Plum Опубліковано 15 Жовтня, 2010 в 07:18 Автор #26 Опубліковано 15 Жовтня, 2010 в 07:18 Чому ти не пройдеш по салонах? Серед запропонованих варіантів нічого толкового не бачу. Але ти можеш прийти до мене у салон, пораджу щось краще.Мітсубіші, вул.К.Карого-17, т.773300Був я там. Ось переді мною і прайс лежить. В вартість до 130 тис. грн. ($16250) не входить навіть Colt 1.3 Invite AT ($16600), не кажучи вже про самий простий Lancer X 1.5 Inform + ($18900). Ага, ще й доплата за колір металік $300.А переплачувати за "легендарну японську якість" сенсу не бачу, тому що вже мав нові з салона Nissan Almera і Nissan Maxima, а друзі мають Mitsubishi Outlander XL, Toyota Camry, Toyota Corolla, Subaru Impreza і я для себе зробив висновок, що зараз жодних переваг по якості японські авто перед корейськими не мають. Краще -- лише "німці".Так що зараз дивлюсь в бік бензинової Kia Soul 1.6. Не визначився лише з коробкою -- п'ятиступінчату механіку брати, чи чотириступінчатий автомат. Автомат подобається більше, але і витрата бензину зросте майже на дві літри на 100 км, а при запланованих пробігах це вильється в чималу суму за місяць. Хіба брати автомат і ставити ГБО...
Braytner Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 15:11 #27 Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 15:11 на Пижикі чи сітроени не дивився?
Plum Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 18:06 Автор #28 Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 18:06 Citroen не цікавився, а Peugeot на Сафроні також не вписується в дану цінову категорію, навіть самі "дрібненькі" моделі (208, здається, чи 207 -- не пам'ятаю вже, прайса навіть не брав).
vrm Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 18:39 #29 Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 18:39 А в сторону ось такого майже ексклюзивного авто не лежить душа? DAIHATSU Materia Ось що писав в 2008 році один з новоспечених володарів цього авто на одному з автофорумів Гы, вообщем очень долго я выбирал себе новую машину. Сами понимаете, имея за плечами опыт с тюнингвой девяткой, выбор был очень велик от Субару Легаси и Импреза до Киа Сид. В итоге я пришел к оригинальному для себя решению - не хочу гонку, а хочу очень практичный, качественный и оригинальный автомобиль, чтобы смотрелся индивидуально без всяких дополнительных капволежний по внешнему тюнингу. Ну а с такими запросами это только к японцам.И вот так я стал обладателем этого Кубика!)))) Что могу по ощущениям сказать. Мне о***нно нравится! Очень маневренная, хороший тяговитый мотор 1,5 л (105 тойотовских л.с.). Внутри сидишь высоко, почти как в кроссовере. Подвеска короткоходная в меру жесткая как раз как мне нравится и ямки глотает и крен минимум дает. Салон просто огромен, почти как в минивэне сидишь. Очень хороший головной свет. Проехал я на ней уже 800 км. Ну не к чему придраться - уровень японской сборки на высоте! Электропакет, штатная музыка CD, MP3, WMA, 6 динамиков, 15" диски в базе. Ну вообще я всем доволен и считаю, что свои деньги она оправдала на 150%!))) правда ціна від 19 тисяч...
Braytner Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 19:07 #30 Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 19:07 Citroen не цікавився, а Peugeot на Сафроні також не вписується в дану цінову категорію, навіть самі "дрібненькі" моделі (208, здається, чи 207 -- не пам'ятаю вже, прайса навіть не брав).c3 або 207. до 15 тис уе. с3 новий дуже класний
b0rg Опубліковано 21 Жовтня, 2010 в 05:08 #31 Опубліковано 21 Жовтня, 2010 в 05:08 Чому ти не пройдеш по салонах? Серед запропонованих варіантів нічого толкового не бачу. о, мьсьє спец в оцінці толково-нетолково? а вот з цього місця повільніше і з інтонацію Але ти можеш прийти до мене у салон, пораджу щось краще. Мітсубіші, вул.К.Карого-17, т.773300 а, треба виконувати план по продажам, ось де собака порилась. і звичайно ж мітсупісі всі толкові без виключення? а я наприклад спілкувався з колегами що взяли новий лансер-х (а вони його звуть чомусь развалюшн ) на хвилі новизни і реклами ще на початку того року, а тепер кажуть що жаліють і ніколи б не взяли його знов якби стояли перед вибором
Arden Опубліковано 13 Травня, 2011 в 20:34 #32 Опубліковано 13 Травня, 2011 в 20:34 апну темку ТС купил Соул? Ато постала проблема в выборе машины и посматриваю на этот вариантик) Еще заглядываюсь на Рено Дастер, Ниссан Ноут. Кто что посоветует?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.