Tolik_lt Опубліковано 29 Серпня, 2010 в 20:54 #1 Опубліковано 29 Серпня, 2010 в 20:54 У сербському місті Озрем закінчився незвичайний кулінарний фестиваль - Чемпіонат Світу з приготування їжі з яєчок. Подія проходить вже сьомий раз і носить девіз "У Сербії є яйця". Один з організаторів свята Іво Мокович стверджує, що мета не тільки популяризувати цей нетрадиційний продукт, придумавши нові рецепти його приготування, але також привернути гурманів і туристів зі всього світу в цей сербський регіон. Місцеві кухарі впродовж трьох днів готували оригінальні блюда з яєчок барана, кабана, коня, кенгуру, віслюка, лося, бика, страуса, індика, акули. Блюда з яєчок повинні асоціюватися з Озремом приблизно так само, як віскі - з Шотландією, а шоколад - зі Швейцарією, вважає Іво Мокович. дітки теж смакують
artshocker Опубліковано 29 Серпня, 2010 в 21:05 #2 Опубліковано 29 Серпня, 2010 в 21:05 фееееееее...як подумаєш що це яйця аж вивертає
spanasyuk Опубліковано 29 Серпня, 2010 в 21:55 #4 Опубліковано 29 Серпня, 2010 в 21:55 Американський турист одного разу потрапив на кориду, а після кориди і відповідно перемоги мотодора над биком, гід відразу веде його в ресторан і пропонує скуштувати фірмене блюдо - яйця переможеного бика! Ну ясна річ він скуштував, йому дуже сподобалось, причому сподобалось так, що наступного року, коли він потрапив в те ж селище, він навіть не став йти на кориду, а відразу привів друзів в той же ресторан і замовив фірмове блюдо! Ось так приносять йому два маленькі яйця і він відразу починає оборюватись: - а чого такі маленькі? Минулого року були великі? на що офіціант відповідає: - ну інколи перемагають бика, а інколи перемагає бик
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.