Перейти до змісту

Чи буде стипендія

FunTom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На скільки мені відомо, в ЛНТУ не давали стипендію за серпень

Цікавить наступне питання чи дадуть в цьому місяці? Бо дійшли такі слухи (а слухам вірити не завжди можна) що виплатать тільки десь в районі 15 жовтня.

Можливо хтось володіє даною інформацією?

І ще одне, хто знає на скільки піднялась стипендія?

Опубліковано

рахук цього не знаю, а на 5 курсі, тому мені не мало бути за серпень, але знайомі з третього кажуть що не було

Опубліковано

рахук цього не знаю, а на 5 курсі, тому мені не мало бути за серпень, але знайомі з третього кажуть що не було

Після завершення 4-го курсу, тебе відчисляють з університету, а на 5-ий знову поступаєш. Відповідно за липень,серпень після 4-го курсу стипендію ніхто не отримує. В мене принаймні так було...

Опубліковано

Після завершення 4-го курсу, тебе відчисляють з університету, а на 5-ий знову поступаєш. Відповідно за липень,серпень після 4-го курсу стипендію ніхто не отримує. В мене принаймні так було...

суть питання зовсім в іншому

я знаю про те, що мене відрахували і зарахували заново і що за липень, серпень стипендії мені не було і не буде

цікавить те чи не буде затримки із стипендією за вересень

Опубліковано

і її кількість...

приєднуюсь!

хоча, поживемо - побачим..

Опубліковано

Цікавить наступне питання чи дадуть в цьому місяці?

суть питання зовсім в іншому

я знаю про те, що мене відрахували і зарахували заново і що за липень, серпень стипендії мені не було і не буде

Суть питання в тому, шо ти не правильно сформулював питання в першому пості)))

Опубліковано

тему можна закривати, оскільки відповідь всерівно ніхно не дасть я так зрозумів...

п.с. Питання сформульоване досить нормально і зрозуміло. може просто до декого не доходить... то треба прочитати ще раз

Опубліковано

п.с. Питання сформульоване досить нормально і зрозуміло. може просто до декого не доходить... то треба прочитати ще раз

те що до декого не доходить - це факт...

Де тут сказано за вересневу стипендію???

П.С. Може варто самому прочитати ще раз перед тим як шось постити?

Опубліковано

2 Shraick,

чи дадуть в цьому місяці
, ну а якщо ви не знаєте, що ЦЕЙ місяць називається ВЕРЕСЕНЬ, то мені нема чого додати....

що тут може бути не зрозумілого?

Опубліковано

Відпишу востаннє...

Ти написав що за серпень стипендію не давали, і запитав чи дадуть її(стипендію за серпень) в цьому місяці, тобто в вересні.

Якщо ж, ти хотів запитати на рахунок стипендії у вересні, тобі треба було написати отак:

"Цікавить наступне питання чи дадуть стипендію за вересень?"

або ж

"Цікавить наступне питання чи дадуть стипендію за цей місяць?"

На пари з укр.мови треба було ходити, то може б і дали.

Опубліковано

FunTom, а що ти хотів почути? 99,9% відповідей тут на поставлене тобою запитання будуть слухами і не більше. ІМХО такі питання треба не на форумі задавати, а у відділі університету, який займається нарахуванням стипендії. от він то напевно повинен володіти даною інформаціює.

Опубліковано

переживайте краще за своє знання української мови, а не за моє. не вважайте себе розумнішим за інших, оскільки з 4 ваших постів відповідь (навіть на непрвильно поставлене питання) я так і не отримав...

надалі попрошу відписувати лише по темі (за умови якщо тему не закриють)

FunTom, а що ти хотів почути? 99,9% відповідей тут на поставлене тобою запитання будуть слухами і не більше. ІМХО такі питання треба не на форумі задавати, а у відділі університету, який займається нарахуванням стипендії. от він то напевно повинен володіти даною інформаціює.

можливо хтось і знає, бо у відділі, який займається нарахуванням стипендій цього точно не знатимуть... там ніколи нічого не знають

Опубліковано

Якщо когось цікавить:

стипендія має бути до 21 вересня (побачим)

розмір, наскільки я знаю, не збільшився - в районі 650 грн

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...