Перейти до змісту

Допоможіть знайти винуватця ДТП

keepo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вчора на стоянці біля будинку на Зв"язківців 1-Б синій бус VolksWagen пошкодив жовтий автомобіль марки ВАЗ і втік з місця ДТП. На щастя є свідки, які бачили ДТП і записали номер.

Номер авто - 701-*8 ВО, синій бус VolksWagen, на лівому передньому боці мають бути пошкодження і залишки жовтої фарби.

Хто знає власника - в підписі мої телефони, а за втечу з місця ДТП - суворі санкції + його всерівно знайдуть, це питання часу.

Опубліковано

keepo

звернись в ДАІ, бажано з письмовими показами свідків і з наявним номером реєстрації авто. Вони по базі даних бистро знайдуть... думаю, неофіційно також можна скористатися базою даних :)

а потім, знаючи прописку власника буде діло техніки знайти його самого..

Опубліковано

Через ДАІ все просто - заява і в кожного ДАЙця номер машини на затримання, в базі як така, що зникла з ДТП...

Даю людині до обіду шанс вирішити все полюбовно...

Опубліковано

2 Zevs_Isver

Залишення водіями та іншими учасниками дорожнього руху місця ДТП:

штраф 255-306 грн або гром. роботи на 30-40 годин, або адмін. арешт на 10-15 діб

Керування ТЗ в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів:

штраф на водіїв 2550-3400 грн або позбавлення прав на 1-2 р., або гром. роботи на 40-50 год., або адмін. арешт на 7-10 діб і на інших осіб — штраф 2550-3400 грн, або гром. роботи на 40-50 год. або адмін. арешт на 7-10 діб

Опубліковано

Через ДАІ все просто - заява і в кожного ДАЙця номер машини на затримання, в базі як така, що зникла з ДТП...

Була подібна ситуація, викликав ДАЇ - оформили ДТП (було це десь в 11 годин ранку) в 14 годин дня позвонили сказали -приїжайте. Власник ДТП уже чекав мене в ДАЇ (по адресі власника вичислили телефон). Самі запропонували вирішити усе самим, якщо не вирішете будемо оформляти. Так що краще не тягнути, а їхати в ДАЇ з показами свідків і т.д.

Опубліковано

Була подібна ситуація, викликав ДАЇ - оформили ДТП (було це десь в 11 годин ранку) в 14 годин дня позвонили сказали -приїжайте. Власник ДТП уже чекав мене в ДАЇ (по адресі власника вичислили телефон). Самі запропонували вирішити усе самим, якщо не вирішете будемо оформляти. Так що краще не тягнути, а їхати в ДАЇ з показами свідків і т.д.

Аналогічна ситуація була. Бус розвертався і протаранив моїй машині бік. І на тапки. Номер я записав . Визвали дайців.Оформили, і через день самі до мене позвонили як залагодити ситуацію. Після оплати завданих збитків, заяву з Даї забрав. от і все.

Опубліковано

Отаке буває: авто з такими номерами знято з реєстрації і по карточці МРЕО явно не підходить під опис винуватця :(

Видно зір очевидця підвів або записав неточно... короче г**дону, який зробив ДТП, наразі це все сходить з рук :(

Опубліковано

Отаке буває: авто з такими номерами знято з реєстрації і по карточці МРЕО явно не підходить під опис винуватця :(

Видно зір очевидця підвів або записав неточно... короче г**дону, який зробив ДТП, наразі це все сходить з рук :(

...або це машина родича ДАІшника.

Опубліковано
або це машина родича ДАІшника.

все може бути... але факт лишається фактом - бачили одну машину з номерами, а насправді з цими номерами інша їздила... от така от загогулина.

Опубліковано

одного разу, проходячи ТО, в МРЕО мені заявили, що в їхній базі під одним номером (моїм) рахується два автомобілі, мій і ще якесь БМВ... так що база в них тоже ще та...

Опубліковано

Історія отримала цікаве продовження:

Взнавши, що на номерах, записаних свідком, зареєстрована і знята з обліку інша машина вирішив перевірити опис і схожі номери (всетаки свідок номер бачив, може в цифрі помилився)... і о чудо - на номер 701-28 ВО зареєстровано синій бус, транспортер, вирішив його перевірити - виявилось, що він стоїть на продажі в арвторіа. Свідок по фото опізнав бус. Благо телефон був в оголошенні і я домовився про оглядини машини. Але продавець просив перенести зустріч на сьогодні - ок.

Сьогодні в ріа вже стоять фото з замальованими номерами і бус типу проданий (тобто з форума хтось таки цей бус знає і скоріше всього водію повідомив). Я вирішив перетелефонувати і напряму вияснити все.

Переповідати всю розмову думаю нема сенсу, результат такий:

коли я прямо спитав чи був чолов"яга позавчора на зв"язківців, він відповів - так, коли запитав про те, чи вдарив інше авто - співрозмовник почав розповідати, що бус не його, що їздить на ньому ще купа народу, що є страхова компанія ітд... тобто сам ффакт того, що він втік, пошкодивши чуже майно, його не смущав, після цього я поклав слухавку, сказавши що якщо у нього нема наміру вирішувати все мирно - я йду в ДАІ.

Яке ж було моє розчарування, коли в ДАІ мені сказали, що прийняти заяву з свідченнями не можуть - оскільки ДТП треба було зареєструвати в той самий день... от такі от пироги :(

Єдине що залишається - розповісти народу про цього бойца, благо фото все ще є і інформація в наш час доволі доступна...

Баєць автофронту - VW Transporter 701-28 ВО, синій колір, зареєстрований на ОСТРОВСЬКОГО СТЕПАНА ВОЛОДИМИРОВИЧА с. Ківерці вул. Костюшко 12, хто був за кермом - незрозуміло, там право керувати багато хто має. Часто буває в районі ківерцівської/варшавки/40-го, хто буде бачити - гляньте чи є пошкодження в районі лівого переднього колеса.

Телефон водія - 0956463220

Ну і фото на додачу:

post-56-1286532844,96_thumb.jpg

post-56-1286532848,7_thumb.jpg

post-56-1286532852,83_thumb.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...