Перейти до змісту

Продам зимову гуму

sasha1132

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам зимову гуму комплект з 4шт. Kumho KW 7400, 145/80 R13. Стан дуже хороший.Привезяна з Німетчини.

dsc000rkr.jpg dsc000xgx.jpg dsc000oio.jpg dsc000dud.jpg

Ціна питання 220 юа за колесо. Сорь за фото, колеса просто трохи вимазані) Детальний огляд при смотринах)

Опубліковано

дивлячись на фото то можна сказати що резина зношена на 75%, зроби нормальне фото протектора , бо резина цікава і ціна тоже!

Опубліковано

це фото погане. протектор дуже хороший. краще фото чим соні 3,2 мп зробити не можу але завтра попробую зробити краще фото

Опубліковано

Десь я вже бачив цю Kumho KW 7400 в кількості 2 шт по 225 з кінцевою ціною в 200 грн (не межа).

А вчора на шиномонтажі на Станіславського!

Часом не та сама?

125 грн.

Опубліковано

Це вже не зимова гума + до того ще й дата випуска 24 тиждень 2000 року. 100 грн красна ціна і для літа.

Опубліковано

не та сама. Написано ж привезена з Німетчини. За 100 хай ще полежить.

170 грн. Нормальна резина, що ви тут базар робите? По ділу кажіть. Якщо резина і 2000 р.в. то що? Якщо вона майже нічого не проїздила!)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Якщо резина і 2000 р.в. то що? Якщо вона майже нічого не проїздила!)

Я тобі поясню що. Максимальний строк служби гуми 7 років, і незалежно чи вона використовується чи просто лежить. Потім гума стає тверда, як пластмаса, тріскається і т.д., процес незворотній. І ставити на свій автомобіль таку гуму це, як мінімум, не поважати себе.

Опубліковано

якщо резина погана то вона може і тріскається і лопає, а якщо вона нормальна і майже не ходжена то чого вона лопатись? (Для прикладу:мужики на жигулях не по 10 років їздять на одній і тій самій резині і мінять коли вже лопає)

Я пробував, ніяка вона не мяка і не тріскається.Нормальна резина.

Можна в любий момент під"їхати і глянути, ніхто ж не заставляє купувати. Підійде - забирайте, якщо ні значить буде ждати свого нового власника) І навіщо тут паскудити своїми "та ну вона стара,вона лопає....і взагалі в мене грошей нема" Не хочеш не бери.

П.С. Якби вона була вже такою поганою - я б її завіз в село на воза поставив би, а так знаю що ще зходить в когось не один сезон.

Опубліковано

Я пробував, ніяка вона не мяка

Звичайно що не м'яка, бо з віком гума тільки твердішає, тому і кажуть що стає як пластмаса, тобто тверда і слизька на дорозі, а на зиму якраз треба м'яку гуму!

п.с. я не агітую проти чи за, я просто кажу як воно є для тих хто не знає

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...