Ostap87 Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 14:21 Поділитися #1 Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 14:21 Весільні переспівкиГіркая, гіркая, гіркая вода, нехай поцілується пара молода.***Не будемо їсти, не будемо пити. Треба попросити, щоб підсолодити!***Встань, місяцю-муже,Встань, дружино-зірко,Щось усім нам дуже,дуже-дуже гірко!***Лебеді, лебеді, лебеді на воді нехай поцілуються наші молоді.***Ми не будем їсти, Ми не будем пити, Просим молодого Щоб засолодити. ***Не будемо їстиТую гірку юшку,Нехай поцілуєСтарший (перший) дружба дружку.Най ся поцілує дружба і дружка!* * *Ми не будем питиТую гірку юшку,Най си поцілуєДругий дружба дружку.* * *А нашого дружбуТреба в школу дати,Щоб його навчили Дружку цілувати. * * *Сидить дружба за столомКулаком підперсяВін би цілувавТа ще ненажерся.* * *Сидить дружка за столомНогами тупоче,Вона б цілувалаА дружба не хоче.***Ми за дружбом, ми за дружбомДе наш дружба дівся,А наш дружба під столомПирогом вдавився.* * *Ой, їхало весілляПопід нашу грушкуЗачепило за гілякуЗагубило дружку.* * *Сидить дружка за столомНогами тупоче,Вона би ся цілувалаА дружба не хоче.* * *Ми не будем питиТую гірку юшкуНай си поцілуєСтарший дружба ДРУГУ дружкуГіркая, гіркая, гіркая водаНай ся поцілує дружба і дружка.* * *Ми не будем питиТую гірку юшкуНай си поцілуєДругий дружба старшу (першу) дружку.* * *Червоненький бурячокЗеленая гичка,Перший дружба, як бичок,Другий, як теличка.* * *Їжте люди майонез – Це хороша страва,Дружба жружки не цілуєБо не має права.* * *А тій старшій дружціДаруєм сороку,Щоби вийшла заміжДо нового року.* * *А той старший дружба, то така зараза,Він боїться дружки як противогаза.***Старший сват, старший сват на кілочок сперся не цілує свою дружку бо ще не нажерся.***А тій другій дружціДаруєм лілею,Щоби вийшла заміжВідразу за нею.* * *Де той «вуйко-йосип»Що горівку носить,Най він її не тисне,Бо вона йму скисне.* * *Ми не будем питиТую саламахуНехай поцілуєСват свою сваху.Гіркая, гіркая, гіркая водаНай ся поцілує сват і сваха.* * *Ми не будем питиТую саламахуНехай поцілуєДРУГИЙ сват сваху.Гіркая, гіркая, гіркая водаНай ся поцілує сват і сваха.* * *Ми не будем їстиТу обгризлу кістку,Нехай поцілуєСвекруха невістку. * * *Запорожець не машина старший сват не мущина* * *Старша дружка, старша дружкавилізла на хату,Розставила руки й ноги– залізай до мене свату.* * *Старша дружка,Старша дружка така гонорова, є у нашому колгоспіще й така корова.* * *Не будемо пити з тих брудних горнєт,Нехай старша дружка зробить всім ...* * *Їжте люди майонез –Це хороша страва,Дружба дружки не цілуєБо не має права.* * *Якщо дружба «зник» з весільного столу…Де наш дружба дівся,А наш дружба під столомПирогом вдавився.* * *Якщо дружка «щезла», то…Ой, їхало весілляПопід нашу грушкуЗачепило за гілякуЗагубило дружку.* * *Летіла воронаТа й сіла на ганкуДружба дружку не цілує, Бо має коханку.* * *Пішов дружба на базарКупив собі чайникПричепив на поясДумав що начальник !* * *Залетів комар в шалаш Та й куса за вухо, Нехай поцілує Невістка свекруху* * *Весілля весілля вийшло за екватор нехай поцілує когось оператор***Ми не будем питиЗ стакана малого,Нехай поцілуєТеща зятя свого. (теща молодого)* * *Ми не будем питиТую бурачанку,Най си поцілує Староста коханку.Гіркая, гіркая, гіркая водаНай ся поцілує старостп коханку.* * *За нашом стодоломСтоїть трансформатор,Най си дружку поцілуєСтарший оператор.* * *Ми не будем їстиТі обгризлі кості,Най ся поцілуютьМіж собою гості.* * *Не будемо питиТого борщу, борщу,Нехай поцілуєЗять свою тьощу.* * *Не будемо питиВпадем на коліна,Нехай поцілуєІ ще старостіна.* * *Їхала маштнаЗаїхала в грушку,Нехай поцілуєПерший дружба дружку.***Доки та горілка не залила очі нехай поцілує дружба кого хоче.***Що той вуйко з апаратом Осьо тут тупоче, нехай поцілує того кого схоче.***Не будемо пити тую самогонку Нехай оператор поцілує пльонку *** Не будемо пити того капучіно Най ся поцілує той шо крутить кіно*** Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andrew_Best Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 15:29 Поділитися #2 Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 15:29 Мені сподобалось на Львівщині, коли ділили коровай, то переспівували менша і старша дружка музик. Ото там пісеньки підняли настрій, може хто шо має таке, виложуйте. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 15:36 Поділитися #3 Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 15:36 А я гуляла студенткою весілля на Тернопільщині, то місцева молода відразу попередила дружку, що коли тій співатимуть "гірко", краще відразу виконувати, бо куплет за куплетом, а далі від сорому тікатиме Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ostap87 Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 17:22 Автор Поділитися #4 Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 17:22 Ой, ніхто так не витає, к та старостіна, Вона лізе до стола, Як купиця сіна.***Ой, ніхто так не витає, Як той пан староста, А він лізе до стола, Як коза безхвоста.***Старший дружба, старший дружба не вміє цілувати (кохати),Нехай купить бочку тюльки тай вчиться смоктати.***йшла корова попід ліса другая лізлатак ся дружка розпівалась аж спідниця злізла***Ішов дружба з весілля Цілий час регоче Бо яєчка в нього низько І трава лоскоче.***Не будемо питиГорілка пече,Нехай поцілуєМолода мене!***Ой ви вуйку,ой ви вуйку шо вам є за дідькошо на вашій голівонці так волосся рідко!***Ти думаєш що ти гарний бо ти є вусатийпопідтрись попід ніс Йоську ти шмаркатий.***Подивіться ви на дружку що у синій блюзцівона так сі гоноруєяк гусак на гусці!***Ой ніхто так не витаєяк сусід витаєрубиль кине 10 візьмещей ся оглядає!***Дружба каже оженітьабо мя видайтеабо мене до колгоспуза бугая дайте!***Гиц - киц поза пєцнаш староста без яєцстаростіна присягає,що староста яйці має***не сваріться люди добріне крийте мя матомцілуватись дуже хочуно прийшла я з татом!***Дружкам щоб відспівували коли їм співають цілуватисьДорогії гості нащо напиватись,Будемо женитись, будем цілуватись!***Дружкам щоб відспівували коли їм співають цілуватисьНехай ся цілує та в білій суконці,Дружба дружку поцілує при ясній зіронці.***старша дружка, старша дружкасміється і скачевчора старшому далаа сьогодні плаче***Зелений дуб, а суха гілляками думали що то сват, а то розкаряка***Ми не будем їсти тую мамадуНехай поцілують дружби тамаду!***Ой не їжте людиЧервону паприку!Нехай поцілують Дружки всю музику!***Сидить дружка за столом та й ся гонорує. Ліз воша по за плечі, а вона не чує.***Ой у лісі-лісі горіло багаттянехай поцілує теща свого зятя!***Старша дружка, старша дружкав короткій спідниці,виглядає з під стола,як жаба з криниці!***Старший дружба, старший дружбавін такий високийне цілує старшу дружку,бо в штанах не спокій!***А та старша дружка,ходе в клас 10,носе ліфчик №2,капці 45***А ми щойно чули ту весільну звістку! Що іде свекруха цілувать невістку!!!На городі ріс бур'ян догори ногами,курва ваша була мать,з вашими піснями.Ой, ніхто так не витає, к та старостіна, Вона лізе до стола, Як купиця сіна.***Ой, ніхто так не витає, Як той пан староста, А він лізе до стола, Як коза безхвоста.***Старший дружба, старший дружба не вміє цілувати (кохати),Нехай купить бочку тюльки тай вчиться смоктати.***йшла корова попід ліса другая лізлатак ся дружка розпівалась аж спідниця злізла***Ішов дружба з весілля Цілий час регоче Бо яєчка в нього низько І трава лоскоче.***Не будемо питиГорілка пече,Нехай поцілуєМолода мене!***Ой ви вуйку,ой ви вуйку шо вам є за дідькошо на вашій голівонці так волосся рідко!***Ти думаєш що ти гарний бо ти є вусатийпопідтрись попід ніс Йоську ти шмаркатий.***Подивіться ви на дружку що у синій блюзцівона так сі гоноруєяк гусак на гусці!***Ой ніхто так не витаєяк сусід витаєрубиль кине 10 візьмещей ся оглядає!***Дружба каже оженітьабо мя видайтеабо мене до колгоспуза бугая дайте!***Гиц - киц поза пєцнаш староста без яєцстаростіна присягає,що староста яйці має***не сваріться люди добріне крийте мя матомцілуватись дуже хочуно прийшла я з татом!***Дружкам щоб відспівували коли їм співають цілуватисьДорогії гості нащо напиватись,Будемо женитись, будем цілуватись!***Дружкам щоб відспівували коли їм співають цілуватисьНехай ся цілує та в білій суконці,Дружба дружку поцілує при ясній зіронці.***старша дружка, старша дружкасміється і скачевчора старшому далаа сьогодні плаче***Зелений дуб, а суха гілляками думали що то сват, а то розкаряка***Ми не будем їсти тую мамадуНехай поцілують дружби тамаду!***Ой не їжте людиЧервону паприку!Нехай поцілують Дружки всю музику!***Сидить дружка за столом та й ся гонорує. Ліз воша по за плечі, а вона не чує.***Ой у лісі-лісі горіло багаттянехай поцілує теща свого зятя!***Старша дружка, старша дружкав короткій спідниці,виглядає з під стола,як жаба з криниці!***Старший дружба, старший дружбавін такий високийне цілує старшу дружку,бо в штанах не спокій!***А та старша дружка,ходе в клас 10,носе ліфчик №2,капці 45***А ми щойно чули ту весільну звістку! Що іде свекруха цілувать невістку!!!На городі ріс бур'ян догори ногами,курва ваша була мать,з вашими піснями. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zzzvalentinxxx Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 18:17 Поділитися #5 Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 18:17 Ого! а де ж ти їх стільки понабирав? .... Не хвалися старша дружка, Що ти така файна! Ти ж є вища за жирафа, Ширша за комбайна! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ostap87 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 05:20 Автор Поділитися #6 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 05:20 Мошкова кобилаПоцілуй мя Мошко в дупу, Буду тя возила***Мала баба когутаБув сліпий на очіЗагнав курку в кукурудзуА сам сі регоче***Ой Оксано, ОксаночкоТи така побожнаА ти дала напередА так не можна***Не дивуйтесь люди добріТо таке є в модіКотра дівка так не зробить Віддатися годі***Чому с тоді не приходивЯк я ти казалаТепер дурню не калатайБо м позамикалаХвалився мій милий Що він в інституті, А він возить мусорПо Львівськім маршруті***Хвалився мій милийЩо він має райткиЯ сі добре придивилаА то з баби майтки***Хвалився мій милийЩо він найгарнішийДосить дітько чорнийА він ще чорніший Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
izym82 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:28 Поділитися #7 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:28 Летіла ворона сіла на виходкусьодні наш молодий робить першу ходку! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ostap87 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 16:55 Автор Поділитися #8 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 16:55 Хвалився мій милий Що має маєтокА він має кітку Й семеро котєтокНе дивуйтесь люди добріЩо я малий вирісТато маму так тиснувЩо я ледве виліз***Йшли корови попід лісА телєтки лізлиТак ті дружки сі сміялиЩо їм майтки злізли***Ой ти дружка, ой ти дружкаТи така нехлюяТи ще руки не помилаА вже хочеш... їсти***Ой не плач молода,Нехай дружка плаче,Вона би ся віддавалаАж їй серце скаче!***Сидить дружка за столомНогами махаєВона би ся віддавалаТа мама мішає***Сидить дружка за столомТай надула пискиЯ їй даю ковбасуА вна хоче кишки Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ostap87 Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 05:58 Автор Поділитися #9 Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 05:58 ***Я не хочу ковбаси,Я не хочу кишкиА я хочу горілочкиЗ біленької флєшки***Ой на горі на високійКоваль коні куєПодивіться люди добріЯк дружба пакує***Ой горіла полонина,Горіли ПідгайціСвиня дружбу догонилаВідкусила яйці***Сидить дружба на печіДружка на запічкуДружба дружці показуєСвою запальнічкуНаїлася ковбасиНапися чаюЯкшо когось образилаТо перепрошаю***Ой на горі, на високійСтояла лопатаА то мені заспівалаБіда стрепіхата***Ой на горі на високійСтояла коцюбаА то мені заспівалаТа стара беззуба Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.