Перейти до змісту

Hyundai i30 vs. Skoda Fabia vs. ?

Plum

Рекомендовані повідомлення

Чому ти не пройдеш по салонах? Серед запропонованих варіантів нічого толкового не бачу. Але ти можеш прийти до мене у салон, пораджу щось краще.

Мітсубіші, вул.К.Карого-17, т.773300

Був я там. Ось переді мною і прайс лежить. В вартість до 130 тис. грн. ($16250) не входить навіть Colt 1.3 Invite AT ($16600), не кажучи вже про самий простий Lancer X 1.5 Inform + ($18900). Ага, ще й доплата за колір металік $300.

А переплачувати за "легендарну японську якість" сенсу не бачу, тому що вже мав нові з салона Nissan Almera і Nissan Maxima, а друзі мають Mitsubishi Outlander XL, Toyota Camry, Toyota Corolla, Subaru Impreza і я для себе зробив висновок, що зараз жодних переваг по якості японські авто перед корейськими не мають. Краще -- лише "німці".

Так що зараз дивлюсь в бік бензинової Kia Soul 1.6. Не визначився лише з коробкою -- п'ятиступінчату механіку брати, чи чотириступінчатий автомат. Автомат подобається більше, але і витрата бензину зросте майже на дві літри на 100 км, а при запланованих пробігах це вильється в чималу суму за місяць. Хіба брати автомат і ставити ГБО...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на Пижикі чи сітроени не дивився?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Citroen не цікавився, а Peugeot на Сафроні також не вписується в дану цінову категорію, навіть самі "дрібненькі" моделі (208, здається, чи 207 -- не пам'ятаю вже, прайса навіть не брав).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в сторону ось такого майже ексклюзивного авто не лежить душа?

DAIHATSU Materia

Ось що писав в 2008 році один з новоспечених володарів цього авто на одному з автофорумів

Гы, вообщем очень долго я выбирал себе новую машину. Сами понимаете, имея за плечами опыт с тюнингвой девяткой, выбор был очень велик от Субару Легаси и Импреза до Киа Сид. В итоге я пришел к оригинальному для себя решению - не хочу гонку, а хочу очень практичный, качественный и оригинальный автомобиль, чтобы смотрелся индивидуально без всяких дополнительных капволежний по внешнему тюнингу. Ну а с такими запросами это только к японцам.

И вот так я стал обладателем этого Кубика!))))

Что могу по ощущениям сказать. Мне о***нно нравится! Очень маневренная, хороший тяговитый мотор 1,5 л (105 тойотовских л.с.). Внутри сидишь высоко, почти как в кроссовере. Подвеска короткоходная в меру жесткая как раз как мне нравится и ямки глотает и крен минимум дает. Салон просто огромен, почти как в минивэне сидишь. Очень хороший головной свет.

Проехал я на ней уже 800 км. Ну не к чему придраться - уровень японской сборки на высоте! Электропакет, штатная музыка CD, MP3, WMA, 6 динамиков, 15" диски в базе.

Ну вообще я всем доволен и считаю, что свои деньги она оправдала на 150%!)))

materiabasekd5dx6.jpg0109cg2.jpg018fm2.jpg

правда ціна від 19 тисяч...  dry.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Citroen не цікавився, а Peugeot на Сафроні також не вписується в дану цінову категорію, навіть самі "дрібненькі" моделі (208, здається, чи 207 -- не пам'ятаю вже, прайса навіть не брав).

c3 або 207. до 15 тис уе.

с3 новий дуже класний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому ти не пройдеш по салонах? Серед запропонованих варіантів нічого толкового не бачу.

о, мьсьє спец в оцінці толково-нетолково? а вот з цього місця повільніше і з інтонацію

Але ти можеш прийти до мене у салон, пораджу щось краще.

Мітсубіші, вул.К.Карого-17, т.773300

а, треба виконувати план по продажам, ось де собака порилась. і звичайно ж мітсупісі всі толкові без виключення? :)

а я наприклад спілкувався з колегами що взяли новий лансер-х (а вони його звуть чомусь развалюшн :) ) на хвилі новизни і реклами ще на початку того року, а тепер кажуть що жаліють і ніколи б не взяли його знов якби стояли перед вибором :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

апну темку :)

ТС купил Соул? Ато постала проблема в выборе машины и посматриваю на этот вариантик)

Еще заглядываюсь на Рено Дастер, Ниссан Ноут. Кто что посоветует?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...