Перейти до змісту

Ушу в Луцку

sunrise

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Для тих хто хотів би займатися ушу, завтра покажуть цікаву місцеву передачу, де і як проходять тренування в Луцьку. Сама бачила виступи ушуїстів, є знайомі, які займаються цим бойовим мистецтвом - це щось з чимось. Вони просто літають :)

Одним словом, це буде трансляція з інтернет-телебачення на "ВН" 10 вересня о 19:00. Активним користувачам даватимуть призи. Дивіться і насолоджуйтесь. Більше інформації тут. Якщо є питання - звертайтеся.

Опубліковано

Сергій Валентинович Смірнов

На скільки я знаю він голова асоціації ушу у Вол. обл.. А тренування проводять там хлопці, яким по 18-20років. Зал неукомплектований. Якщо щось і є, то придбане за батьківський кошт. Як на мене, то є більш цікаві місця, де дитина може займатись.

Опубліковано

На скільки я знаю він голова асоціації ушу у Вол. обл.. А тренування проводять там хлопці, яким по 18-20років. Зал неукомплектований. Якщо щось і є, то придбане за батьківський кошт. Як на мене, то є більш цікаві місця, де дитина може займатись.

Займався в дитинстві ушу в Олега.

До цього "пробував" інші єдиноборства і на мою думку саме ушу є найбільш розвиваючим для дитини, хоча дуже багато залежить від тренера.

З.І. Батькам, які хочуть аби після занять в групах єдиноборст їх діти були Термінаторами, краще орієнтуватися на бокс чи карате ...

Опубліковано

"Зал неукомплектований. Якщо щось і є, то придбане за батьківський кошт".

на жаль, зараз рідко який спорт розвивається за допомогою держави чи міста. Все або спонсори, або батьки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...