Перейти до змісту

Яйці!


Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

mudijada-opening.jpg

У сербському місті Озрем закінчився незвичайний кулінарний фестиваль - Чемпіонат Світу з приготування їжі з яєчок. Подія проходить вже сьомий раз і носить девіз "У Сербії є яйця".

Один з організаторів свята Іво Мокович стверджує, що мета не тільки популяризувати цей нетрадиційний продукт, придумавши нові рецепти його приготування, але також привернути гурманів і туристів зі всього світу в цей сербський регіон.

Місцеві кухарі впродовж трьох днів готували оригінальні блюда з яєчок барана, кабана, коня, кенгуру, віслюка, лося, бика, страуса, індика, акули.

Блюда з яєчок повинні асоціюватися з Озремом приблизно так само, як віскі - з Шотландією, а шоколад - зі Швейцарією, вважає Іво Мокович.

mudijada-the-youngest-taster.jpg

дітки теж смакують

mudijada-the-tasting-room.jpg

100829131646.jpg

100829131657_info.jpg

100829131558_info.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Американський турист одного разу потрапив на кориду, а після кориди і відповідно перемоги мотодора над биком, гід відразу веде його в ресторан і пропонує скуштувати фірмене блюдо - яйця переможеного бика! Ну ясна річ він скуштував, йому дуже сподобалось, причому сподобалось так, що наступного року, коли він потрапив в те ж селище, він навіть не став йти на кориду, а відразу привів друзів в той же ресторан і замовив фірмове блюдо! Ось так приносять йому два маленькі яйця і він відразу починає оборюватись:

- а чого такі маленькі? Минулого року були великі?

на що офіціант відповідає:

- ну інколи перемагають бика, а інколи перемагає бик :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...