Перейти до змісту

Допоможіть у виборі інтернету

Рекомендовані повідомлення

Хочу почути вашу думку на рахунок інтернету до ноута....щоб можна було їздити по Україні і мати інтернет...

Як ставитесь на рахунок USB модемів Київстар,...може знаєте ціни....

Звичайно мене втішає хороша швидкість і якість...

Дуже вдячний за допомогу..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стоїть той модем зараз 299 грн + 5 гіг там є!

Як на мене краще вже підключитись до ютелу - тариф 256! безлім в мережі ютел - якщо поза зоною ютелу, то є 5гіг безкоштовних які надає київстар!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки якщо вийдеш за ліміт в 5ГБ( в мережі утел, а не в роумінгу!!! ) то швидкість падає до 64кбіт/с вхідна і 32кбіт/с вихідна. Якщо звичайно пошта/посерфити/аська - то його вистачить. Якщо щось більше - то тут треба думати. або пробувати МТС конект або Піплнет. Хоча в них мережа гірша

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо поїздити по Україні то ІМХО краще Київстар, так як в МТС ціни кусаються трошки, а на ютелі коли виїдеш з зони 3Г трафік стає обмеженим

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу почути вашу думку на рахунок інтернету до ноута....щоб можна було їздити по Україні і мати інтернет...

Якщо будете підключати утел, не купуйте модем в Утелі з додатковою угодою, краще купити окремо модем в киїстарі або мтс, і розкодувати або купити розкодований.

Тарифи утел http://www.ukrtelecom.ua/services/customers/mobile/tariff/internet

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо надумаєте УТЕЛ можу продати модем київстар прошитий на утел 0500773712

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо будете підключати утел, не купуйте модем в Утелі з додатковою угодою, краще купити окремо модем в киїстарі або мтс, і розкодувати або купити розкодований.

Якою додатковою угодою???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за такі гроші в мережі інших операторів нічого не купити! так що ютел 256 на мій погляд вибір найкращий

все решту лімітоване і дорожче - той же мтс чи піпелнет

і сенс їх брати є тільки коли граєш онлайн іграшки - там пінг маленький, а в ютела високий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вам в утелі будуть пропонувати модем за зниженою, ціною але тоді ви будете змушені користуватись їхніми послугами не менше, року або штраф, краще купити свій модем, і користуватись як вам зручно, якщо не часто використовувати інет то краще взяти, цей пакет.

http://www.ukrtelecom.ua/services/customers/mobile/tariff/prepaid

В інтертелекома і СДМА Україна можна взяти безліміт за 60 - 65грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене для поїздок - Київстар EDGE 120грн/5гіг місяць. Покриття - ідеальне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за такі гроші в мережі інших операторів нічого не купити! так що ютел 256 на мій погляд вибір найкращий

все решту лімітоване і дорожче - той же мтс чи піпелнет

і сенс їх брати є тільки коли граєш онлайн іграшки - там пінг маленький, а в ютела високий

Пиплнет категорично не рекомнедую! Підключаеться з 10-го разу, реальна швидкість - 150 Кбіт/с, модем не використаєш для іншого оператора!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-перше, я рекомендував для україни ютел 256

А по-друге, на рахунок піпелнета - то зараз ним користуюсь! Але тільки в Луцьку і тільки на Львівській! підключаюсь з першого разу і швидкість як правило в межах 1 Мбіта! Яка картина в інших районах міста - я не знаю!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене теж цікавить таке питання. Але, якщо чесно, я заплуталась, що обрати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та що там плутатись! Спочатку зупиніться на якомусь провайдері, а далі для впевненості пошукайте людину, в якої є скажімо той же укртелеком чи піпелнет! Купіть тортик і запросіть в гості - поп'єте чаю з тортиком і заодно перевірити як у Вас працює даний інет і чи відповідає він вашим вимогам!

P.S. Якщо ж є можливість встановити провідний вдома інет, то звісно він набагато кращий від пезпровідного! А мережевий адаптер є у всіх ноутах! В крайному разі можна купити роутер з Wi-Fi і буде вам безпровідна мережа!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вам в утелі будуть пропонувати модем за зниженою, ціною але тоді ви будете змушені користуватись їхніми послугами не менше, року або штраф, краще купити свій модем, і користуватись як вам зручно, якщо не часто використовувати інет то краще взяти, цей пакет.

http://www.ukrtelecom.ua/services/customers/mobile/tariff/prepaid

В інтертелекома і СДМА Україна можна взяти безліміт за 60 - 65грн.

про інтертелеком по детальніше можна, ну типу скіко модем і швидкість

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...