Перейти до змісту

Продам Google Nexus One

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продається комунікатор Google Nexus One -- однин з самих потужних і прогресивних апаратів на сьогоднішній день.

pic06.jpg

Процесор Qualcomm Snapdragon 1GHz

Оперативна пам'ять 512Мб

Дисплей 3.7", 800х480 точок, AMOLED

Картка пам'яті 4 Гб в комплекті (підтримка карт до 32 Гб)

Батарея 1500 мАг

Bluetooth, WiFi b/g/n (в т.ч. може працювати як точка доступу для роздачі інтернету), MicroUSB, GPS

Апарат привезений з США. Відразу ж наклеєна плівка на екран, апарат в акуратному користуванні з травня 2010 р. Стан ідеальний, не відрізняється від нового. Повний комплект плюс симпатичний оригінальний настільний кредл з bluetooth і аудіо-виходом:

l195715.jpg

Стоїть остання прошивка Android 2.2.

Для апарата є повноцінна навігація iGO з картами України.

Причина продажу - перейшов на HTC HD2, який мені замінив і "гуглика", і мою вірну КПКшку, яку також продаю.

Ціна -- $600.

Моя тема так схожа на ту, що її колись створив Plum тому, що апарати ми замовили одночасно, з одних рук. Правда, перший прийшов у квітні, другий - у травні. І "квітневим" користувався Plum :)

Опубліковано

невже гуглик гірше за HTC справляється з обов"язками КПКашки?

то я так (для інформації, на правах флейму)

стою перед вибором андроїд чи HTC HDmini на вінді

Опубліковано

невже гуглик гірше за HTC справляється з обов"язками КПКашки?

то я так (для інформації, на правах флейму)

стою перед вибором андроїд чи HTC HDmini на вінді

Я звик до 4дюймового екрану на КПК, і тому "перепривикнути" до хоч і кращого - але трохи меншого на Андроїді не зміг. Крім того, лише на Вінмобайлі є ряд програм, до яких я дуже звик, і не можу знайти достойних аналогів в Андроїді. Хоча програм для Андроїда - безліч, і мені дуже подобається система Андроїд Маркета, де для нашої країни доступні всі безкоштовні програми, серед яких багато хорошого, треба тільки його знайти.

Також дуже подобається система оновлення програм на андроїді, де тобі не треба турбуватися про нову версію програми - апарат сам скачує нові версії, і встановлює їх, інформуючи тебе про це. При цьому навіть "вилікувані" програми не "злітають" :)

В мене в подальшому є думка придбати 7-8дюймовий планшет на Андроїді для "широкого кола задач" - хай вони тільки появляться більш-менш достойні.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...