Перейти до змісту

Дитяче ліжко

brandon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Придбаю ліжко для немовля у гарноиу стані.

Обов'язкова можливість гойдання.

050 3784751

Беріть ліжко без гойдання, бо привчите дитину - потім самі раді не будете. Я Вам це рекомендую, бо маю вже трьох.

Опубліковано

Беріть ліжко без гойдання, бо привчите дитину - потім самі раді не будете. Я Вам це рекомендую, бо маю вже трьох.

+100500

Опубліковано

+100500

Дякую за пораду! Якщо чесно, перший раз чую таку думку.

А що ж ви робите, коли не спить? За такою логікою, на руках теж

не варто заколисувати??

Опубліковано

не варто заколисувати??

Дитину треба ПЕРІОДИЧНО колихати на руках - це позитивно впливає на її нервову систему. Але ПОСТІЙНО заколисувати на руках - це привчати малюка до рук! :0001:

В мене брати-двійнята і свій час мамі не було кому з нимим допомагати. Двох одночасно колихати на руках неможливо. :huh: От вона мене зараз і навчила, що дитина може трошки поплакати - розвиваються легені, аби не до істерики. Якщо дитя плаче - значить ЩОСЬ не так: болить животик (просто притулити до себе - не трясти), хоче їсти (погодувати), брудний підгузник (змінити), стало самотньо (змінити положення, побавитись) і т.д. Такого, щоб дитя плакало, бо хоче на руки, чи хоче колихатись - такого не буває. Я виняньчила двох своїх братів (вони мене навіть мамою називали) і вже маю двох власних діток. Ну і ніхто не виключає того, що бувають моменти, коли без колисання - ну ніяк, тоді можна трошки на руках. ;)

Ліжко купуйте без колихання!

І трошки лірики... :blush:

Носите на руках детей!

Ведь этот миг недолго длится

И он уже не повторится.

Они становятся взрослей.

Носите на руках детей!

Им это очень, очень важно.

В объятьях им тепло, не страшно

В период самых первых дней.

Носите на руках детей!

Дарите так любовь друг другу

И чувства не губите. Грубость

Лишь сделает сердца черствей.

Носите на руках детей!

Избаловать любовью сложно,

И мнение об этом ложно.

Носите на руках! Смелей!

Носите на руках детей!

Пока вы им нужны как воздух,

Пока еще не стало поздно,

Любите всей душой своей!

Опубліковано

http://board.lutsk.ua/index.php/topic/66022/

ціна нового ліжечка що колихається і + шухляда з низу, десь 580грв.

Є і дешевші, без шухляди

класно, жаль я не знав коли купував своє за 1350грн

Опубліковано

+100500

не варто заколисувати??

Маємо двох діток: старшу колисали на руках до 1,3 року, думали з глузду з"їдемо...меншеньке маля на руках тільки тоді, коли дійсно є потреба і якийсь дискомфорт, засинає саменька, любить, щоб трішки спинку почухали і по голівці погладили. От так з балдєжом і засинаємо. :D

Ліжечко з підколисуванням іноді може згодитися, з шухлядою тим більше зручно, але колисати НЕ ВАРТО однозначно!!!

Опубліковано

не варто заколисувати??

З першою дитиною було дійсно тяжко. Нічого не знали, і колихали постійно. І вона вже не могла заснути, коли її не колихають. Для нас це була дуже велика проблема. З другою дитиною вже поступили по іншому - брали на руки і не колихали, а просто тримали біля себе на руках, тільки коли плакала, а потім клали назад у ліжечко. Так і привчили спати без колихання. З третім було ще легше.

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...