Перейти до змісту

Продам розмальованих мишок

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Унікально розмальовані компьютерні мишки A4Tech, лазерні, 2-кноп., USB, по 150грн., в упаковці.

Можливий розпис під замовлення.

тел. в Рівному 067/362-00-46 Сергій

post-9745-1284118654,3_thumb.jpg

post-9745-1284118666,47_thumb.jpg

post-9745-1284118677,78_thumb.jpg

post-9745-1284118688,03_thumb.jpg

Опубліковано

як це чудо на ізносостійкість себе почуває? на нього лише дивитися мона чи навіть поюзать?:)

Опубліковано

як це чудо на ізносостійкість себе почуває? на нього лише дивитися мона чи навіть поюзать?:)

пару шарів лаку дає класну гарантію на зносостійкість :) Мається на увазі від руки, а не від напильника ))

А скільки коштуватиме інивідуальний розпис, 4и такий же тільки на іншій миші?

Да, звісно, 100грн - розпис на вашій мишці

В принципі, це навіть не тільки мишка може бути. Робимо на різних поверхнях: http://aero.delta-info.net

Опубліковано

А крышку ноута разрисуешь,и сколько стоит будет.

От 250грн, в зависимости от картины.

Однако, думаю, тебе стремно будет жить в Луцке, пока твой ноут рисуют в Ровно...

Опубліковано

Побував на вашому сайті. Вражений. Особисто я може й лох непродвінутий, але в локальному масштабі такого дива ще не зустрічав. Якшо розживусь трохи, шось обов’язково замовлю на розпис :)

Опубліковано

Побував на вашому сайті. Вражений. Особисто я може й лох непродвінутий, але в локальному масштабі такого дива ще не зустрічав. Якшо розживусь трохи, шось обов’язково замовлю на розпис :)

дякую :)

Вражена, а скільки на кришечці мобільного коштуватиме?

Якщо тільки на задній кришечці, то 100грн

Опубліковано
Однако, думаю, тебе стремно будет жить в Луцке, пока твой ноут рисуют в Ровно...

А хто заважатиме, наприклад, розібрати нотик, зняти верхню кришку і відправити Вам? :)

А матриця і так триматиметься на шарнірах, так шо паро днів перекантуватись вдома мона буде :)

Опубліковано

А хто заважатиме, наприклад, розібрати нотик, зняти верхню кришку і відправити Вам? :)

А матриця і так триматиметься на шарнірах, так шо паро днів перекантуватись вдома мона буде :)

В такому випадку - без проблем :)

Опубліковано

Мастер аерографії і в Луцьку є, але він більш спеціалізується на автомобілях, якщо когось цікавить то можу запитати чи він займається комп. технікою і телефонами)

Опубліковано

Мастер аерографії і в Луцьку є, але він більш спеціалізується на автомобілях, якщо когось цікавить то можу запитати чи він займається комп. технікою і телефонами)

Саме в тему, дуже дякую. Не можна було створити свою тему?

Опубліковано

Оффтоп. Майстрів в нас і своїх є трохи тільки замовники хочуть щоб їм за 100грн. 2м.квадратних малювали.

Опубліковано

Можливий розпис під замовлення.

тел. в Рівному 067....

Якщо тільки на задній кришечці, то 100грн

То я все-таки не розумію як можна щось замовити, будучи в Луцьку, коли ви в Рівному. Також хотілось би мати гарнюній телефон - то це треба тиждень ходити з розібраним телефоном? :(

Дивилась сайт - СУПЕР! :g15:

Хотіла малюночок на стіну в кімнату. А з цим як бути? Також в Рівне передавати? :ohmy:

Опубліковано

Хотіла малюночок на стіну в кімнату. А з цим як бути? Також в Рівне передавати? :ohmy:

стіну маршруткою, думаю, важкувато буде домовитись )) тут ми вам вже не зможемо допомогти

А щодо кришки телефона... красота требует жертв )) кілька днів можна помучитись, або взяти якійсь свій старий.

Ось, недавно робили людині, теж зі старим пару днів перебилась:

post-9745-1284449546,67_thumb.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...