Перейти до змісту

Закладки/ избранное у ваших браузерах

laska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чи багато у вас закладок? Бо у мене вони мають здатність нестримно накопичуватися.

Чи користуєтесь ви соціальними закладками?

Опубліковано

Згідний, кількість закладок дуже швидко збільшується, якимось дуже дивним чином :) Як тільки бачу шось цікаве відразу в фейворітс.

Але взяв за звичку час від часу *фільтрувати* закладки.таким макаром маю 10-15 закладок.

Опубліковано

Приблизно раз в тиждень переглядаю накопичене і лишаю дійсно те, що цікаве і потрібне. Лишається десь близько...15 ;)

Опубліковано

Колись їх зберігав і постійно накопичувались, потім видаляв). Надоїло і залишив буквально ті що кожен день використовую.

Опубліковано

а навіщо видаляти? Просто створіть "тематичні" папки закладок - і зручно, і нічого видаляти не потрібно

-------------

порахував - 122 закладки... :rolleyes:

Опубліковано

Ніколи не задумувався над кількістю закладок. Підрахував - наплодилось 178 (хоча й в більшості відсортованих по папках).  ;)

Пора мабуть реально "чисткою" зайнятись.  :)

Опубліковано

Я в більшості інтернет магазини (наші та закордонні) Одяг, взуття, техніка. Зберігаю, адже згодом важкувато їх шукати:) Накопичилось біля 70 з хвостиком. Теж періодично чищу

Опубліковано

Закладок дуже багато - розбиття по каталогах трохи спасає, але не до кінця, іноді дублюються :), для того щоб не думати, які закладки робочі, які домашні, користуюсь плагіном Xmarks - є для Firefox та Chrome, таким чином усюди одні і ті самі закладки.

Опубліковано

20 сайтів в експрес-панелі + десь в районі 20 посилань на окремі сторінки в закладках (які періодично чистяться)

з них на соц. мережі - 0

Опубліковано

До біса різних закладок, декілька сотень мабуть.

1. Користуюся соціалкою: www.diigo.com

На ФФ ставиться адон, який одним кліком дозволяє додати закладку і проставити там теги. Потім все легко знаходиться при потребі.

Знімає проблему синхронізації, адже з любої точки, де є інет завжди можу бачити свої закладки.

2. До ФФ також є аддон ReadItLater

Суть, побачив на роботі цікавеньку сторінку, але читати немає часу. І на закладки по важливості вона не дотягує.

Тоді просто на сторінці в адресній панелі тицяєте "галочку". Відразу йде синхронізація на їх сервер.

Потім вдома або через декілька днів відкриваю список з панельки ФФ і дивлюся, що я там навідмічав. Прочитавши знімаю галку і воно собі автоматично зникає.

Такий собі варіант "ізбранного", але з синхронізацією і затратами всього в один клік)

Опубліковано

поки що 14 ..... недавно поставив систему впадло налаштовувати ..... повписував онсновні (rambler.ru, google.ru, yandex.ru, pixs.ru, vk.com, board.lutsk.ua, applelife.ru, macpages.ru, rutracker.org, torrentmac.ru, kinozal.tv, thepiratebay.org, tfile.ru, youtube.com, bash.org,ru)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

для користувачів Mozilla Firefox пораджу додаток Tab King, рейтинг користування закладками, дуже зручно!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...