15 столітті люди дізнались про це. Весь хрестиянський світ вважав Колумба божевільним, коли він наважився випливти зі сторони Індії, відправившись на захід. Як ті примітивні люди могли достовірно пояснити будову планети та її утворення коли писали біблію? Та ніяк, вони вигадували казки, щоб задовольнити цікавість населення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як ті примітивні люди ...

А ми зараз - вершина досконалості :D

Піраміди, храми... (невідомо як збудовані примітивними людьми) і ще купа всього...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Піраміди, храми... (невідомо як збудовані примітивними людьми) і ще купа всього...

ось це вже цікава тема)

я, наприклад, схиляюсь до того, що це заслуга інопланетян вищої раси, що і заселила нашу планету)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ми зараз - вершина досконалості :D

Але погодьтесь, вони про такий пристрій, в який ви зараз дивитесь, не могли мріяти, не говорячи про політ в космос, біотехнології, робототехніку, сучасні автомобілі, літаки і т.д. А те, що ми не знаємо яким чином ті примітивні люди будували піраміди і храми, не означає що їх будували інопланетяни чи боги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Filtikultapistui ти уяви, а як буде інтересно, коли ти зрозумієш, що тебе обманули щодо теорії атеїзму, тому що, живучи чужим розумом тяжко повірити в Бога.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой яка ж кльова тема! Просто шик! :0123: Тут можна поговорить про шо завгодно і все буде більш-менш в рамках обговорення: і бог, і палеоконтакт, і кістка в пісюні...

-------------

вот мля - весь час забуваю щось дописати...

Filtikultapistui, взірву твій моск

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я верю в нанотехнологии,в заселение Марса,в инопланетян и в то что Буша клонировали из одной пробирки с Януковичем..но верить что по космосу летает некое антропоморфное существо которое владеет огромным количеством энергии для формирования экзопланет с подальшим терраморфингом и эволюцией..да я скорее поверю в умственные способности Собчак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі ті люди, котрі її писали більше 2000 років тому, навіть не знали, що Земля кругла,.....

Як ті примітивні люди могли достовірно пояснити будову планети та її утворення коли писали біблію?

А те, що ми не знаємо яким чином ті примітивні люди будували піраміди і храми, не означає що їх будували інопланетяни чи боги.

Там знали там не знали... Оприділіться. ;)

Як Ви знаєте, ЩО вони знали, ЩО не знали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Filtikultapistui ти уяви, а як буде інтересно, коли ти зрозумієш, що тебе обманули щодо теорії атеїзму, тому що, живучи чужим розумом тяжко повірити в Бога.

Теорія атеїзму? Це щось нове, і в чому полягає ця теорія? І чиїм розумом на вашу думку я живу? Дивіться перший мій пост, там не говориться ні про який чужий розум. Я сам до цього дійшов до атеїзму спочатку вислухавши обидві сторони: логіку та наукові факти з однієї та біблію та креоционістів з іншої.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там знали там не знали... Оприділіться. ;)

Як Ви знаєте, ЩО вони знали, ЩО не знали?

Якби знали, то такі дурниці в біблії не писали б.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як каже біблія, бог створив небо, землю, сонце, зірки, усе живе на землі та людину за 6 днів. Разом з тим наукові дані вказують на те, що планета Земля утворилась близько 4,54 мільярдів років тому, а життя з’явилось на землі близько 3,5 мільярдів років тому.

І взагалі для чого трактувати цю збірку казок, котра писалась різними людьми у різні періоди, тисячі разів переписувалась, звідки і маємо такі розбіжності в сьогоденній біблії. До речі ті люди, котрі її писали більше 2000 років тому, навіть не знали, що Земля кругла, лише в 15 столітті люди дізнались про це. Весь хрестиянський світ вважав Колумба божевільним, коли він наважився випливти зі сторони Індії, відправившись на захід. Як ті примітивні люди могли достовірно пояснити будову планети та її утворення коли писали біблію? Та ніяк, вони вигадували казки, щоб задовольнити цікавість населення.

а як в ті часи, навіть раніше за ті часи будувались Єгипетські піраміди, плем'я Мая вирахувало з точністю до хвилини тривалість дня, склала календар. Обясниш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як в ті часи, навіть раніше за ті часи будувались Єгипетські піраміди, плем'я Мая вирахувало з точністю до хвилини

тривалі сть дня, склала календар. Обясниш?

Стар гейт смотрел-пирамиды к нам прилители из космоса

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як в ті часи, навіть раніше за ті часи будувались Єгипетські піраміди, плем'я Мая вирахувало з точністю до хвилини тривалість дня, склала календар. Обясниш?

Навіть якщо вони це і робили, то їхній розвиток цивілізації і уявлення про світ близько не стоїть із сьогоднішнім.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вірю в Бога

а тема ваша - 835e9f0338f44eeadebf387b8fb97b53.gifповна х-ня ee55cb9819aa3bc9577aebf4732beeb4.gif

b2c047764d9833bdc2353c8b43ba8805.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теорія атеїзму? Це щось нове, і в чому полягає ця теорія? І чиїм розумом на вашу думку я живу? Дивіться перший мій пост, там не говориться ні про який чужий розум. Я сам до цього дійшов до атеїзму спочатку вислухавши обидві сторони: логіку та наукові факти з однієї та біблію та креоционістів з іншої.

Людський світогляд сформомвується (по-великій частині)з того, яку інформацію її подають, ну в приклад: Африканське плем"я "Бушмен" ніколи неповірить, не зрозуміє, що нанометрові роботи-конструкти в майбутньому зможуть виліковувати практично від усіх хвороб. Тому, що прості африканці живуть у зовсім іншому інформаційному середовищі, це не є погано чи добре, це просто є. Людина росте і розвиваєть, по мірі розвитку цих процесів, розвивається її світогляд і світосприйняття, якшо ти в приклад до атеїзму дивися на речі у двох вимірному просторі(бо на той час це була саме оптимальна форма твого розвитку), то зараз ти вже почав бачити речі у трьох вимірному просторі, так як побачив ще один вимір - наука, якого раніше не знав, а зараз для тебе він дуже цікавий. Пройде ще трошки часу і ти вже всерйоз почнеш розлядати ще один вимір(хай для тебе це буде таємниця) і почнеш говорити зовсім по іншому на тіж прості речі, які снували до тебе і будуть ще далі існувати після тебе.

Якщо ти візьмеш у руку шматок землі і уважно придивишся ти побачиш піщинку немов маленький брудний кристалик, а як станеш трішки вище ти побачиш звичайнісенький пісок, а станеш ще вище побачиш дюну, а як станеш ще вище, то побачиш пустиню. В тому то полягає вся справа, як з якої вистоти дивитися на речі, такий світогляд і сформовується у людини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені подобається, як люди тут намагаються довести існування/неіснування Бога чиєюсь красномовністю - наводять різні історії, байки, де хтось когось обламав чи тіпа, "он кагбе говорит нам...".)

Понясність мені, будь ласка, як якась історія, де якийсь красномовний чувак когось обламав, доводить чиюсь із ваших думок?

Нет меня дома целыми днями

Занят бездельем, играю словами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкодер, яка образність:lol:Я хоч і маю протилежні погляди, але люблю почитать твої антірєлігіозну пропаганду:)Зає..сь здєлано:)

Кстатє, пузо обичьно до землі у самих наглих дістрібюторів;-)

на мою думку, віра, відносини з Богом- справа дуже інтимна, навіть інтимніша за секс. І тому говорити у тому тоні, що топікстатер як про свою віру, так і про свій атеїзм- який лише віра не у Бога- як мінімум свідчення не надто великого розуму.

прямо скажем, Геббельс из меня никудышний, но я был уверен, что мое небольшое сравнение будет понято превратно. поэтому с удовольствием отвечу тебе в тон :smile3:

если вера, отношение с богом - чувства, интим, что-то возвышенное. то, разумеется, религия - это и есть секс. остальные аналогии напрашиваются сами. совместный молебен - оргия. одиночный - мастурбация. монахи - гомосексуалисты. любой может продолжить этот список, но вот что интересно, придумав сходу около двух десятков аналогий, я понял, что некоторые весьма недалеки от истины. например, человек перекрестившийся на людях - эксгибиционист. а помянувший бога всуе - матерщинник :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

например, человек перекрестившийся на людях - эксгибиционист. а помянувший бога всуе - матерщинник :smile3:

ти знаєш, навіть згідно Писань це майже так як ти сказав:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені подобається, як люди тут намагаються довести існування/неіснування Бога чиєюсь красномовністю - наводять різні історії, байки, де хтось когось обламав чи тіпа, "он кагбе говорит нам...".)

Понясність мені, будь ласка, як якась історія, де якийсь красномовний чувак когось обламав, доводить чиюсь із ваших думок?

Нет меня дома целыми днями

Занят бездельем, играю словами

Життя - красномовніше за людину! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В школе преподаватель был атеистом. Однажды, он попросил детей:

- Поднимите руку, кто из вас атеист.

Конечно, все дети хотели быть похожими на своего преподавателя, и с восхищением подняли руки, только одна девочка не подняла руки.

- Маша, почему ты не подняла свою руку?!

- Потому, что я верующая!

- А почему ты верующая?

- Потому, что мои мать и отец верующие.

- А если бы твои мать и отец были бы идиотами, кем бы ты была?

- Атеисткой!

- Я не верю в Бога!” – заявил атеист.

- Взаимно! – подумал Бог. И атеист исчез…

В канцелярии Бога звонит телефон

Бог архангелу Михаилу:"Скажи,что меня нет."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В школе преподаватель был атеистом. Однажды, он попросил детей:

- Поднимите руку, кто из вас атеист.

Конечно, все дети хотели быть похожими на своего преподавателя, и с восхищением подняли руки, только одна девочка не подняла руки.

- Маша, почему ты не подняла свою руку?!

- Потому, что я верующая!

- А почему ты верующая?

- Потому, что мои мать и отец верующие.

- А если бы твои мать и отец были бы идиотами, кем бы ты была?

- Атеисткой!

- Я не верю в Бога!” – заявил атеист.

- Взаимно! – подумал Бог. И атеист исчез…

В канцелярии Бога звонит телефон

Бог архангелу Михаилу:"Скажи,что меня нет."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Filtikultapistui:

От кажеш ти що надивився американських документальних кіношок і

вирішив для себе що Бога немає і почав дуже пишатися своїм винаходом.

А можеш уточнити: Що для тебе означає поняття Бог? Що ти під ним розумієш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...