Перейти до змісту

Ушу в Луцку

sunrise

Рекомендовані повідомлення

Для тих хто хотів би займатися ушу, завтра покажуть цікаву місцеву передачу, де і як проходять тренування в Луцьку. Сама бачила виступи ушуїстів, є знайомі, які займаються цим бойовим мистецтвом - це щось з чимось. Вони просто літають :)

Одним словом, це буде трансляція з інтернет-телебачення на "ВН" 10 вересня о 19:00. Активним користувачам даватимуть призи. Дивіться і насолоджуйтесь. Більше інформації тут. Якщо є питання - звертайтеся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сергій Валентинович Смірнов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сергій Валентинович Смірнов

На скільки я знаю він голова асоціації ушу у Вол. обл.. А тренування проводять там хлопці, яким по 18-20років. Зал неукомплектований. Якщо щось і є, то придбане за батьківський кошт. Як на мене, то є більш цікаві місця, де дитина може займатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На скільки я знаю він голова асоціації ушу у Вол. обл.. А тренування проводять там хлопці, яким по 18-20років. Зал неукомплектований. Якщо щось і є, то придбане за батьківський кошт. Як на мене, то є більш цікаві місця, де дитина може займатись.

Займався в дитинстві ушу в Олега.

До цього "пробував" інші єдиноборства і на мою думку саме ушу є найбільш розвиваючим для дитини, хоча дуже багато залежить від тренера.

З.І. Батькам, які хочуть аби після занять в групах єдиноборст їх діти були Термінаторами, краще орієнтуватися на бокс чи карате ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Зал неукомплектований. Якщо щось і є, то придбане за батьківський кошт".

на жаль, зараз рідко який спорт розвивається за допомогою держави чи міста. Все або спонсори, або батьки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...