Перейти до змісту

Скоро зима...

voldf

Рекомендовані повідомлення

Цікавить, шановні, ваша думка стосовно у що "взутися" в найближчу зиму?

виробник, розмір, протектор, власні відгуки від минулих зимових покатушок. непогано і по можливості ціни взнати - мо хто приторговує таким добром?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 117
  • Створено
  • Остання відповідь

я так думаю, что этой зимой будет мода на гусеницы :smile3:

а если серьезно, то планирую Nokian Hakkapeliitta R. у меня когда-то были предыдущего поколения - остался доволен :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ненарадуюсь вже 2 зими Gislaved Soft Frost 2.

Виробляється на заводі Continental в Німеччині.

Жодного разу не загруз :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я хочу купити ecco expedition II з дихаючою і волого, тепло кондинсуючою мембраною gore-tex

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитай тут багато інформації разом з відгуками.

Зимою перезуваюсь в Fulda Kristall Montero 2 - по снігу, каші - супер, лід - посередньо. В ту зиму їхали в Карпати, якраз як були ті перемети і дорога як скло (куча фут в кюветах і т.д.) - їхав але трохи стрьом по льоді. Думав усе приїду в Луцьк купляю шиповку, але потім передумав :rolleyes:. А так на лід тільки шипи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки шип, все інше - напівміри.  Двухфланцевий, щоб не вилітав. Якість гуми тоді практично не має значення, аби боковий протектор товстий (бровки) але якщо багато силікона - лопає кругом шипа.

Не забувайте клеїти наклейку (можна роздрукувати на принтері). Справ - на півхвилини,  а економляться сотні у.о. (якщо нема знака, дайці при ДТП пишуть "обоюдку") 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клімат, собака, непередбачуваний.

Поставиш шип - зими буде 3 неділі.

Купиш якісну снігову - лід на дорозі три місяці :smile3:

Не прагну якості в обслуговуванні доріг як в Австрії, але, якби бути впевненим, що дороги будуть розчисчатись вчасно, то шип не потрібен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки шип

в нашем климате шипы я бы не ставил.понту от них маловато.хорошая резина с боковой развитой ламелью прекрасно справляеться в поворотах.льда на наших улицах от силы 2 недели за всю зиму.в остальном-каша.шипы не помогут.имхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для втрати керованості достатньо тонюсінької льодової кірочки, яка навіть при найм"якшій зимі буває кожного ранку навіть на прибраній вулиці.

Краще я спиляю шипи на асфальті  (за пару років, і потім буду мати звичайну гуму з 100% протектора :)), ніж попаду в ДТП і на конкретну суму, чи здоров"я. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Harddriver, не знаю яка у тебе шумоізоляція, але мене той звук дратує. Ніяк не можу звикнути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для втрати керованості

на шипах

достатньо тонюсінької

полоски сухого асфальта,чтоб попасть в кругленькую сумму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто я не можу визначитись між Michelin X-Ice 2 та Nokian Hakkapeliitta R. Підкупає річна гарантія на Хакку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вообще-то к выбору зимней или летней резины подход сугубо индивидуальный.потому что нет возможности менять ее за зиму как носки.здесь больше преобладает опыт езды на разных шинах(на своем авто,на авто друзей).также надо учитывать и стиль езды(у каждого разный)каждый придерживаеться дистанции в параметрах своих рефлекционных возможностей.и потом-к каждой резине надо привыкнуть,тоесть почувствовать как авто ведет себя на дороге.и от етого зависит безопастность и економия денежных средств.нельзя (имхо) сказать что ета резина лутше а та хуже.уж очень много показателей влияют на выбор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що скажете стосовно такої?

Sava Eskimo S3 185/65R14

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мне вот больше всего нравяться шины с таким профилем

c31ac6072153a556065fd95a12058aed.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Pirelli Winter не шипована. Правда минулу зиму від'їздив на літній гумі (при тому, що зимова гума була) - з мене вистачило на усе життя.

post-4422-1284738806,7_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перебрал топливную магистраль, поменял насос подкачки топлива, аккумулятор в прошлом годе купил мощный, к зиме готов.

А... резина.. какой-то барум на шипах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто, я так розумію основна маса надає перевагу Nokian і бажано шиповану.

але ж при умові що нова гума вартує 100-180 уе, не кожен дозволить собі таку розкіш!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Росава не канає? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Росава не канає? :)

а без приколів: "ти їздиш на росаві??"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хоча, був сьогодні на ринку - так дедок цілком серйозно про росаву на жигулика і питав.

а загалом, правильно - краще зимова росава, ніж його будь-яка літня гума.

тим паче от мені сподобався вислів чоловяги:

Pirelli Winter не шипована. Правда минулу зиму від'їздив на літній гумі (при тому, що зимова гума була) - з мене вистачило на усе життя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я їздив на росаві прошлий та позапрошлий рік на шипованій. Гумою був дуже задоволений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

третю зиму підряд буду кататись на от такій гумі Continental ContiVikingContact 3

гумою задоволений на всі 100%.Їздити доводиться багато і радує впевненістю свого поводження і прогнозованістю.

кому цікаво-тут тест є, доречі все що написано-правда...відчув сам за кермом

http://www.autoreview.ru/archive/2007/19/winter_tyres/

p.s.доречі літом надаю перевагу гумі того ж виробника Continental ContiPremiumContact 2

просто ізумітельна гума...це словами неможливо описати...

http://www.autoreview.ru/archive/2009/06/tyres/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokian WR G2 буде третя зима, виносить машину з будь-якої ситуації, але тільки підмерзне все - корова на льоду. Зате не стирається і за 30 тис., як нова

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokian WR G2 буде третя зима, виносить машину з будь-якої ситуації, але тільки підмерзне все - корова на льоду. Зате не стирається і за 30 тис., як нова

сам на такій вже 2 сезони відїздив. Скажу що трохі стирається. але взагалом гума класна покі на льод не виїдеш.

зато дуже тихий протектор і індекс швидкості високій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...