Перейти до змісту

Матч Волинь -Динамо Київ : прогноз рахунку

Virgin75

Рахунок матчу  

70 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

24 жовтня 2010 року на Авангарді відбудеться дійство

Матч Волинь -Динамо Київ

Ваші прогнози, форумчани :lol:

Опубліковано

З такою грою яку демонструє Динамо в даний час і тими проблемами що спіткало команду, у Волині є всі шанси перемогти київський клуб. Перемога буде мінімальною 1-0

А де в голосуванні перемога Волині 1:0?

Опубліковано

А для чого цілу тему створювати? Така подія, така подія!

..да ще й в Lutsk.talksі

Для нашої Волині то подія. Скільки в нас на полі Динамо не грало років ?

Нарешті ми в вишці і повинні їх натянути :0002: .

Станьомо 12 гравцем Волині на стадіоні! - це для команди не маловажно

Опубліковано

А почему ничейку? Можно и выиграть 2:0.

Шахта, типа, находУ, а приехали в Луцк, дурака закатали и время тянули, как Таврия. Как-то позорно для чемпиона.

Так что надо рвать

Опубліковано

Наскільки я знаю то нашій команді вже декілька місяців затримують ЗП, такщо питання не в рахунку матчу а за скільки Кварцяний чи гравці здадуть цей матч.

Опубліковано

За один місяць зарплату вже заплатили. Скоро заплатять і за інші 2.

Динамо не має сенсу купувати цей матч, якшо вони можуть його просто виграти...

По темі: рахунок 2:1!

А х*ле? Шериф може! БАТЕ може! Ми чим гірші?

Опубліковано

Дінамє надо очки, Волині - втриматися в середині. ІМХО: Волинь програє з мінімальним счьотом, але з цікавим сюжетом по ходу гри .

Опубліковано

моя думка 0:2 конструктивної думки в грі Волині нажаль не бачу, а ось Динамо навпаки в матчі з Шахтарем показало гру, та й клас команд зовсім різний

Опубліковано

2-1

В первом тайме Динамо вкатит нам один мячик, под занавес первого тайма Волынь отыграется, а после перекура, Кварцяный вкатит всей команде.В итоге Волынь победит с перевесом в один мяч.Если мой прогноз проканает, со всех форумчан по бутылке пивасика.Если я ошибусь - пусть меня сильно не бьют.:)

Опубліковано

Перефразируя классику, отмечу:Если бы не было такой команды как "Волынь", её стоило б придумать.

Настолько непредсказуемая, порой одиозная, иногда противная, но всё таки наша "Волынь".

Во главе с таким Человеком как Кварцяный.Тему купли - продажи матчей отодвинем на задний план."Волинь в одном матче может разгромить чемпиона страны, в другом проиграть аутсайдеру, при чём на ровном месте.

Но всё таки радует то, что после относительно долгого перерыва в Луцк возвратился большой футбол.Если я не ошибаюсь,то в 1989 году команда стала чемпионом Украины.Сейчас мы опять в вышке, и Кварцяный по прежнему рулевой.Да, есть погрешности, есть недоработки, есть финансовые неувязки, но такой симпатичной команды больше нет в турнирной таблице.Можете меня в чём то винить, но это моё скромное мнение.:)

Опубліковано
Если я не ошибаюсь,то в 1989 году команда стала чемпионом Украины

так, серед команд другої ліги СРСР, тобто без Динамо, Дніпра, Шахтаря, Чорноморця, Металіста, Карпат

Опубліковано
Если я не ошибаюсь,то в 1989 году команда стала чемпионом Украины

так, серед команд другої ліги СРСР, тобто без Динамо, Дніпра, Шахтаря, Чорноморця, Металіста, Карпат

Доречі і кваліфікацію у Вишку СССР вона тоді здається не пройшла.

Опубліковано

неправильно, Волинь не пройшла кваліфікацію в ПЕРШУ лігу СРСР, була Вишка, перша, і друга поділена по зонах за регіональним принципом, в одній з яких виступала Волинь і перемогла, в першій же лізі виступали Карпати і, здається Таврія з українських

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...