Перейти до змісту

Куплю ноутбук !

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю ноутбук новий до 4000 грн, чим дешевше тим краще !

Як таких вимог нема !

Якщо є можливість то в кредит !

Жду пропозицій...

Опубліковано

Куплю ноутбук новий до 4000 грн, чим дешевше тим краще !

Як таких вимог нема !

Якщо є можливість то в кредит !

Жду пропозицій...

б/у цікавить?

Dell Vostro 1400

Опубліковано

HP Presario CQ62-215ER (XB469EA)

Куплений 27.09.2010, навіть не вмикався, мав бути на подарунок, Луцька гарантія, ціна 4000 грн. Сабж не мій, але запитуйте що цікавить.

Опубліковано

Він в алло коштує 3790грн , в компюперних магазинах ще на 400грн дешевше, так що не бреши людям, на чому ти намагаєшся наварити ,купивши новий сабж, а потім перепродати, ми що по твоєму тупі і взагалі в цінах не розуміємось,

його ціна від сили 3200грн оскільки новий такий в магазині інтернетцентр що на другому поверсі від магазину панно коштує 3290грн

Так що опустись на землю, і не дури людей !!!

Ну що ж, якщо вже на те пішло, то ось його середні ціни по Україні, а для особливо кмітливого GBM2010 відповім по порядку, щоб його примітивний мозок зміг все зрозуміти: по перше, в луцькому Алло він коштує 4300, де і був куплений, а в інет магазині Алло ціна на нього 3900 але в наявності його там нема і не було, а є він в наявності в якомусь невідомому магазині Амбер, але коштує він там 4320 при перерахунку і 4200 готівкою в Києві! По друге в Пано такого ноута нема, не було і не буде по ціні 3290, тому що Едік тоді вдушиться. І по-третє, щодо тупих - так, про тебе в мене склалося саме таке враження, оскільки розумна людина таких необгрунтованих дурниць писати не буде! Надіюсь я зрозуміло все об'яснив і твій мозок все сприйняв належним чином?

п.с. шановні модератори прошу не стояти осторонь, а прийняти відповідні міри щодо індивідума, що не склався як такий, GBM2010! Дякую.

Опубліковано

едік вдушиться !?!? от нашо ти піздиш якшо нічого не знаєш !!! І якщо ти дурень якій не розуміється на цінах то я не виноватий, і не треба на мене гнати, ти хоть знаєш яка їхня закупочна ціна, що ти мені тут пишеш про мій обєм мозку, в рівненському алло він коштує 3790грн можеш зїздити глянути, у фоззі і комфі він коштує 3200грн а закупочна ціна їх якщо брати з літека коштує 2700грн, і той самий едик продав моєму знайомому такий ноут якось за 3390грн, так що прояви свого такзваного адекватного розуму появляй в іншому місці, Бувай Здоровий !!! Допобачення !!! :0011::0006::0011::0006:

Твої слова тільки доводять мою правоту :D

п.с. Думаю під ранок тебе на цьому форумі вже не буде, тому :0011:

Опубліковано

б/у не цікавить, тільки нові навіть до 3500 грн з гарантією ! Треба оптимальний варіант для роботи,інет, фільм глянути за чим меншу ціну, екран 15.6 не менше !  

Опубліковано

GBM2010, отримує місяць РО за матюки та перехід на особистості та образи співрозмовника.. Йожик, усно попереджений, щоб не годував Троля.

надалі виключно пропозиції із цінами.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...