Перейти до змісту

Серія А

TUBORG

Серія А  

16 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Минулий сезон не порадував.Не було на кого дивитись.Мертвий Юве,Мілан теж не радував,Рома дивилась не погано але у кінці сезону позорно програла важливий матч з Самдорією.Сподіваюсь цей сезон буде цікавіший.В мене теж Англія на першому місці а от на другому німці,є що глянути.

Опубліковано

Колись Чемпіонат Італії був для мене найцікавішим. Особливо, коли кілька сезонів підряд транслював канал СТБ. Старався тоді не пропускати ні однієї трансляції. :)

Опубліковано

В цьому сезоні у Мілана дуже серйозне підсилення - це Робіньйо. І взагалі там напад ого-го - Пато (якщо знов набере форму), Робіньйо, Рональдіньйо, і Ібра (цікаво, як його зустрінуть вболівальники Інтера та Мілана? Бо Ібра грав в Інтері не так давно, а тіффозі Інтера та Мілана вороги будь-здоров). Це досить серйозно. Але двигун команди - це Пірло, а Амброзіні замінити його повноцінно не може, Зеєдорф - трохи старенький. Тому, такий напад з "середненьким" півзахистом (я Пірло не маю увазі - це класний гравець), не буде дуже небезпечний.

В Серії А вболіваю за Юве. Але на мою думку, в цьому році за Скудетто будуть боротись Інтер та Мілан. Втрутитись ще може Рома. А Юве може поборотись за зону Ліги Чемпіонів.

Опубліковано

Нарешті керівництво Мілана розщедрилось і взяло класних футболістів.Це справжній подарунок для фанатів,якого ніхто неочікував.Інтер мабуть послабшав після приходу Бенітеса,про що свідчить старт у першому турі і нулі у Болоньї.Та і у матчі за суперкубок було видно що гра не та яка була.Юве більше збіднів ніж збагатився.Залишило команду дуже багато хороших гравців і не відомо як заграють ті що прийли.

Опубліковано

на мою думку в цьому сезоні інтер, накінець, буде скинуто з трону. В цій непростій справі бажаю успіху Мілану, окрім двох матчів в сезоні))))

Опубліковано

ай ну... Іспаня набагато цікавіше за Італію...! Та й Голандія з Португалією не набагато відстають...

мені Італія зовсім нецікава! Скучний, позиційний футбол. Ніякої динаміки, ніякої техніки <_<

Опубліковано
  В 02.09.2010 в 18:45, mrZED сказав:

мені Італія зовсім нецікава! Скучний, позиційний футбол. Ніякої динаміки, ніякої техніки  dry.gif

:wacko:  ну просто нема слів ... 

Опубліковано
  В 02.09.2010 в 18:45, mrZED сказав:

мені Італія зовсім нецікава! Скучний, позиційний футбол. Ніякої динаміки, ніякої техніки <_<

Насмішив)Подивись матч Мілан-Лечче хоча б перший тайм в якому мало влітати голів 20,прада в одні ворота)Там таке вичворяв Рональдіньо,що словами це все непередати....Там було стільки техніки що хватило на цілий тур.В інших матчах буде ще цікавіше я впевнений,коли вийдуть Робіньо і Ібракадабра

Опубліковано
  Цитата
Футболисты серии А объявили забастовку

5-й тур чемпионата Италии, который должен состояться 25 и 26 сентября, находится под угрозой срыва, сообщает AP. Профсоюз игроков выступил с заявлением, согласно которому футболисты команд серии А не выйдут на поле в том случае, если руководство лиги введет новые трансферные и контрактные правила. Предполагается, что изменится структура переходов футболистов: игрок обязан будет перейти в другой клуб, если условия его контракта не ухудшаются. На заявлении профсоюза присутствовали такие футболисты как Дженнаро Гаттузо, Кларенс Зеедорф и Хавьер Дзанетти.

Спорт-Экспресс
Опубліковано
  mrZED сказав:

ай ну... Іспаня набагато цікавіше за Італію...!

Підтримую! І Німеччина цікавіша за Італію!

TUBORG сказав:

Подивись матч Мілан-Лечче хоча б перший тайм в якому мало влітати голів 20,прада в одні ворота)Там таке вичворяв Рональдіньо,що словами це все непередати....Там було стільки техніки що хватило на цілий тур

Це свідчить лише про однобокість чемпіонату. Хіба цікаво дивитись матч в якому сильна команда "возить" слабку, яка нічого зробити не може? Подивись на цьогорічні матчі бундесліги чи, навіть, на Оболонь - Шахтар і подумай, що цікавіше дивитись?

Опубліковано
  В 11.09.2010 в 14:33, GraysonPierce сказав:
  mrZED сказав:

ай ну... Іспаня набагато цікавіше за Італію...!

Підтримую! І Німеччина цікавіша за Італію!

TUBORG сказав:

Подивись матч Мілан-Лечче хоча б перший тайм в якому мало влітати голів 20,прада в одні ворота)Там таке вичворяв Рональдіньо,що словами це все непередати....Там було стільки техніки що хватило на цілий тур

Це свідчить лише про однобокість чемпіонату. Хіба цікаво дивитись матч в якому сильна команда "возить" слабку, яка нічого зробити не може? Подивись на цьогорічні матчі бундесліги чи, навіть, на Оболонь - Шахтар і подумай, що цікавіше дивитись?

Яка може бути однобокість чемпіонату?Зараз Мілана грає з Чезаною і програє після перерви 0-2,Кальярі 3-1 Рома.Інтер,Рома і Юве у першому турі втратили очки.це похоже на одноманітність?????оболонь і Шахтар тут зовсім не вписуються(навіть і близько наш чемп не стоїть),а от на рах Бундисліги це суперечливе питання.

"По вкусу и цвету - не все любят Свету"

Опубліковано

Вчора Кальярі переграло одного з претендентів на Скудетто - Рому, рахунок матчу 5:1. Мілан програв новачку Серії А - Чезані. Ще невідомо, як зіграє сьогодні Юве.

Тому я б не казав, що Серія А є одноманітною.

• 3 тижня потому...
Опубліковано
  Цитата
«Первый национальный» с будущего воскресенья, 3 октября, начинает транслировать итальянскую Серию А.

Первым матчем, который увидят украинские телезрители, станет - «Интер» - «Ювентус» (21:45). В целом за октябрь «Первый национальный» покажет 8 поединков чемпионата Италии.

Sport.ua

Опубліковано

Оце то новина...Ніхто не очікував,що Перший на таке спроможний.Ще в п*ятницю дивився ріал камеді де чмирили перший канал)))Паходу керівництво ут-1 теж все це бачило))) але щось на оф сайті про це ні слова....мож я сліпий

• 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні о 21.45 год. на УТ-1 буде транслюватися суперматч - Мілан та Ювентус. Раджу не пропустити.

Опубліковано

Класний матч видали Мілан та Ювентус - Мілан атакував, а ніфіга - 2 атаки і 2 голи.

З такою грою в захисті важко буде Мілану в Єврокубках.

А Ювентус - FORZA JUVE!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...