Перейти до змісту

Друк Книги

sergmaestro

Рекомендовані повідомлення

Значить так: моя кохана дівчина пише вірші, прозу (ну я в тому не дуже), хочу зробити їй приємне, тобто видрукувати книгу із її віршами в одному екземплярі. Можливо хтось знає (або ж займається таким родом заннять), де можна таке зробити і скільки це діло коштує! Наразі дякую ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

запитай ТУТЕЧКИ

Юридична назва: МП "Зоря"

Регіон і місто: Волинська область, Луцьк

Адреса: пр.Волі, 2

Директор: Галімурка Сергій Ростиславович

Телефони: +3 (0332) 72-20-83, +38 (0332) 77-41-17, +38 (0332) 77-40-17

Факс: +3 (0332) 72-20-83

Коротко про підприємство "Зоря":

Гуртова та роздрібна торгівля папером, картоном, бланками, канцтоварами, поліграфічні послуги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Делался учебник с твердой обложкой на 150 страниц по-моему толи за 30, толи за 40 грн шт.

Район вокзала, напротив бывшего бара "Зоряный" (Сейчас ресторан "Виктория"). Если выйти на вокзальной остановке, нужно идти обратно по проспекту до первого поворота направо. Дальше прямо минуя по правую сторону "Автолюкс", и по левую станцию скорой помощи, пройти не сворачивая около поворота на Гулака-Артемовского, и там уже будет видно справа здание с канцелярией и полиграфией.

Сшить диплом в твёрдую обложку там стоило 35 грн :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на 150 страниц по-моему толи за 30, толи за 40 грн шт ---- В ОДНОМ ЕКЗЕМПЛЯРЕ????? не верю.

у меня ето будет стоить примерно 100 грн. - если до 50 страниц (верстка и печать), свыще 50 договорная цена, но примерно в том же духе.

если же только печать то 50 страниц примерно - 20-25 грн. (в зависимости от типа бумаги и вариантов обработки)

поинтересуйся другими ценами, но коль чего пиши.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Якщо обкладенко підійде м'ягкого типу - у вигліді брошури то можеш спробувати в друкарському відділі ЛНТУ чи ВНУ... Я думаю там реально домовитися за друк навіть кількох примірників в позаробочий (а можливо і в робочий) час за оплату типу - пачка паперу + пакет...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарно зроблять в ініціалі чи в друкарні на Ярощука. Дорого, але гарно:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...