Перейти до змісту

Віталій Кличко повертається на ринг

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Я повернувся в тренувальний зал кілька тижнів назад і почуваю себе повним сил. Мої травми залишилися в минулому, я повністю відновився та готовий продовжити свою професійну кар'єру. Це підтвердили медики.

Я вийду в ринг, щоб повернути свій титул чемпіона світу за версією WBC. У листопаді 2005 року, я змушений був піти через серйозну травму правого коліна, залишивши свій пояс чемпіона вакантним.

20 грудня 2005 року у Канкуні, Мексика, виконавчий комітет WBC надав мені титул Почесного чемпіона світу за версією цієї організації. Одночасно, я одержав гарантії того, що коли я буду готовим повернутися у бокс, то стану претендентом для обов'язкового захисту чемпіоном світу свого титулу.

Я вирішив повернутися в ринг та звернувся із проханням до виконавчого комітету WBC для санкціонування двобою між мною та Олегом Маскаєвым.

Я з нетерпінням чекаю можливості, повернути собі свій титул та хочу подякувати кожного з вас, хто підтримував мене під час вимушеної паузи.

Я очікую швидкої зустрічі з усіма вами. І я впевнений у тім, що зможу втілити мрію братів Кличко - стати одночасно чемпіонами світу у важкій вазі!

Взято з офсайту братів Кличко

Так що, шановні любителі боксу, будемо чекати нових яскравих боїв за участю найкращого важковаговика на світовому ринзі!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...