Перейти до змісту

Продам нокіа е51

Himentes

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

телефон працює на всі 5, зовнішній стан на 4+. тільки є невеличка проблемка, клавіша регулюванню гучності покоцана. незамітно потерта 5х позиційна клавіша. комплект повний, присутній навіть чек. в подарунок флешка на 1гб і вакуумні капельки соні. на розєми 2.5 і 3.5.

фото пізніше.

ціна 1000

Опубліковано

Де ти такі ціни на б\в бачив ? Новий с5 можна купити за 1200 грн.

5230 нову з польщі за 1000 грн можна привезти чи заказати

взагалі я останннім дивуюся які жадні і нерозумні люди зявляються на борді, ціни женуть вже дорогше ніж на базарі, ось наведу приклад на базарі (варшавці) я бачив нокіа5530 в новому стані ще в плівках з повним комплектом продають за 1200грн а якшо поторгуватись то ше 50грн скінуть, ще гарантія є, а у нас на борді продавали теж такий тел тільки категорично хотіли 1450грн і то без торгу це взагалі людська жадоба бере гору, люди даже в близькості не слідкують за ринком продажу мобільних телефонів, ціни гнуть космічні, і взагалі з такіми визначальниками цін як у нас на борді є шанс втратити добре ім'я барахолки(LutskBoard) на якій завжди можна було купити щось за дешевими цінами !!!

давно неслідкую за цінами... а яка реальна?

600-760грн

Опубліковано

нерівняй речі не одного класу. так, в самсунга кращий екран. але в нього гірша камера, бідніший комплект і нема операційки. так що порівняння невдале.

я згідний, дорогувато, та і ти оцінив задешево.

ціна 900

Опубліковано

нерівняй речі не одного класу. так, в самсунга кращий екран. але в нього гірша камера, бідніший комплект і нема операційки. так що порівняння невдале.

я згідний, дорогувато, та і ти оцінив задешево.

ціна 900

ти що тупий !!! я мав наувазi NOKIA 5230

Опубліковано

слухай, тобі тут нераді. хочеш перейти на відвертості? я якраз буду вечері в луцьку, можу пояснити, що обзивати незнайомих людей недобре і може викликати неприємні відчуття.

раджу думати раніше за пальців!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...