Jump to content

куплю акустичну систему 5.1

Recommended Posts

Posted

Куплю нову акустичну систему:

1. microlab Н-600 http://microlab.ua/index.php?produkt=107 чи

2. Creative GigaWorks™ ProGamer G500 http://ru.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=792&product=10814&listby=config,

або ж замовлю послугу на її придбання.

Хоча перевага надається більше першому варіанту, розгляну всі пропозиції. Можливо хтось запропонує альтернативні варіанти, аналогічні по параметрам microlab Н-600, в тому числі і б/у. Прохання акустику типу Genius і т.п. не пропонувати. Основні вимоги: 5.1, потужність до 200 Ватт. Чекаю пропозицій.

Posted

маю h600. стан ыдеальний ковний комплект. тільки не було де зберігати коробкі тому викінув.

за скільки хочеш купити?

Posted

маю h600. стан ыдеальний ковний комплект. тільки не було де зберігати коробкі тому викінув.

за скільки хочеш купити?

Залиш контактний в приват.

Posted

Для gates

Ти хто такий взагалі. Відкривай тему, - там і питай. Якусь повагу май до топікстартера, чи як?!

Posted

Для gates

Ти хто такий взагалі. Відкривай тему, - там і питай. Якусь повагу май до топікстартера, чи як?!

відписав тобі в приват

• 4 weeks later...
Posted

AlexandrK, в тоєму розумінні "Дістати" - це організувати привезення нової чи запропонувати б/у ???

Posted

AlexandrK, в тоєму розумінні "Дістати" - це організувати привезення нової чи запропонувати б/у ???

Організувати привезення або ж запропонувати б/у! Розгляну всі варіанти.

Posted

AlexandrKб, сорі.... я щось подумав, що в мене саме така, як ти хочеш..... а в мене інша - Microlab PRO1. Не цікавить??

Posted

AlexandrKб, сорі.... я щось подумав, що в мене саме така, як ти хочеш..... а в мене інша - Microlab PRO1. Не цікавить??

Ні. Цікавить лише 5.1

Posted

Дякую всім! Акустика куплена. Закрийте тему.

P.S.: в кого будуть питання по Microlab H500 звертайтесь

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...