Перейти до змісту

Бидло з ксивою Верховної Ради

kudrom

Рекомендовані повідомлення

http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/4cb6f99a05ba9/

Позашляховик Мерседес GL 550 перегороджував собою повністю весь тротуар вулиці Шовковичної.

Для проходу пішоходів між колесом машини і під'їздом будинку водій залишив сантиметрів двадцять. Дякую хоч на тому.

Я підійшов до вікна водія та попросив переставити автомобіль – все-таки є межа дозволеному.

З салону на мене визирнуло поголена голова, яка поставила дуже просте запитання: "У тєбя какіє-то проблєми?"

Проблеми мені були не потрібні, тому я просто сфотографував цю сцену із життя "еліти".

Номер машини – дніпропетровський, непростий: АЕ 7773 АТ

Але мою увагу привернула наліпка на лобовому склі.

d254c-ksiva3.jpg

і скільки видано таких перепусточок, на яких не вистачає ще "Можна всьо"?

---

Сергій Лещенко, бачу, не боїться повторити долю Георгія Гонгадзе, який створив УП, сайт який є мабуть головною сторінкою в багатьох депутатів ВР і який реально має величезний вплив на українському рівні, наскільки це може бути в країні з таким рівнем демократії як у нас

закриття чи перекупка УП стане лакмусовим папірцем краху вільної журналістики і свободи слова в Україні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кого "выбрали" те нас и "имеют". ВР привыкла спрашивать у народа: "У тєбя какіє-то проблєми?". И подозреваю, что они там уверены, что у народа проблем нет ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- гвоздь

- тяжелый камушек с балкона или крыши

- еще зеркала есть они бывают разворачиваются в противоположную сторону очень сильно

- картошка в трубу

и т.д.

Одно плохо я так понял лысое тело не выходило с машины, а это усложняет ситуацию

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще не факт, що ми їх вибрали, і що в списках тих кого не вибрали, були б не такі ж

особливість пропорційної закритої системи, вибираєш чорний ящик, на якому пише перші пару прізвищ, а далі хоч вся мафія, фіг поймеш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- гвоздь

- тяжелый камушек с балкона или крыши

- еще зеркала есть они бывают разворачиваются в противоположную сторону очень сильно

- картошка в трубу

и т.д.

Одно плохо я так понял лысое тело не выходило с машины, а это усложняет ситуацию

і скількох ти так покарав РОБІН ГУД ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ниємо, пишемо.... А хто що реально зробив? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот вот никто ничего реального незделал и незделает им!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Eт ти зря...царапаєм від заздрості, цеглина від образи, слюнявим від безділля, підфарбовуємо для веселощів. Працюємо у всіх напрямках. Ціни помірні.

"Загавніть" або "спаліть" - лише конспіративно....панімаєш, шукають довго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Веришь, ни одного. Но иногда очень хочется.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- ДаПашліВи ! ©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так хто мішає ? зараз вибори піди проголосуй про тих хто надоїв як мінімум щось зробиш.

тільки не проти всіх , а за партію яка хоч трохи симпатизує.

я особисто так і зроблю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ето даже карашо. :)

Пригадалася басня радянських часів, в якій мужику не спалося, вийшов на балкон покурити, а внизу якийсь поц забрався в його авто і вже завів. Встигнути спуститися з 5 поверху - не реально. Спонтанне рішення і пудова гиря, яка стояла на балконі для зарядок, полетіла на капот. Зрозуміло, що після такого "метеориту" машина нікуди не поїхала та й викрадачу це вже було нецікаво - він помер від розриву серця. Ну і як в справжніх байках, щасливий кінець: власника машини в суді виправдали - його машина, що хоче то і робить. Хоче - їздить, а хоче - гирі кидає. А що в авто хтось був на момент метання, він не міг знати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- Может бахнем?

- Обязательно бахнем! И не раз. Весь мир в труху! Но потом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так хто мішає ? зараз вибори піди проголосуй про тих хто надоїв як мінімум щось зробиш.

я особисто так і зроблю

Да нафиг оно мне надо, я уже отголосовал и флагами отмахал, хватит. Что одно гавно придет к власти что другое, результат одинаков. "яка хоч трохи симпатизує" таких не вижу и "это печально" (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я особисто так і зроблю

Да нафиг оно мне надо, я уже отголосовал и флагами отмахал, хватит. Что одно гавно придет к власти что другое, результат одинаков. "яка хоч трохи симпатизує" таких не вижу и "это печально" (с)

в кожного своя думка, і кожен має право помилятись ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Быдла везде хватает.И пассивная позиция это поощрение ихних действий,менять что-то надо,и шанс раз в 4 года :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Быдла везде хватает.И пассивная позиция это поощрение ихних действий,менять что-то надо,и шанс раз в 4 года :ok:

Біда не в пасивності. Відсутня РЕАЛЬНА політична сила, яка здатна на зміни. Хіба ні? В нас як: або здатний на зміни, або можеш перемогти на виборах. А щоб два-в-одном, на жаль, ні.

П.С. Мені легше: у цих виборах я не голосую, немаю прописки. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біда не в пасивності. Відсутня РЕАЛЬНА політична сила, яка здатна на зміни. Хіба ні? В нас як: або здатний на зміни, або можеш перемогти на виборах. А щоб два-в-одном, на жаль, ні.

П.С. Мені легше: у цих виборах я не голосую, немаю прописки. :)

Згідно з новим законом про місцеві вибори вводиться поняття "Виборча Адреса". Щоправда чи дозволяє це голосувати людям взагалі без реєстраці, треба уточнювати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідно з новим законом про місцеві вибори вводиться поняття "Виборча Адреса". Щоправда чи дозволяє це голосувати людям взагалі без реєстраці, треба уточнювати.

дзвонив до товариша, який працює в міськраді, якраз по цих питаннях, то він сказав, що я пролітаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не очень правильная позиция... Если сейчас не придти и не проголосовать, то есть шанс, что к следующим выборам законы так поменяют, что выбора уже и не будет...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні в корелі щось собі таке зделаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні в корелі щось собі таке зделаю

А чьо нє? хтось мені забороняє на скло бамажки вішати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я меняю 2 раза в год резину на авто и вижу от этого эффект.Может и этих праституток менять нужно чаще? :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...