Перейти до змісту

ТВОРИМО УКРАЇНСЬКИЙ ПРОСТІР

shvorak

Рекомендовані повідомлення

Гуртуємо мислячих, обдарованих особистостей, здатних своїми знаннями і талантами генерувати нову якість українського простору та ефективно протидіяти виродженню та знищенню нації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 195
  • Створено
  • Остання відповідь

Надзвичайно інформативно :blink: , одразу виникає безліч питань. Хто? за чиї кошти? Цілі? і тд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ефективно протидіяти виродженню та знищенню нації.

десь я таке вже чула...чи не у "Mein Kampf" випадково?....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Корисні, інформативні або просто цікаві повідомлення українською мовою на різноманітних форумах і є першим кроком до "генерування нової якості українського простору".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хайль ! :0123: ми за новий український простір! :) дуже цікава і інформативна тема :P:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 shvorak місцеві жиди тобі цього не дозволять зробити, забанять як Рому, він теж з такими ідеями виступав.

На цьому форумі дуже багато євреїв, і створили його євреї, так що...трішки не те місце ти вибрав, для початку реалізації чудової ідеї.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Щодо "Mein Kampf" (моя бородьба), сонечко ти помилилася, Гітлер там про зовсім інші речі писав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На цьому форумі дуже багато євреїв, і створили його євреї, так що...

Це твердження було б досить сміливим, якби не було таким смішним.

Нє , ну ви уявляєте: serega - жид?! :0016::0016::0016:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Anubius

:D :D то був сарказм

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гуртуємо мислячих, обдарованих особистостей, здатних своїми знаннями і талантами генерувати нову якість українського простору та ефективно протидіяти виродженню та знищенню нації.

Ну а продовження де? Де розвиток теми?

Чи це лише задеклароване оголошення?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

О балін.

Євреєм назвали, добре хоч не жидом. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На цьому форумі дуже багато євреїв, і створили його євреї, так що...трішки не те місце ти вибрав, для початку реалізації чудової ідеї.

аааааааааааааа *істєріка*

цікаво, serega з його "толерантним і політкоректним ставленням" до однієї національної меншини вже бачив цей пост? :)))) 

може одразу в Хумор? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='27 августа 2010 - 13:30' timestamp='1282905047' post='555529']

О балін.

Євреєм назвали, добре хоч не жидом. :)

та ладна - чьо на параноіків абіжатися

Та краще мабуть з гумором до цього відноситись. І як продовження - анекдот:

Поставив кум Петро на городі виходок. Всьо чин-чином – двоє дверей і фарбою, красіво так, намалював на них М і Ж. Приходить другий та питає:

- Куме, а шо то у вас тут стоїть?

- Та як шо? Туалет!

- А шо ото за букви «Ме» і «Жо»?

- А то я собі так замислив: там де «Ме» будуть ходити срати маскалі, там де «Жо» - жиди…

- Йой! А ви, куме, де підете?

- То моя країна! Де хочу там сраю!

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

shvorak ось бачиш, це те, про що я тобі говорив. Навіть ще якийсь молдаванин намальовуються з флешкою в ж..і. Вони тільки прикриваються українськістю(пишучи на українськії мові), нічого тут українського нема - одна жидня(за виключенням декількох плебеїв)вони багатьох забанили і ті хто лишилися примазалися під жидів...ось така картина

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То якого ж х*я тут забув ти, щирий українцю?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мікс, хтось пам'ятається казав шо буде коректно відноситись до користувачів.

Як не як должнасЦь абязиваєт :_07:

Anubius, де в нас таке продають, шо так жостко на умняк вибиває? Здай точку!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тю. Так а шо зразу Мікс? Шо я такого сказав? Я кулітурно спитав... Мат завуалірован ) а вот точку с травой я би теж відвідав. авось торкне так же як і Анубіса, Ромаху, Максіка і іже с німі ) Пацани, ну здайте точку, а, чьо вам, впадлу, дааа? Ну ріальна :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не курить вам, жидам, вкраїнської конопельки!не для вас земелька вкраїнська вродила врожаї трав!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Ось так завжди.

Піду мацу з салом жерти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ги, знов сємітскіє модери патріотичну тему зафлеймили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ви чули, що Anubius  теж жид!? сьодні карочє почув від одного знайомого якому розказував інший знайомий, то стопудово перевірено!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='27 августа 2010 - 15:47' timestamp='1282916870' post='555688']

а ви чули, що Anubius теж жид!? сьодні карочє почув від одного знайомого якому розказував інший знайомий, то стопудово перевірено!

да, я мені теж знайомий знайомого одного хорошого знайомого казав що бачив його з пейсами в ярмолці

і в банє не прикритого тазіком. даже крєстік нє памог

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

shvorak ось бачиш, це те, про що я тобі говорив. Навіть ще якийсь молдаванин намальовуються з флешкою в ж..і. Вони тільки прикриваються українськістю(пишучи на українськії мові), нічого тут українського нема - одна жидня(за виключенням декількох плебеїв)вони багатьох забанили і ті хто лишилися примазалися під жидів...ось така картина

А це вже не трава - це вже клінічний діагноз. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шалом Єврейській громаді міста! :)

Навіть лого забацали під іврит - post-4953-1282920920,55_thumb.png - це ж треба так майстерно зкомпонувати латиницю і іврит, це зробив досвідченний майстер-іудей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...