Перейти до змісту

DJ Artem Neba

mass

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Класно! Дякую що виклав їх! Щеб хотілося б лайв з Метро і бажано відео.. ну щож може наступного разу так і буде! А покі будьласка мікси... слухайте з задоволоненям! А ще краще танцюйте!!!!!

Опубліковано

НАЙГОЛОВНІШЕ! Там здається має бути 4 мікси, 4 останніх моїх роботи...

_______DJArtemNeba- Maybe pafos dance ... Це мікс із кошерного ЕЛЕКТРО, спочатку більше мелодійності, далі навала електронних звуків і звична цьому напрямку енергійність..

_______DJArtemNeba- You dj and I dj... По стилю: від ЕЛЕКТРО до ПРОГРЕСІВ. Дуже подобається мені, по перше присутністю там вокалу у темах, іноді навіть скретч... постійно підтримується мелодіка і шкала нарощування темпу...

_______DJArtemNeba- Dancing soul... Стиль від МІНМАЛ до Електро Хаусу... Тещо насправді модне в столиці і у Європі... Звукі в обромленні біта стають одним стрімким потоком, містами різкі, містами гітарні, містами з непоганми провалами і однозначно співзвучні! Рекоменд для любителів "ІНТЕЛЕГЕНТНОЇ" або "РОЗУМНОЇ" електронщини...

_______DJArtemNeba- For Heaven... Напрямки від SOUL House до DEEP і трохі мелодійного PROGRESIVE.. Все в вечірніх сексі-тонах, більш спокійна і дуже красива мелодіка протягом усього мікса, вокальні партії, іноді скрипки, глубокій розслаблюючий і при цьому заряджаючий почуттями саунд.. В міксу трекі від майстрів Andy Moor, Pryda,Kris Menace.... для душі саме те...

ОБИРАЙТЕ що більше підійде до настрою і до ситуації, а ситуації бувають різні...!!!! :)

Опубліковано
' date='Jan 17 2007, 01:25 PM' post='58443']НАЙГОЛОВНІШЕ! Там здається має бути 4 мікси, 4 останніх моїх роботи...

_______DJArtemNeba- Maybe pafos dance ... Це мікс із кошерного ЕЛЕКТРО, спочатку більше мелодійності, далі навала електронних звуків і звична цьому напрямку енергійність..

_______DJArtemNeba- You dj and I dj... По стилю: від ЕЛЕКТРО до ПРОГРЕСІВ. Дуже подобається мені, по перше присутністю там вокалу у темах, іноді навіть скретч... постійно підтримується мелодіка і шкала нарощування темпу...

_______DJArtemNeba- Dancing soul... Стиль від МІНМАЛ до Електро Хаусу... Тещо насправді модне в столиці і у Європі... Звукі в обромленні біта стають одним стрімким потоком, містами різкі, містами гітарні, містами з непоганми провалами і однозначно співзвучні! Рекоменд для любителів "ІНТЕЛЕГЕНТНОЇ" або "РОЗУМНОЇ" електронщини...

_______DJArtemNeba- For Heaven... Напрямки від SOUL House до DEEP і трохі мелодійного PROGRESIVE.. Все в вечірніх сексі-тонах, більш спокійна і дуже красива мелодіка протягом усього мікса, вокальні партії, іноді скрипки, глубокій розслаблюючий і при цьому заряджаючий почуттями саунд.. В міксу трекі від майстрів Andy Moor, Pryda,Kris Menace.... для душі саме те...

ОБИРАЙТЕ що більше підійде до настрою і до ситуації, а ситуації бувають різні...!!!! :)

Ти хоть сам поняв шо сказав :)

Привет чувак, кидай усе та приїзжай завтра на тренінг :)

Опубліковано

музон зачьотний!! в метро було класно. більш за все сподобався твій перший сет (в метро). остальні теж непогані ;)

як тобі Метро? і наш народ? :))

Опубліковано

Мені дуже сподобався сет For heaven. Спокійна рослабляюча музика. Ті сети ше толком не слухав. буде час переслухаю все.

Опубліковано
музон зачьотний!! в метро було класно. більш за все сподобався твій перший сет (в метро). остальні теж непогані :friday:

mass ти кому питання задав?

він сам наш!!! і в метро відлабав і відкрутив не один сет.....

ну ти дав!!!!

:friday:

Опубліковано

____1. Як мені Метро???? Насправді здивувало набагато приємніше аніж я гутувався.. всеж таки видно було що публіка починає розрізняти музику клубнуої від радійної наприклад, чи баладноїї.. Ніхто не чикав коли почнуть грати солодкий РнБ розбавляючи ще чимось, а налаштовані були на клубний танцювальний хаус марафон! А воно так і вийшло... Народу було справді багато... клуб був однаково наповнений до 6-ї ранку, як би щей булоб автопаті мені здається все продовжувалось на декілька годин більше! Класно відіграв свій сет маестро Dj TOKYO... він росте не по часах!

____2. На рахунок того що я з Луцька... Ну так.. а останній раз в метро був як раз десь рік, трохи менше тому назад ... і як висновок, звісно мене цікавило як там клубне життя, під що танцюють, що люблять, хто ходе.. Абсолютно справедлио скажу що для мене це було приїхати і грати як і у будь яке інше місце в Україні.. чи то в клуб Полатви чи Дніпродзержинську! Єдина різниця багато друзів з якими постійно списуюсь і зізвонююсь, а с ким і бачусь у Києві тому деякі новини доходять до мене швидко, дечого взагалі незнаю!!! а місто дуже люблю.. радий був його відкрити ще раз з приємної сторони! За що всім дякую... А тобі fenom приветіще, доречі сподівався тебе побачити там! )))

____3. Дуже цікаво знати про ваші враження!

Опубліковано

музон зачьотний!! в метро було класно. більш за все сподобався твій перший сет (в метро). остальні теж непогані :friday:

mass ти кому питання задав?

він сам наш!!! і в метро відлабав і відкрутив не один сет.....

ну ти дав!!!!

:friday:

верняк.. шось я завтикав...

зря не пришов в Метро, було непогано!

Опубліковано
' date='Jan 18 2007, 07:09 PM' post='58825']fenom приветіще, доречі сподівався тебе побачити там! )))

13 го Дмитрович пропонував мені МС побути, але в його розумінні, на жаль, МС це конкурси...

конкурси вже , знову на жаль, трохи набридли людям....

і мені вже МСство трохи набридло, мене зара пре dj-ство... :)

до того ж в мене зараз трохи на роботі проблеми, не можу працювати в клубі....

а на кісс вам дж не треба? балакати ніби вмію.... :)

Опубліковано

та нічого.....

просто тепер я 100% переконався в одній дуже простій істині....

зіркова хвороба існує!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

тим більше в тих людей, які не є зірками, але такими себе вважають!!!

Звідки такі висновки?

ти чув як я веду ефір?

(якшо ти порівнюєш з дискотеками, то це абсолютно різні речі)

як я звожу ти теж не чув

(те що тут викладалось на фтп і те що є в LIVE кардинально відрізняється)

так, рука не набита, але я не думаю, що сидячи перед мікрофоном в прямому ефірі ти зводиш одночасно треки.....

а твоя фраза, що мені навіть і не зрозуміти....

говорить лише про твоє хамство і невихованість....

шкода....

я в тобі помилився....

Опубліковано
та нічого.....

просто тепер я 100% переконався в одній дуже простій істині....

зіркова хвороба існує!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

тим більше в тих людей, які не є зірками, але такими себе вважають!!!

Звідки такі висновки?

ти чув як я веду ефір?

(якшо ти порівнюєш з дискотеками, то це абсолютно різні речі)

як я звожу ти теж не чув

(те що тут викладалось на фтп і те що є в LIVE кардинально відрізняється)

так, рука не набита, але я не думаю, що сидячи перед мікрофоном в прямому ефірі ти зводиш одночасно треки.....

а твоя фраза, що мені навіть і не зрозуміти....

говорить лише про твоє хамство і невихованість....

шкода....

я в тобі помилився....

Феном.. вибач якщо образив.. але ЧИТАЙ МІЖ СТРОК які я написав!!!! Як казав не про твої професійні якості чи бажання розвитку у своїй справі, ні в якому разі не сумніваюсь що ти талановита людина і це тількі підтверджую.. я говорив про ставлення до танцювальної музики, підхід до діджейської справи а головне до ТАНЦЮВАЛЬНОЇ культури... у нас він різний.. хто зна хто правий... але нам всім спільно це вирішувати!!! :P

І дуже тебе прошу... за образи і якісь мені незрозумілі твої вислови, тримаймо себе в руках, миж тут не ображати зібралися один одного, і в кіці кінців ми дорослі люди, можна булоб і кулаками все вирішити :P .. ніхто тут не говорить що я поганий а ти хороший чи навпаки.. так сталося що якщо ми підняли цю тему про клубне, танцювальне і тільке КЛУБНЕ життя то давай тількі про це і говорити!!

Щиро бажаю нам удачі... у всьому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...