Перейти до змісту

Продам Manitou Travis

Ziba

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам Manitou Travis 150mm 2006-07 років. Вилка працює супер плюшно,не сре і ноги майже в ідеалі(на лівій нозі 2 малесенькі білі точечки з міліметр). До мінусів можна віднести те що попередній власник згубив крутілку відскоку(відскок зараз працює на максимум) і ще не хватає оригінального болта від 20мм оськи(замість нього стоїть болт). В середину не ліз. Крутілка жорсткості працює добре. Забита ромашка. Після зжиму на ногах залишається тоненька плівка масла(це скоріше всього говорить про те що її перебирали не задовго до того як я її купив цієї весни). Шток 168.5мм . Повністю задоволений роботою - продаю лише тому що продав хардтейл і на підвіс 150 ходу замало а під шток 1 1.8 Тревісів не робили з ходом 180мм. Ціна 2200+торг

db41919d553et.jpg

67e8a90d9829t.jpg

888ad895b022t.jpg

a3f75353baebt.jpg

6861ac2b8feat.jpg

273a8fd6a0adt.jpg

0f50c1314130t.jpg

a2f4a313e98ct.jpg

f8e52c692ed6t.jpg

6f664ea138f8t.jpg

a7a4d7861567t.jpg

683e1335d842t.jpg

60f3a3917037t.jpg

bbf1942f43e3t.jpg

6b631dd91d08t.jpg

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Ппродаю лише тому що продав хардтейл і на підвіс 150 ходу замало а під шток 1 1.8 Тревісів не робили з ходом 180мм.

Я поинтересоваться - нафига на хардтейле 150 хода?? :blink::sq_ye:

Опубліковано

Ну взагалі то для стріта така вилка не потрібна і для дірту теж ходу забагато - а от для 4х і для фрірайду якраз саме те шо нада.

Зліва 150мм а справа для стріту - дірту 80мм.

ec2cdef2ad5dt.jpg

На хардтейли і монстри ставлять x_bf59586e.jpg

Опубліковано

Якщо я вам почну зара щось розказувати про КК(про який я нічого не знаю) - то воно буде звучати точно так само, як ваші слова про всякі агресивні стилі їзди - "шо небудь". А взагалі то - скільки людей - стільки думок. Дякую за АПИ теми.

Опубліковано

ursa без образ, але не задавай дурних питань, це вже троха надоїло пояснювати кантрійщикам шо до чого, купер спеціально тему для цього створив, дуй туди читати, і всю інфу яка тебе цікавить можна прочитати по цій ссилці www.google.com.ua

Опубліковано

Ziba, всегда пожалуйста ;)

Просто не вижу смысла в длинноходном переднем амортизаторе при отсутствии заднего. Вилка даже с 300 мм хода не даст нормального сцепления заднего колеса с землёй на сколь-нибудь пересечённой местности. Она-то "проглотит", например, горб, но заднее колесо взлетит с него, угрожая кувырком через руль :)

Хотя, возможно, я неправильно понимаю термин "фрирайд" - может, теперь это катание по асфальту? ;)

LITR, а я не кантрийщик. я фрирайдер ;) Вот только в моём понимании фрирайдер - этот тот, кто катается так как ему нравится, в своё удовольствие. Хочет - дропает со ступенек в парке, хочет - прыгает на заднем колесе по перилам, хочет - катит себе по асфальту со скоростью 10 км/ч :)

Опубліковано

ursa без образ, те шо ти катаєш, це ніяк не Фрірай :closedeyes:

ти погано дивишся, тормоз є, а термінологію стилів КК і ФР, ДХ не зрівню шо і до чого, в кожному стилі тре свій певний хід вилкі і тип тормоза, як кому нравиться. Ви лайтери, катаєте на алюмінію або карбоні, кожний грам рахуєте, а нам на вагу класти, бо катаєш жостко :friday:

завершуєм флудити! :smile-zachot:

Опубліковано

ursa без образ, те шо ти катаєш, це ніяк не Фрірай :closedeyes:

Фрирайд - это свободное катание. Или катание свободным стилем. Ага? ;) Катаюсь свободно - значит, фрирайдер :D

ти погано дивишся, тормоз є...

Дык про тормоза я ничего и не говорил. Аморт - это не тормоз :)

Ви лайтери, катаєте на алюмінію або карбоні, кожний грам рахуєте, а нам на вагу класти, бо катаєш жостко :friday:

Не, я не считаю граммы, я просто подбираю оборудование, которое устраивает меня своей работой ;)

P.S. Перенесу, наверное, в отдельную темку, да? :)

• 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
  • 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...