Перейти до змісту

COD & NFSU

Гість Andrey_

COD & NFSU  

55 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я мав на увазі історичні стратегії. Просто неправильно виразився. Вархамер до таких не відношу, але гра класна і поганяти по лану в неї я б не відмовився

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Многоуважаемые Админы! Возможно ли заменить СтарКрафт, на более популярную и интереснее игру? biggrin.gif

Вроде красиво спросил ... с уважением biggrin.gif

Дурня Старкрафт рулить! Просто в нього грає мало народу... Краще зібралися якось і погоцали його!!! Повірте враження незабутні. Особливо мені запамяталося, як колись і хтось (не памятаю коли не памя таю хто :blink: ) нападав на зергів Есмінцями(штук 20) ОЦЕ було круто!!! А Варкрафт щось не подобається... Якщо міняти (але я проти) то міняти на Козаки (Своє рідне :) )

Опубліковано
Дурня Старкрафт рулить! Просто в нього грає мало народу... Краще зібралися якось і погоцали його!!! Повірте враження незабутні. Особливо мені запамяталося, як колись і хтось (не памятаю коли не памя таю хто :blink: ) нападав на зергів Есмінцями(штук 20) ОЦЕ було круто!!! А Варкрафт щось не подобається... Якщо міняти (але я проти) то міняти на Козаки (Своє рідне :) )

Неее...СтарКрафт надо минять аднозначно...Козаки один из варианто :)

Опубліковано
Неее...СтарКрафт надо минять аднозначно...

Він жре настільки мало що просто нема сенсу його вирубать

Опубліковано
Він жре настільки мало що просто нема сенсу його вирубать

А то, что в него мало народу играет?! Или я ошибаюсь? Ну мне он не мешает ... я просто хочу что-то поинтереснее ... :blink:

Опубліковано

В кореї старкрафт набагато популярніший ніж в нас контра.

Є пару каналів котрі круглосуточно транслюють ігри з чемпіонатів по старкрафту і різні тактіки і стратегії рішають. і воще старкрафт сама потужна стретегія всіх часів і народів

Думаєш чого вже стільки років її грають на вцг і інших чемпах ? в ній просто самий чесний і провірений часом баланс

Опубліковано

Ми ще і не пробували в Старкрафт по лану грати, так шо не можна так категорично. Може спочатку краще спробувати, а якщо не сподобається, тоді міняти :lol:

А от проблема з сервером НФС залишається відкритою...

• Адміністратори
Опубліковано
Краще спитай в адмінів чи взагалі реально запустити хоча б один із цих серверів. А тоді вже будем думати)

Нереально.

Треба вінда, окрема машина, IP, місце в стойці, дистрибютив який може бути сервером.

Людину яка хоть трохи розуміється в іграх. і ще багато чого.

Забудьте про нові сервери.

Будете продовжувати цей флейм.

Закрию тему. Ну і тд і тп.

Опубліковано

Краще спитай в адмінів чи взагалі реально запустити хоча б один із цих серверів. А тоді вже будем думати)

Нереально.

Треба вінда, окрема машина, IP, місце в стойці, дистрибютив який може бути сервером.

Будете продовжувати цей флейм.

Закрию тему. Ну і тд і тп.

Ось і всі надії були обрублені :( ........

Опубліковано
Нереально.

Чють більше року тому це все вже я чув здається 1в1 :)

Але тоді зявились і ігри і люди і машинка ітд...

Все рішає лише бажання

Опубліковано

Якби відкрили трафік між підмережами і тарифікували його хоча би як міський трафік, то проблем із створенням ігрових серверів на фотакомі не було б

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Привет всем! Здесь я новенький на вашем форуме так как совсем недавно подключился к местному провайдеру... И сразу бы хотелось попасть на игровой фронт, где люди играют во что-то более новое и интиресное. Я считаю что новые игровые сервера стоит развивать! Контра уже давно себя изжила, думаю что её долговечность спрятана в том что у многих "железо" просто напросто других игрушек "тянуть" не в состоянии. Прошу всех подключиться к этой теме... вы не пожалеете, ведь поля сражений ждут своих героев! Удачи всем... С уважением AltoWoLF

p.s. приходится воевать на других фронтах :ok:

post-1453-1173990681.jpg

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Мы уже играли КОД )))))) :) Фактор был сервером а мы кнему подключались,все было отлично ,жилось сказочно пока все не испортили всю сказку :)

post-1062-1176387534.jpg

Опубліковано
Мы уже играли КОД )))))) :) Фактор был сервером а мы кнему подключались,все было отлично ,жилось сказочно пока все не испортили всю сказку :)

:):(:( аффтар пиши ищё))*аккуратно лег под стул от смеха*

• 5 тижнів потому...
Опубліковано
А в Андеграyнд хоче хтось полабать? Чи це вже не актуально?))

Ну чого ж неактуально? Просто треба сказати де і коли, а бажаючі знайдуться :)

Опубліковано

Ну чого ж неактуально? Просто треба сказати де і коли, а бажаючі знайдуться :D

Якшо хочете поганятись, то пишіть мені в асю 254-664-412. Поясню шо, як і куда :)

• 11 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...