Перейти до змісту

Творчий пленер


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Все змінюється... Але заклопотані буденними справами, ми досить рідко помічаємо і усвідомлюємо що ж відбувається. А відбувається незворотнє. Саме так! Під «шедеврами» сучасної «архітектури» гине сам дух міста, зникає старий Луцьк...

Звісно, ми можем просто байдуже спостерігати і займатись своїм маленьким життям ...але можем і діяти, - активно, мистецько діяти, створюючи роботи що закарбують історію міста ...а можливо і зупинять вандалізм.

Мета творчого пленеру:

- долучити художників, фотографів, музикантів, літераторів, краєлюбів та просто патріотів нашого краю до відображення зникаючої історії;

- всестороннє висвітлення та привернення уваги до проблематики старого міста.

По результатам пленеру буде проведено експонування робіт та інформування у медіа засобах. При успішній реалізації проекту планується проведення подібних виїздних пленерів в інших куточках старої Волині.

Обмежень у техніках та засобах виконання не існує:

- живопис

- графіка

- колаж

- фото

- інсталяція

Організаційне обговорення термінів та місць проведення з учасниками пленеру відбудеться 28.09.10 за адресою вул. Драгоманова,25. Початок о 19.30.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АААААА! В Моторолку вселився Шворак!!!!

Н, ні, ні.))))

Тема була створена на прохання талановитого художника з м. Луцька Віктора Дембицького, що є співорганізатогом вищезгаданого пленеру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...