Юлямпочка Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 18:16 #1 Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 18:16 Про десять речей, які ви любите. От, від мене.1. Люблю деяких родичів. Самі знаєте яких.2. Люблю київський торт, тістечко Картошка, цукерки Стріла і швейцарський трюфель, от і все солодке, що я люблю. З їжі ще люблю кавуни і мандарини. А, взагалі, люблю присмаки. Вся їжа, яку я готую насичена присмаками - то паприки, то кардамону, то базиліку, то помідорів, багато приправ. З напоїв люблю каву з різноманітними ароматизаторами або сиропами (ірландський крем, пряжене молоко, баварський шоколад тощо) і зелений чай - тут будь який, від звичайного до найекзотичнішого.3. Люблю обкладинки. Молескіни, зошити, книжки - якщо в них красива обкладинка, я точно це куплю.4. Дизайнерські свічки, хенд-мейд мило, бісер, в.язані кофтинки, цікаву вишивку, сумки-туфлі, набір різних-прерізних ручок, керамічні лялечки - люблю милі красиві дрібнички.5. Люблю хризантеми, ромашки та троянди. Люблю, коли мені їх дарують, хоча це рідко роблять.6. Люблю читати.7. Люблю сидіти в затишній кав.ярні з кимось цікавими і п... балакати. Щоб грав джаз, або, на біду, просто інструменталка, пахло кавою і приємний співрозмовник, бажано, чоловічого роду (хоча це не обов.язкова умова).8. Люблю, коли неголене чоловіче обличчя торкається моєї шиї.9. Люблю відктивати чистий зошит і писати у ньому перший конспект.10. Люблю дію (працювати, читати, вчитися, мандрувати, рухатися, плавати і т.д. з питанням "що робити").
DrMind Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 15:14 #2 Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 15:14 Ну если речь про 10 "чего люблю" то : 1. Люблю своих детей. 2. Люблю любить)), когда при виде ЕЕ, что-то начинает стучать в груди)) 3. Люблю ездить за рулем. На всем ,что двигается. 4. Люблю заниматься делом, что-то создавать, что-то начинать и видеть как оно живет и растет. 5. Люблю экстрим, когда аж чувствуется ,как адреналин течет по венам. 6. Люблю играть в "Квест " в нашем городе. 7. Люблю выпить с друзьями, чтоб по бутылочке холодной капелька стекала, чтоб огурчики и сало на столе стояло( ого аж стихами пошел))))) 8. Люблю мясо-в любом виде. И "аливье",чтоб тазиком. 9. Люблю гайки крутить, во всем ,что разбирается. Чтоб запах бензина, масла и мазута. 10. Люблю с утра просыпаться с хорошим настроением. Пи.Си секс еще люблю :D Сначала написал, потом вспомнил, что это "женский клуб" , но думаю простите :rolleyes:
Mala Опубліковано 3 Жовтня, 2010 в 20:18 #3 Опубліковано 3 Жовтня, 2010 в 20:18 ЛЮБЛЮ: ..... - прокинутись зранку, подивитись на годинник і дізнатись, що можна ще годинку поспати - коли тепло ( і найбільше літо); - коли я потрібна; - читати книги в паперовому варіанті; - чай з карамелькою чи м"ятою; - солодощі; - приємні сюрпризи; - коли за вікном дощ, а я в квартирі; - ручки, які пишуть тоненько; - не запізнюватись; - спати, згорнувшись "клубочком"; - дивитись на нічне місто при вимкненому світлі;.......
Юлямпочка Опубліковано 11 Грудня, 2010 в 20:37 Автор #4 Опубліковано 11 Грудня, 2010 в 20:37 красіво, но мало
Белла Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 20:23 #5 Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 20:23 ЛЮБЛЮ: - своїх рідних та близьких, - кошенят, - роботу, - солодощі, - латте, мартіні - шопінг, - чорний колір, - ванну з піною та аромасвічками - масаж, - займатись коханням.Шкода, що так мало підпунктів.
nataliya Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 12:53 #6 Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 12:53 Сім ю, дітей, родичів люблю, але то любов, яка не обговорюється і є фактом, тому навіть не рахую! 1. Люблю очікувати подарунка. будь якого, аби був сюрпризом! 2. Люблю пригорнутись до сильного плеча коханого і люблю як він пахне... 3. Люблю зранку закінчити всі справи, всіх відпровадити, всім відповісти і тоді спокійно сісти, забацати латте з улюбленої кави, відкрити книжку та розслабитись... і що б ніхто не мішав поки не закінчиться напій! 4. люблю літом лежати на березі чогось соленого і слухати шум хвиль... 5. люблю зимою після лиж сидіти в теплому бареку і посьорбувати глінтвейн. 6. люблю вертаючись з тренування почуття виконаного обов язку. 7. люблю в грозу сидіти в машині 8. люблю іній на деревах зимою, як в казці! 9. люблю тепло каміну, тріщання полін, запах м ясця, компанію з друзів, і що б торт в кінці! 10. люблю на обливаний понеділок після Паски гуляти по Львову, без магазинів, просто насолоджуватись вільним часом. 11. люблю повертатись додому, люблю відїзджати з дому у відрядження знаючи, що повернусь додому, де так добре і затишно. люблю той затишок створювати, але не сама а з коханим обов язково. 12. люблю шоппінг, але тільки з милим. сама ніц для себе не знайду, все йому... 13. і ще щось люблю, і багато чогось, легше і менше сказати, що не люблю: "жидівські кучки" (дощ тижнями), болото, неповагу, жорстокість, наркотики, секти. з іншим можна миритися
talja Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 13:39 #7 Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 13:39 Люблю тих, хто любить мене , а ще: 1. щоб бажання здійснювалися вчасно. 2. періодично худнути на 2-3 кг. і відчувати це 3. коли старі знайомі згадують мене. 4. відчувати задоволення від того, що комусь допомогла. 5. заводити нові знайомства. 6. доглядати за вазонами і квітами, кайфувати від того, що 3 орхідеї, за якими доглядала півроку і які мали не дуже гарний вигляд зі своїми голими патичками, розцвіли майже одночасно 7. грозу з блискавками і теплий дощ, під яким мокнеш 8. збирати гриби, ловити рибу, куховарити. 9. читати майже до самого ранку книжку, а потім перечитувати її знов і знов. 10. коли волосся торкається голої спини 11. їздити до Львова не по справах 12. викидати щось старе і не потрібне. 13. спати і дивитися кольорові емоційні сни.
solnishko Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 14:21 #8 Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 14:21 Люблю - почути зранку тупотіння голих пяточок по паркету і відчутти сонну теплу щічку синочка на своїй подушці))) - схід і захід сонця, ранки з їх примарними таємницями нового дня і вечори, як винагорода за прожитий день.. - бібліотеки, їх тишу, спокій та гору знань, яку в них можна почерпнути..а ще запах, він живий і дихає кожною перегорнутою сторінкою - мріяти - відчувати як крізь пальці тікає пісок - запах чистої білизни - наприбиравшись, направшись, наготувавшись залягти в кубельце і дивитися "Сніданок у Тіффані" - поплакати, коли ніхто не бачить - наші з подружками "дєвішніки", коли є тільки ми і плітки - коли всі вдома
difoto Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 15:11 #9 Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 15:11 Хорошо, когда у тебя все дома!
solnishko Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 15:13 #10 Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 15:13 Счастье - это когда все дома!
sweetlena Опубліковано 14 Грудня, 2010 в 08:03 #11 Опубліковано 14 Грудня, 2010 в 08:03 Люблю... - запах шоколаду і кориці - коли вранці будить дощ, що стукає по підвіконню - дивитися на донечок, які солодко сплять і уві сні посміхаються - подорожуючи, по дорозі пити каву з снікерсами - кольорові сни - польові квіти - пірнати в море, коли сходить сонце - збиратися з друзями - чаювати з бордівцями - коли зранку розумієш, що сьогодні вихідний і всі лишаються вдома - нестися з гори на лижах і розуміти, що ти частинка природи - перегортати сторінки нової книжки - слухати музику в стилі New age ...і просто Люблю...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.