Перейти до змісту

Познайомлюсь з дівчиною або з декількома дівчатами

rulet7000

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Неозброєним оком з ніка топікстартера видно, що його ім"я Руслан. Здогади перевірила, переглянувши особилку інфу по асьці, що вказана в профілі. З цього роблю висновок, що Руслан шукає дівку (дівок) для свого НЕдруга, а мо" і друга Андрія.. хз ....типу стьоб... ну він так думає...

АЙАЙАЙ, хіба так роблять хороші хлопчики???? айайай....

Опубліковано

to ТС: наступна зупинка - тема "Памагітє с девушком"

Ждем "Подкатітє дєвушку","Помагітє с мальчиком","Познайомлюсь з депутатом","Познайомлюсь з німцем ,щоб помститись за дідуся","Продамся на органи","Дайте голды а то на маунта не хватает"

Опубліковано

я колись бачив такі оголошення на стовбах.....це вже прогресивніше....маладєц пацан...=)

Опубліковано

to ТС: наступна зупинка - тема "Памагітє с девушком"

Ждем "Подкатітє дєвушку","Помагітє с мальчиком","Познайомлюсь з депутатом","Познайомлюсь з німцем ,щоб помститись за дідуся","Продамся на органи","Дайте голды а то на маунта не хватает"

Кстати мну как нубу, вскоре переезжающему в Аутленд, последнее очень актуально ))))

Опубліковано

Неозброєним оком з ніка топікстартера видно, що його ім"я Руслан. Здогади перевірила, переглянувши особилку інфу по асьці, що вказана в профілі. З цього роблю висновок, що Руслан шукає дівку (дівок) для свого НЕдруга, а мо" і друга Андрія.. хз ....типу стьоб... ну він так думає...

АЙАЙАЙ, хіба так роблять хороші хлопчики???? айайай....

:jeer::hug::smile-zachot:

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

то шо дівчата так і не відгукнулись?

дівчатка не соромтесь так, а раптом то нормальний чел і всіх вас (табуном) зводить в кіно чи театр?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...