Перейти до змісту

продам вінт 1тб

alovin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

продам вінт 1тб 5900 32мб

Seagate baracuda LP без бедів, смарт ок, стан ідеал, використовувався 3 тижні, майже новий !!!

причина продажу: їде вже до мене 2тб і цей вже не треба !!!

ціна 540грн !!!

Опубліковано

а то нічого що 70 баксіф новий? да і судячи з сусідньої теми здається ти сьогодні його купив з рук. хотілось би знати чим не догодив.

гарантыя від кого?

Опубліковано

продам вінт 1тб 5900 32мб

Seagate baracuda LP без бедів, смарт ок, стан ідеал, використовувався 3 тижні, майже новий !!!

причина продажу: їде вже до мене 2тб і цей вже не треба !!!

ціна 540грн !!!

Майже новий - це не новий

Хто зна що ви там з ним робили ці 3 тижні....

Яка остаточна ціна?

Опубліковано

дам відповідь зразу на всі ваші питання:

модель така: ST31000520AS

так вінбравя у тієї людини з якою я недавно домовлявся,

гарантійку він десь згубив, то дав мені від себе на такий самий термін манібек (вразі якщо будуть якісь глюкі) я до нього на роботу ходив !!!

вінт дійсно новий !!! використовувався і використовується тільки як сховище для музикі !!!

ціна щоб не торгуватись ставлю 500грн в магазині коштує 640грн !!!

причина продажу ось така: друг їде додому з голандії, то я у нього колись просив купить вінта на 2тб і SSD на 64гб то він мені позвонив і сказав що привезе, тому цей вінт вже не треба, тай купувався він через срочну необхідність бо не було на той момент вінта в компютері !!!

Опубліковано

ціна не логічна виходячи з того що він без гарантіїї

470грн більше спускати нелогічно !!!

тут самсунгі 500гб без гарантії по 350грн продаються це по твоєму логічно !!!

так що ціна у мене приємлєма !!!

470грн (БЕЗ ТОРГУ)

Опубліковано

ось вам реальний доказ того що він стоїть зараз у мене на системі, вінт в ідеалі, глюків неякіх нема, просто він мені вже нетреба !!!

post-9509-1287075759,79_thumb.jpg

Опубліковано

ось вам реальний доказ того що він стоїть зараз у мене на системі, вінт в ідеалі, глюків неякіх нема, просто він мені вже нетреба !!!

так само screenshot SMART`а зроби

Опубліковано

так само screenshot SMART`а зроби

а ти що брати будеш ???

якщо будеш брати то дам манібек від себе щоб ти ретельно його провірив і переконався що з ним все гаразд !!!

+ якщо не знайду старої гарантійкі то оформлю нову !!!

так що переживати нема за що !!!

Опубліковано

а скіки гарантія?

якшо не знайдеться стара гарантія то оформлю нову , вінту всього 1 місяць то порахуйте,

а от на щот гарантійкі то кажу чесно десь закинув ту бумажку і тепер хто зна де вона, якщо вам вже так треба то прийдеться мені робити нову, але за вінт можете бути впевнені з ним все ок !!!

Опубліковано

http://hotline.ua/tx/seagate_st31000520as/

нда... халява ще та... судячи з того, що нема гарантыъ на листочку. а на словах...де тебе знайдеш якщо вынт крякнеться ?

бл_ вже достали буде вам гарантія, а ти взагалі мовчи якщо не маєш наміру купляти !!! І до твоєї уваги оці всі мінімальні ціни на вінт це без доставкі, на самій розетці доставка по регіонах 50грн а в інших інет магазинах то ще дорожче, і взагалі помовчи якщо не маєш брати, я вже взагалі мовчу про твої ціни у постах !!!

Опубліковано

нда... халява ще та... судячи з того, що нема гарантыъ на листочку. а на словах...де тебе знайдеш якщо вынт крякнеться ?

бл_ вже достали буде вам гарантія, а ти взагалі мовчи якщо не маєш наміру купляти !!! І до твоєї уваги оці всі мінімальні ціни на вінт це без доставкі, на самій розетці доставка по регіонах 50грн а в інших інет магазинах то ще дорожче, і взагалі помовчи якщо не маєш брати, я вже взагалі мовчу про твої ціни у постах !!!

А ти в якому класі школу закінчив ? :)

По-перше, я мав намір купувати, вже немаю...

По-друге, які мої ціни тобі неподобаються ?

300грн за 500gb? сам же продаэш 250gb за 270грн :D

Опубліковано

А ти в якому класі школу закінчив ? :)

По-перше, я мав намір купувати, вже немаю...

По-друге, які мої ціни тобі неподобаються ?

300грн за 500gb? сам же продаэш 250gb за 270грн :D

чуєш іди ти на ___ !!!

250гб я продаю за 250грн і до тогош у мене WD а не Samsung як у тебе !!!

і то тогош вінт в резерві !!!

і барижнічати мені тут не треба у темі, не нравиться уходь звідси, купуй за 520 на соколі ось саме при отриманні того вінта я побачу і посміюся скільки вони тобі заспівають !!!! :naezd::D

Опубліковано

відсутність гарантійки :glare: Сіагейти - вінчестери які найчастіше йдуть по гарантії, часто навіть браковані серії...

Де смарт?

Може з ним всетаки шось не так? тому і не викладуєте скрінів смарта <_<

WD-шка 1Тб у нас в Луцьку,без ніякої доставки(якщо не враховувати 2-4грн на маршрутку) коштує 530грн з гарантією в 3 роки...

Може всетаки торг? :smile3:

оффтоп :blush:

alovin Ух які ви злі :smile3:

Лізе в тему? Нахал! :D

Пошивеліть тим шо в голові і може зрозумієте що вас дратує те ж чим ви займаетесь в 10ку інших тем :D

Опубліковано

Як можна пошевелити одною прямою звивиною ? )

топыкстартер, дайош s.m.a.r.t?

Only for you, alovin

слухай ти ч_о !!! ти кого тут тупим виставляєш !?!?! скоріш за все себе !!! Всі хто мав зі мною справу не жалувались !!! щоб я тебе і тобіподібних тут більше небачив !!! Це вас усіх треба в РО за засміччення теми!!! А те шо я флудив у ваших темах то я зізнаюсь і за це чесно сам відсидів у РО !!! Більше мене така хе_ня не цікавить !!!

Нате смарт і закрийтеся вже !!! С_кі!!!

Report.htm

Опубліковано

Пошивеліть тим шо в голові і може зрозумієте що вас дратує те ж чим ви займаетесь в 10ку інших тем :D

+1. Як ти до людей - так і люди до тебе!

Опубліковано

+1. Як ти до людей - так і люди до тебе!

Ти хоч читав ті пости у яких я писав так звану на їхню думку образу, що ти тут тепер мене повчаєш ???!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...