Forever Autumn Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 20:45 #1 Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 20:45 Частенько в нашому житті трапляються поодинокі особистості, котрі, здавалося б, зі шкіри вон вилазять, аби лише здаватися ВСІМБ*ЯНАВКОЛИШНІМ мегапозитивними:а-ви-знаєте-машем-і-улибаємся-млять;ой, а тут така малесенька деталька так мене/мою радість здивувала/розсмішила/налякала-хіхіхіхіхіхі!;Нас с любімим/сістрой/мамай/паругай вчіра абасцал лєтающій бєлий мєдвєдь! Такоє пріключєніє! Такоє пріключєніє!Ах какая прєлєсть мла!Какой-прєкрасний-мір-ляля!і в такому дусі.Тошнить. Дєті солнца блєць.Не задовбало, пробачте, грати в оці ігри щастя?ГА?А може у мене якась манія/фобія/комплекс/іншапсихічнахрєнотєнь, що мене це БУЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.Чи не пора стати такими, якими ми є бл*ть! Якщо хріново - плакатиЯкщо весело - веселитисяЯкщо нервово - психуватиОдин і той самий стан не може затягуватися і набувати перманентності - тоді це вже хвороба.
Tolik_lt Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 20:47 #2 Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 20:47 ка де ти їх знаходиш?
Forever Autumn Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 20:50 Автор #3 Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 20:50 ка де ти їх знаходиш?Та вони отак час від часу проскакують по життю. От недавно знов таке чучмендрало проскочило - то я й написала
speaker Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 20:51 #4 Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 20:51 А може у мене якась манія/фобія/комплекс/іншапсихічнахрєнотєнь, що мене це БУЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. швидше за все, так і є..
Tolik_lt Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 20:51 #5 Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 20:51 don't care.. не весь час же вони поряд. мо, книжку яку прочитали : Как бить щіслівим і дасігать успєха
Forever Autumn Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 20:59 Автор #6 Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 20:59 А може у мене якась манія/фобія/комплекс/іншапсихічнахрєнотєнь, що мене це БУЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. швидше за все, так і є.. споріць ні буду ібо прецеденти билє)))))
Witiok Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 21:00 #7 Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 21:00 Ай, з віком пройде. Трапляються такі і харять, постійно так не можна ...хоча таких розуміють такі самі . а нє. не такий
Forever Autumn Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 21:08 Автор #8 Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 21:08 Ай, з віком пройде. Трапляються такі і харять, постійно так не можна ...хоча таких розуміють такі самі . а нє. не такий Так загвоздка в тому, що отакі люди трапляються різного віку. І тридцятирічні і двадцятирічні. Я розумію, я інколи моуж від радості до стелі скакати. Але ж мла не постійно
qaster Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 21:09 #9 Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 21:09 Нехай скачуть од радощів. Аби силоміць мене не примушували
Witiok Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 21:12 #10 Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 21:12 О..не знаю життя((зустічались подібні тільки 18-
sweetlena Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 10:03 #11 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 10:03 А їм так жити простіше, типу "всьо у мєня отлічно", "заздріть мені всі", роздавати вдаваний позитив, ходити "в масці", а наодинці в подушку соплі розпускати...там все не так райдужно, за такими речами ховаються комплекси і нереалізована особистіть. Людина, яка йде впевнено по життю не соромиться показати себе справжнім, свої перемоги і невдачі, вміє над собою поржати, визнавати помилки і виявляти адекватні емоції. Зрештою, нам від того трохи іноді тошно, але не заважаймо їм "радіти", їм і без нас наодинці хрєновенько, мабуть...
Zeuss Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 10:38 #12 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 10:38 Вчора клацав канали і натрапив на дзєвушку Блонда 007.І опух від такої безпосередньості.P.S від пісяючого літаючого білого медведя падсталом.
Fagot Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 11:09 #13 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 11:09 Мене чогось їх антиподи дратують більше, етакі "унилийо ми". Пуговка на рубашці відірвалась - нада срочно вени різать А взагалі знаю багатьох відверто щасливих людей, да-да, навіть такі бувають... Друга справа соціальні маски, вони є і будуть, їм так простіше, звертати увагу на таке абсолютно не варто, ну або писати сюди - може попустить
vampirich Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 11:44 #14 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 11:44 по моєму ті люди займаються самонавіюванням... типу "я не хочу срати, я не хочу срати... я не всрався, я не всрався..." їм так простіше
PhoebeBuffay Опубліковано 27 Січня, 2011 в 13:27 #15 Опубліковано 27 Січня, 2011 в 13:27 Частенько в нашому житті трапляються поодинокі особистості, котрі, здавалося б, зі шкіри вон вилазять, аби лише здаватися ВСІМБ*ЯНАВКОЛИШНІМ мегапозитивними:а-ви-знаєте-машем-і-улибаємся-млять;ой, а тут така малесенька деталька так мене/мою радість здивувала/розсмішила/налякала-хіхіхіхіхіхі!;Нас с любімим/сістрой/мамай/паругай вчіра абасцал лєтающій бєлий мєдвєдь! Такоє пріключєніє! Такоє пріключєніє!Ах какая прєлєсть мла!Какой-прєкрасний-мір-ляля!і в такому дусі.Тошнить. Дєті солнца блєць.Не задовбало, пробачте, грати в оці ігри щастя?ГА?А може у мене якась манія/фобія/комплекс/іншапсихічнахрєнотєнь, що мене це БУЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.Чи не пора стати такими, якими ми є бл*ть! Якщо хріново - плакатиЯкщо весело - веселитисяЯкщо нервово - психуватиОдин і той самий стан не може затягуватися і набувати перманентності - тоді це вже хвороба.Повністю згідна. Є в мене одна така знайома, мене від неї аж тіпає. Нещирих людей просто на дух не переварюю. Спілкування з ними зводжу до мінімуму. Брррр-рррр
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.