sunrise Опубліковано 9 Вересня, 2010 в 15:35 #1 Опубліковано 9 Вересня, 2010 в 15:35 Для тих хто хотів би займатися ушу, завтра покажуть цікаву місцеву передачу, де і як проходять тренування в Луцьку. Сама бачила виступи ушуїстів, є знайомі, які займаються цим бойовим мистецтвом - це щось з чимось. Вони просто літають Одним словом, це буде трансляція з інтернет-телебачення на "ВН" 10 вересня о 19:00. Активним користувачам даватимуть призи. Дивіться і насолоджуйтесь. Більше інформації тут. Якщо є питання - звертайтеся.
sunrise Опубліковано 10 Вересня, 2010 в 14:34 Автор #3 Опубліковано 10 Вересня, 2010 в 14:34 Сергій Валентинович Смірнов
igor Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 05:45 #4 Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 05:45 Сергій Валентинович СмірновНа скільки я знаю він голова асоціації ушу у Вол. обл.. А тренування проводять там хлопці, яким по 18-20років. Зал неукомплектований. Якщо щось і є, то придбане за батьківський кошт. Як на мене, то є більш цікаві місця, де дитина може займатись.
MrVes Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 08:01 #5 Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 08:01 На скільки я знаю він голова асоціації ушу у Вол. обл.. А тренування проводять там хлопці, яким по 18-20років. Зал неукомплектований. Якщо щось і є, то придбане за батьківський кошт. Як на мене, то є більш цікаві місця, де дитина може займатись.Займався в дитинстві ушу в Олега. До цього "пробував" інші єдиноборства і на мою думку саме ушу є найбільш розвиваючим для дитини, хоча дуже багато залежить від тренера.З.І. Батькам, які хочуть аби після занять в групах єдиноборст їх діти були Термінаторами, краще орієнтуватися на бокс чи карате ...
sunrise Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 10:20 Автор #6 Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 10:20 "Зал неукомплектований. Якщо щось і є, то придбане за батьківський кошт". на жаль, зараз рідко який спорт розвивається за допомогою держави чи міста. Все або спонсори, або батьки.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.