Перейти до змісту

Хто чув про новий антивірус?

SergiyQ

Рекомендовані повідомлення

Привіт всім. Недавно почув про новий антивірус. Зілля. Можливо хтось ним користувався. Яб хотів би дізнатися чи варто його установляти. Зарання дякую...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не помиляюсь,це наш Український. Наскільки знаю гордитись нема чим, яка назва такий і антивірус. В рейтингах дуже далеко від перших місць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну не такий він і новий по-перше, навіть зовсім неновий!

А по-друге уваги він зовсім не вартий, бо після нього ще вірусів залишається... ну зразу видно наші розроБЛЯли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яб хотів би дізнатися чи варто його установляти

те у кого стоит Касперский,кричат:NOD32 говно

те у кого NOD-клянут Касперского,

другие от Nortona в восторге,

третьи без Pandы жить не могут.

AVG-тоже в почёте.

Как ты думаешь,верить им или нет?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to Funtom

Саня, не потрібно ганити нашу антивіруску..не така вона й погана в порівнянні з іншими. А якщо ти юзер МакА, то тобі взагалі пофігу має бути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Антивірус дійсно не новий. Але він в мене викликає тільки негативні емоції. Бачив багато компів на яких "воно" стояло.. І бачив як потім люди лікували свої компи це просто ДУПА а не антивірус...

Лише хочу сказати немає зараз на 100% захисту від вірусів.. Але це як наш автопром не раджу категорично Зілля.. Хай ТА КОНОПЛЯ нас стороною обходить.... :mdr: :mdr: :mdr:

Яб хотів би дізнатися чи варто його установляти

те у кого стоит Касперский,кричат:NOD32 говно

те у кого NOD-клянут Касперского,

другие от Nortona в восторге,

третьи без Pandы жить не могут.

AVG-тоже в почёте.

Как ты думаешь,верить им или нет?

З тобою повністю згідний. Скільки людей стільки думок.. Так що вибір за вами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зиля-зло.У наших еще рученки не доросли зделать какчественный антивир.Установи какуюнибудь авиру или авн +файрволл и будет пучком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to Funtom

Саня, не потрібно ганити нашу антивіруску..не така вона й погана в порівнянні з іншими. А якщо ти юзер МакА, то тобі взагалі пофігу має бути

Особисто мені якраз пофігу, але маю знайомих, яким після того "Бадилля" довелось компи лікувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У наших еще рученки не доросли зделать какчественный антивир.

Що за звичка гнати на наших?

Ти що думаєш в нас люди дурніші ніж за бугром?

Ти хоть уявляєш скільки сил і праці потрібно вкласти щоб зробити той самий антивірус?

Чи ти думаєш куча розробників будуть сидіти тобі і вкалувати просто так, бо ти привик користуватися халявою.

Розробка антивірусного продукта коштує дуже дорого і потребує багато часу.

Це тобі не 100 доларів, не тисяча і не десять, а набагато-багато більше.

Плюс конкуренція дуже сильна, інших антивірусів хватає.

Я, наприклад, навпаки горжуся, що в нас найшлись люди, які розробляють свій антивірусний продукт.

І буду тільки радий, якщо продукт розвиватиметься.

І те, що пропонують безкоштовно персональну версію, теж зачот.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з останніх дуже сподобався Microsoft Security Essentials

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пробував це зілля стояв місяці зо два, сніс бо нічого не находив, після нього kis2011 троянів половив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пошук рулить!

Осьо

З.І. Бачив тачку після трав'яного захисту ... сподіваюсь в нього нема бізнес версії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикінь є http://zillya.ua/buy_now.php :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикінь є http://zillya.ua/buy_now.php :)

Та зрозуміло, що буде :)

Створили його ж не просто в програмування попрактикуватися, та й "підтримка" вимагає часу і коштів ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю як зараз, але приблизно рік назад, Зілля абсолютно не реагувало на віруси в архівах, воно архіви навіть не перевіряло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У наших еще рученки не доросли зделать какчественный антивир.

Що за звичка гнати на наших?

Ти що думаєш в нас люди дурніші ніж за бугром?

Ти хоть уявляєш скільки сил і праці потрібно вкласти щоб зробити той самий антивірус?

Чи ти думаєш куча розробників будуть сидіти тобі і вкалувати просто так, бо ти привик користуватися халявою.

Розробка антивірусного продукта коштує дуже дорого і потребує багато часу.

Це тобі не 100 доларів, не тисяча і не десять, а набагато-багато більше.

Плюс конкуренція дуже сильна, інших антивірусів хватає.

І буду тільки радий, якщо продукт розвиватиметься.

І те, що пропонують безкоштовно персональну версію, теж зачот.

Мне по барабану наше оно или нет-если говно то хоть с Лондону или Парижу-юзать не буду

Ти хоть уявляєш скільки сил і праці потрібно вкласти щоб зробити той самий антивірус?-нет не представляю-знаешь я вообще вчера родился.

Чи ти думаєш куча розробників будуть сидіти тобі і вкалувати просто так, бо ти привик користуватися халявою.-слава Богу есть конкуренция и я могу и буду пользоватся халявой

Розробка антивірусного продукта коштує дуже дорого і потребує багато часу. -Спасибо кэп

Це тобі не 100 доларів, не тисяча і не десять, а набагато-багато більше.-Ну судя по качеству там больше 10к не вложилось.

Я, наприклад, навпаки горжуся, що в нас найшлись люди, які розробляють свій антивірусний продукт. -ты наверное еще "Славутой" гордишься или украинским мобильным телефоном которым только гвозди забивать.

І буду тільки радий, якщо продукт розвиватиметься.-Знаешь, а я буду плакать и огорчатся и вообще упаду в депрессию

Все? ок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гнилий продукт

РОзробники лабухи. Цей "антивірус" стояв у мене. Раптом стало катастрофічно діватися вільне місце! Став шукати - опа! Він після себе оновлення не тре. Їх там 4 Гб назбиралося! Нічого не знаходить. Ужос.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому антивірусу рік. А ви хочете щоб відразу всі віруси знаходив.

Вебу вже 18 років, Касперському 19 і то куча народу на них плюється.

Це те саме щоб від шестимісячної дитини вимагати вірші напам"ять розказувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну порівняння дітей з програмним забезпеченням тут трохи недоречно

Якщо продукт одразу себе не зарекомендував, то чи багато шансів на те, що потім ним схочуть користуватись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому антивірусу рік. А ви хочете щоб відразу всі віруси знаходив.

Вебу вже 18 років, Касперському 19 і то куча народу на них плюється.

Це те саме щоб від шестимісячної дитини вимагати вірші напам"ять розказувати.

Порівняння недоречне.

Його ніби ж не шестимісячні робили.

Я поясню більш доступно - зовсім необовязково при розробці програмного забезпечення набивати гулі на тих же граблях де раніш набивали той самий НОД чи Каспер. Ось про що мова.

Як казав Отто фон Бісмарк:"Розумний вчиться на чужих помилках, а дурак - на своїх"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я поясню більш доступно - зовсім необовязково при розробці програмного забезпечення набивати гулі на тих же граблях де раніш набивали той самий НОД чи Каспер. Ось про що мова.

В тому то і суть, шо для розробки потрібен уйма часу і досвіду, який набирається самотужки.

Чи ти думаєш Каспер чи НОД роздають направо і наліво свої секрети? Чи безкоштовно видають всім дозволи на використання запатентованих алгоритмів?

Потрібен не один рік, щоб зробити відносно сильний продукт.

Тому смішно вимагати нереальних речей від такого малюка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато пишуть, що прийшлось їм після Зілля багато чого лікувати - можливо, але в мене Зілля вже більше як пів року стоїть на ПК ), ну факт в тому, що ніяких проблем ще не було, віруси ловить, так я погоджуюсь, що більш за все гірше а ніж там AVAST, AVIRA,..., але все ж - це безкоштовний антивірус в який як не як потрібно вкладати гроші та і думаю не малі, тому те, що більш за все гірше віруси ловит то так і є, але все ж вікий він не є ,але після пів року використання в мене не було ніяких проблем з вірусами і т.д., антивір якщо виявляв ловив і я або видаляв, або в карантин.

Ось недавно спеціально поставиви AVIRA щоб перевірити на віруси, так скажу вам після пів року використання AVIRA знайшла піля Зілля 3 віруси і не факт, що взагалі, що це віруси, часто буває, що інші антивіруси "гавкають" на тих які попередні стояли, чи на ті файли, що один антивріус вважав зараженими, а інші ні... Тому я знову поставив на ПК Зілля...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мастер Мурамаса делал самурайские мечи как разящее оружие.

Мастер Масамунэ – как оружие, которым защищают свою жизнь.

Чтобы сравнить их клинки вонзили в дно ручья. По течению плыли опавшие

листья. Все листья, что прикасались к мечу Мурамаса, оказывались

рассеченными на две части. Листья обплывали меч Масамунэ, не касаясь его.

Петр Данилович Нортон делал антивирусы, грозные, как разящее отмщениеАнгела.

Евгений Валентинович Касперский делал антивирусы, твердые, какжелезобетонный Забор. Чтобы сравнить, их антивирусы поставили на Microsoft Виндовс XP Professional в локальной сети, по которой постоянно распространялись вирусы. Все вирусы что попадались антивирусу Нортона оказались уничтоженными. А машину с антивирусом Касперского вирусы попростоу обходили стороной, ведь при 100% загрузке CPU сетевой адаптер не успевает общаться с сетью.

Взято тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато пишуть, що прийшлось їм після Зілля багато чого лікувати - можливо, але в мене Зілля вже більше як пів року стоїть на ПК ), ну факт в тому, що ніяких проблем ще не було, віруси ловить, так я погоджуюсь, що більш за все гірше а ніж там AVAST, AVIRA,..., але все ж - це безкоштовний антивірус в який як не як потрібно вкладати гроші та і думаю не малі, тому те, що більш за все гірше віруси ловит то так і є, але все ж вікий він не є ,але після пів року використання в мене не було ніяких проблем з вірусами і т.д., антивір якщо виявляв ловив і я або видаляв, або в карантин.

Ось недавно спеціально поставиви AVIRA щоб перевірити на віруси, так скажу вам після пів року використання AVIRA знайшла піля Зілля 3 віруси і не факт, що взагалі, що це віруси, часто буває, що інші антивіруси "гавкають" на тих які попередні стояли, чи на ті файли, що один антивріус вважав зараженими, а інші ні... Тому я знову поставив на ПК Зілля...

Знаешь тут открилась одна тайна-бесплатные версии есть и авиры и у авг.Я наверно скорее СureIt доверю систему чем Зиле.Ничего против Зили не имею но запускать антивирус в той стадии на которой его запустили, просто смешно-скажем так,они сделали скелет,а вот мышцы навесить забыли.

Если у тебя не было проблемой с Зилей значит они скоро проявятся-ставлю свою ермолку что если твой комп прочесать доктором вебом хотя бы или тем же авг,то найдется не один десяток вирусов,+так как один антивирус больше чем полностью не достаточно,то проверка всякими антималварами найдет еще кучку ботов,кейлогеров и прочей злости

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, кому потрібно серйозно перевіряти (прочесувати) файли на віруси можу запропонувати безкоштовний онлайновий сканер:

http://www.virustotal.com/

Відразу перевірка 50-ма самими популярними антивірусами.

P.S. Всю машину перевірити не зможете, але окремі файли так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...