Перейти до змісту

Порадьте б/у авто до 5000$

Atletlutsk

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня усім. Порадьте будь ласка б/у авто до 5000у.е. Потрібне для поїздок по місту та інколи виїхати в ліс, на озеро. Потрібно щось легке в експлуатації та ремонті.

Дякую

Купляй мою. Гольф 1986 року. турбодизель.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую.але думаю все ж таки віддам перевагу пассату. або мерседесу 190

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если машине 30 лет...она никак не может быть надежной!!! даже если это мерс....Этим летом объехал весь Крым....так на обочинах с открытыми капотами только и стояли джеты, пассаты, омеги (кстати которых все меньше увидишь на дорогах) и другие старые авто....если все говорят , что на шротах все запчасти есть-это и есть доказательство того, что они постоянные клиенты шротов :rolleyes: , какой 124 можно купить за 5000??????????????????????????? Лучше ездить на свеженьком Ланосе, Вазе, Даче с свеженькой краской....чем ездить по шротам...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їздив я недавно на дворічному Sens. Собі такого не купив би.

vams, по-твоєму як машина новіша, то вона надійніша? Їхав знайомий Ланосом з моря - "згубив" колесо. Перед поїздкою був на сервісі, підшипник в ступиці поміняла, сказали все Ок, лети. Ось тобі й нове.

Купляй мою. Гольф 1986 року. турбодизель.

Глянувши в сусідню тему, ще раз переконуєшся, що хорошу машинку просто так ніхто не продає :-(. Або собі вже щось новіше/краще придивилися, або гроші терміново треба, або спихають хлам :-(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

класс!!!!масло менять вообще не надо :lol:

От тобі смішно, а я так літрів 10 за весну+літо в старого 20-річного дизеля VW залив, блін! :mdr: На масло грошей йшло майже як на соляру :lopata: Турбовані старі дизелі - зло! :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глянувши в сусідню тему, ще раз переконуєшся, що хорошу машинку просто так ніхто не продає :-(. Або собі вже щось новіше/краще придивилися, або гроші терміново треба, або спихають хлам :-(

Якщо хтось хоче собі новіше краще, то це не означає шо те авто що продає вже поломане, на соплях тримається. купив лобі лексуса, тут хватило бабла на інфініті ... то шо?

Щодо 190 мерсу яб не радив, їх не так багато і по шротах і недуже доступні деталі. А взагалі зайди на "пітстоп" наприклад і запитай до якої авто дешевші деталі до теї чи до теї. (бо як не крути а їх купувати прийжеться) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попробуй сам задати пошук. (обережно, попадається до чорта кідалова

Цікаво, що "німці" в категорії 4000-5000$ виходять 10-20-річні, а вітчизняні Ланоси - не старше 5-6-ти. 

А з приводу "колеса відвалюються" - і в Хаммера відвалиться, якщо похабно зятягнуто на сервісі гайковертом, без ключа.

Ще на японців середини 90-х можна дивитись. Але зразу взнати на луцьких шротах, які є - на оригінальних з/ч розоришся. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодня сижу на цих сайтах. аж очі розбігаються від різних варіацій, років і моделей.

Я не дуже знаюсь на деталях і ремонті. Тому потрібна звичайна жоповозка) свіжіших років, щоб не потрібно було вникати в усі труднощі ремонту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Із серії "2 роки проїздив і продав" - більше всього шансів що можна щось гарне взяти у класу "бюджетники", початок 2000-х.  Ланос/Сенс,  Дачія відносно свіжа вийде, це набагато приємніший варіант, але з/ч дорогі.  Авео, китайці, рашка - не раджу.       

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прямо в ціль. )) це і хотілось сказати. із серії 2 роки проїздив продав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може трохі не по темі, але хто що може сказати про Audi 80/100? Думаю собі таку взяти старушку)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може трохі не по темі, але хто що може сказати про Audi 80/100? Думаю собі таку взяти старушку)

Кузов не гнитиме ще довго, пробіг біля півмільйона, двигун і підвіска майже вбиті, вибирати з мінімальними комплектаціями (додаткові вузли часто ламаються, дорогі в ремонті, деякі запчастини іноді ексклюзивні як в магазинах, так і на шротах). Таких років машини - справжній кіт в мішку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю 100 88 року. В 2х словах:

-відсутність корозії як такої (повна цинковка кузова в авто після 86 року) на днищі в місцях сколів - сірий метал,

-дуже вдалі жваві і тяговиті рядні 5ц двигуни (особливо 2,3 з індексом NF)

-може трапитись проблемний інжектор (ремонт типа зчитав помилки - найшов несправність не проходить)

-в повнопривідних версіях незалежна задня підвіска (недешевий ремонт, зате ресурс ++++ (в мене вже переходила 2 передніх і ще походить))

- чудово тримає дорогу

- просторий салон з якісних матеріалів

- витрата пального в залежності від двигуна і стилю їзди може бути до 14/100км (маю в середньому 10 на своїй)

От в принципі в основному і все якщо є питання - питай, все скажу.

Пс. Свою продаю виключно по причині апгрейду, теж на Audi, але А6 99року. І теж на quattro.

Машина хороша, тільки мало їх залишилось в насправді класному стані. І бажано або NF 2.3 (там КЕ3 джет а не просто КЕ джет), або карб (двигуни 1,8 або 1,9, якщо інші і з карбом то 100% конструктор, в якому колгоспники в силу криворукості налагодити інжектор поставили карбюратор (бензину буде жерти 15л а їхати як овоч.))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кузов не гнитиме ще довго, пробіг біля півмільйона, двигун і підвіска майже вбиті, вибирати з мінімальними комплектаціями (додаткові вузли часто ламаються, дорогі в ремонті, деякі запчастини іноді ексклюзивні як в магазинах, так і на шротах). Таких років машини - справжній кіт в мішку.

В мене максимальна комплектація. Від дод вузлів проблем 0.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене максимальна комплектація. Від дод вузлів проблем 0.

Слідкуєш за своєю машиною :smile-zachot: Але якщо така машина робоча і за нею мало хто дивиться ("їздить, поки не зламається"), вищевказані симптоми присутні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодня сижу на цих сайтах. аж очі розбігаються від різних варіацій, років і моделей.

Я не дуже знаюсь на деталях і ремонті. Тому потрібна звичайна жоповозка) свіжіших років, щоб не потрібно було вникати в усі труднощі ремонту.

То добре що є інет, але в те що сам відчуєш за кермом - ніодин сайт неопише. Сходи на ринок сядь в одну-лругу автівку, на третій проси проїхатися, і т.д. Максимально запам'ятовуй все по максимуму, тоді в мануали і форуми порівнюй що добрк а що ні. І головне з грошиками неспіши розставатися, бо продавець якщо дав проїхатися вважає що вже її маєш забрати.

Особисто я ще розглядав варіант Форда Скорпіо, але бюджет дозволив більшого.

Якщо всеж до душі Пассат переглянь це на багато питань стосовно цієї авто можу дати відповіді/поради.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був сьогодні на автобазарі. Нічого путнього в ці гроші нема. Ну хоча один Мерс 220 2.0 інжектор сподобався, треба продавати свій Форд.

До речі, якщо цікавить, то можеш глянути мій Форд Ескорт. Основні переваги авто - турбодизель (5 на сотню), універсал, свіжий. зимою проблем нема. Продаю, бо хочу більшу... уже дозрів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також сьогодні мотався в пошуку чотириколісного друга з вимогами ціни до 5500.

З моделлю визначився - передивившись і наслухавшись порад, та і по власному досвіді та попробувавши проїхатись на багатьох авто все таки вибір в даному ціновому діапазоні впав на Passat Variant B3 1.6D або 1.9D. Але нажаль знайти щось живе дуже тяжко. Ось наприклад http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_3175320.html,

мотор бомба, та по кузову вже пішли павучки хоч і по вікна був фарбований, господар хотів 5000,

а тут дуже хороше авто http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_3180136.html,

але не зійшлися по ціні з господарем, 6600 - як на мене дуже дорого за авто таких років, в якому б стані воно не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідний 6600 дорогувато.

Хочу спитати. хто має досвід водіння на ваз 2110 ? там помоєму як гідропідс. керма передні електро підй. і вид непоганий. та й значно свіжіша буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ваз 2110?

Їздив на сімействі 2109/21099/21013/21014/21015? Та сама машина тільки як молодший брат нагороджена кращою шумоізоляцією, трохи більше інженерних думок і приправлена "фаршом" якщо так можна виразитись...

Згадався анекдот, вибачте за офтоп:

- Слушай, покупай авто. Отличный авто. За полцены отдаю. Сигнализация есть, компьютер есть. Никаких нареканий. Очень надежный и проверенный автомобиль. Уже в 6-ой раз его продаю…

І ще одна мудрість: В житті кожного автолюбителя є два щасливих моменти: коли він купує авто і коли він продає його...

Насправді купівля машини невеличка лотерея. Хай щастить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...