Перейти до змісту

вкусная водичка в Луцке с доставкой (водичка а не водочка)

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А тим, у кого її немає, пропонуєш викопати отут під вікном на городі?

Куплена водичка краща, ніж та, що тече у мене з крана. Це для мене достатня умова.

Опубліковано

я в Баев езжу

а бутилочки юзаю 6-10 литров (с ручками у горлышка) из под "Моршынська"

по 2 в руку - и нести хорошо, и дома юзать удобно, а то поднимать 20ть литров чтобы налить в кувшин 3 не особо хочеться

а так как бутылочки по временем загразняются (появляется зеленый налёт внутри) то их или мыть какойто химией или менять....

так что никаких 20ти литровых бутлей не напасёшся...

спросите где я беру бутылочки от "Моршынской" - в любом супермаркете, водичку виливаю випиваю - бутылочка остаётся...

Опубліковано
я в Баев езжу

по 2 в руку - и нести хорошо, и дома юзать удобно, а то поднимать 20ть литров чтобы налить в кувшин 3 не особо хочеться

а так как бутылочки по временем загразняются (появляется зеленый налёт внутри) то их или мыть какойто химией или менять....

спросите где я беру бутылочки от "Моршынской" - в любом супермаркете, водичку виливаю випиваю - бутылочка остаётся...

+100500 Після деякого досвіду із всілякими фільтрами-кувшинами набираю з криниці на роботу чай пити і додому готувати їжу (від води навіть накипу немає). А щоб пляшки не "зеленіли" їх треба ставити в темне місце подалі від прямого денного світла.
Опубліковано

пляшки не "зеленіли" їх треба ставити в темне місце подалі від прямого денного світла.

последнее время так и делаем

Опубліковано

я в Баев езжу

Зевс десь в твоєму районі (Борду давно читаю) є криничка з чудовою водою, зимою клеїв оголошення на ДПЗ і стикнувся з чудакуватим дядьком, який на санках віз бутлі з водою, я з ним розговорився, то він вже хотів мене до неї завести та ще й каміння якогось дати, щоб воду "заряджати", але в мене не було часу, тому адреса криниці залишилась в таємниці.

Опубліковано

"криничка" есть хорошо, но только если он во дворе личного дома за высоким забором, чтобы всякие не лазили

а то не гигиенично получится, имхо

Опубліковано

Купував раніше воду в 20л бутлях з помпою, зараз набираю Баїв, Крупа, Зміїнець. Помпою зручно наливати. А щоб помити бутлі треба всипати в середину жменю пшениці чи крупи якоїсь, добре покалатати з водою і без хімії. Класно вичищається.

Опубліковано

Непогана вода "Ідеал" тел. 20-00-35, 20-00-36.

Я якщо хтось має час, то недалеко від Луцька в 5-7 км (с.Жидичин) є джерело. Так багато хто набирають воду. Дуже чиста.

Опубліковано

Непогана вода "Ідеал" тел. 20-00-35, 20-00-36.

Також її давно вже купляєм, якістю і смаком задоволені.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...