Перейти до змісту

продам підвісний двигун YAMAHA 5 CMHS

crowhunter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам двигун YAMAHA 5 CMHS у відмінному стані, в комплекті пластиковий бак, чохол для переноски

lm_5cmhs_m.jpg

характеристики і ціна нового http://www.yamaha-motors.com.ua/product_info.php?products_id=4

двигун зареєстрований, знаходиться у Луцьку, ціна 1100 у.о.

• 3 тижня потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

Не бронюю, але спитаю в тестя - він вже давно просить знайти щось схоже, тільки не знаю чи по грошах потягне.

Опубліковано

Коля, сусіди завжди домовляться

та я не збиваю ціну, я точно не пам'ятав що він хоче. Щойно дзвонив: треба 2,5-3 коняки і ціна ~400$, бо на цьому він взлетить, з своєю лодкою.

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

А с какого года использовался, пробег моточасов и цена окончательная какая? Давно хочу купить, да на новый никак не насобираю.

Опубліковано

Тут скоріше актуальний тех. стан\напрацьований моторесурс, а не рік випуску, міг елементарно 5 років в коробці пролежати.

P.S. Бачив двигуни Honda та Subaru кількарічної старості,в ідеалі, з пробігом в 3 години, генератори яких вони крутили, померли смертю хоробрих..... :smile3:

Опубліковано

як для 5-річного двигуна ціна зашкалює

це ж не двигун авто, без якого нікуди, це двигун для хоббі - тому пробіг у 4 год в день множимо на 40 - 45 виїздів це капля в морі в порівнянні з ресурсом даного двигуна.

По ціні - написав в ПП

Опубліковано

А с какого года использовался, пробег моточасов и цена окончательная какая? Давно хочу купить, да на новый никак не насобираю.

відповів в ПП

• 4 тижня потому...
  • 3 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...